duminică, 17 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 29 rezumat





Episodul începe cu Ozan care vine în fugă la mama sa. Ragîp cheamă o salvare. Ozan se enervează pe tatăl său, însă acesta se disculpă afirmând că totul s-a petrecut brusc. Ruzgar coboară din mașină pe o străduță pustie. Vede sângele de pe capota mașinii. Îl sună pe Hakan și-i spune tremurând ce a făcut. Ozan se urcă în ambulanță cu Emel. Ragîp ia poșeta soției sale de pe carosabil și pleacă imediat când își vede amanta (și aceasta este cuprinsă de remușcări).

Umut primește de la Hakan o mașina frumoasă drept cadou de nuntă. Producătorul dezvăluie că el și Umut se vor căsători. Ruzgar este încă sub influența șocului. La spital, Emel pierde lupta cu viața și moare. Familia sa este distrusă. La înmormântare participă și Zafer. Hakan face tot posibilul să nu se afle că Ruzgar este cel care a omorât-o pe mama lui Ozan. Totodată apar probleme financiare la Casa de Producții. Yelda se angajează la un bar unde cântă. Selda nu este prea încântată și chiar merge să-l anunțe pe Zafer. Melis îi este aproape lui Ozan.

Episodul se termină cu o discuție aprinsă dintre Ruzgar și Hakan în biroul producătorului, deoarece Hakan nu i-a spus adevărul fratelui său, mai exact că Emel este victima. Umut intră când Ruzgar îi reproșează fratelui său că îi ascunde ceva viitoarei lui soții. Ea vrea să afle mai multe, iar cei doi frați (mai ales Hakan) sunt uimiți că Umut a auzit o parte din conversație.


preluare de pe blogul Pasiunile mele, http://cosminlazar2000.wordpress.com/2014/08/18/dragoste-la-prima-vedere-episodul-29-joi-21-08-2014/


 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 30

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.