duminică, 31 august 2014

Tradarea - episoadele 10, 11, 12 (rezumate)





Trădarea, episodul 10 rezumat


Tradarea - episoadele 10, 11, 12 (rezumate)
Ali face o criză de inimă în prezența Carolinei, imediat după o criză de tuse. Ea se arată disperată și nu știe ce să facă. În acest timp Cemile se prezintă la tribunal pentru divorț, dar pentru că Ali nu este acolo, audierea se amână. La spital ajung din nou față în față Cemile și Carolin. Bineînțeles că încep să se certe, iar Carolin speră să-i închidă gura mamei lui Ali arătându-i inelul de logodnă de pe deget. Urmează o așteptare tensionată în fața rezervei în care se află Ali, inconștient. La un moment dat el face o nouă criză de tuse, dar nu își revine, ci dimpotrivă, trebuie să fie resuscitat. Când îi trece criza, Ali vorbește, și o cheamă pe Cemile. Medicul merge și o strigă de pe hol, dar Carolin insistă să intre și ea să-l vadă. În acel moment Ali o roagă să iasă afară că are de vorbit cu soția lui. Carolin devine geloasă și văzând că vizita lui Cemile durează, se năpustește în rezervă.

Tradarea - episoadele 10, 11, 12 (rezumate)
Hakan încearcă să vorbească cu Berrin, dar lucrurile nu se schimbă. Mete merge la fereastra profesoarei de muzică - de care este îndrăgostit - și îi cântă la mandolină ca un trubadur, dar la geam apare un bărbat. Toată scena este urmărită de după un gard viu de un coleg de-al lui Mete. Aylin se mai întâlnește cu Soner dar o situație neașteptată intervine. Carolin este căutată din Amsterdam de diferiți bărbați care o sună de la telefoane publice. Până la urmă unul din ei reușește să dea de ea, dar convorbirea se întrerupe. În scurt timp Carolin este nevoită să plece în Olanda.

Spre sfârșitul episodului Ali este refăcut și poate pleca acasă, împreună cu mama lui, Cemile și micul Osman. Mete este supărat și stă pe pat cu mandolina lângă el, Berrin e tristă că prietenul ei de la facultate a fost nevoit să recunoască unele fapte la poliție, Aylin nu e nici ea în apele ei pentru că idila nu-i merge cum ar dori. În această atmosferă, Ali se întoarce pentru moment la familia lui.

Trădarea episodul 11, rezumat


Tradarea - episoadele 10, 11, 12 (rezumate)
Ali încă trebuie să mai fie îngrijit pentru ca problemele lui de sănătate să treacă. Toți cei trei copii reacționează nepotrivit față de el, pentru că nu se așteptau ca el să revină acasă și nu știu cum să se comporte dat fiind întâmplările din ultima vreme. În special Mete este dur cu tatăl lui. La un moment dat, Ali, nemaisuportând reproșurile, ia o poză cu el și Osman și pleacă pe chei cu un taxi sperând să rămână pe vapor, dar vaporul nu mai este în port. Acasă, brusca lui dispariție lasă loc unei gălăgii generale. Un pescar îl vede pe Ali care nu vrea să plece de pe cheu, și îl ia în ambarcațiunea și în coliba lui. Crizele de tuse revin.

Tradarea - episoadele 10, 11, 12 (rezumate)
În acest timp Caroline este în Olanda cu bărbatul care o sunase la telefon în episodul precedent. Aylin încearcă să mai dea de prietenul ei bogat dar i se spune mereu că nu este acasă. Mete își găsește o confidentă în profesoara sa, dar la liceu colegul care l-a urmărit povestește scena mandolinei la toată lumea și când apare Mete alături de profesoară, colegii încep să râdă de el. Atunci, înfuriat peste măsură, se ia la bătaie cu cel care a provocat batjocura până când apare directorul. Pentru fapta lui va fi sancționat în consiliu.

Până la urmă Cemile află unde este Ali dar acesta nu revine acasă. Carolin sună la biroul din port ca să mai afle noutăți despre iubitul ei. Berrin intră într-o încurcătură și este legată la ochi și la gură și răpită cu un automobil apoi dusă într-o casă părăsită și lăsată acolo. Aylin continuă să se vadă cu prietenul ei mai în vârstă și bogat, dar este urmărită fără să-și dea seama. Caroline se pregătește să revină în Turcia. Episodul 11 se termină cu primirea veștii că Berrin este răpită de către mama și frații ei.

Trădarea episodul 12, rezumat


Tradarea - episoadele 10, 11, 12 (rezumate)
Familia este bulversată auzind că Berrin a fost răpită și nu se știe unde se află. Ali află și el, târziu, despre fiica lui. Carolin face o greșeală înainte să se întoarcă în Turcia și scoate toți banii pe care-i are în bancă, punându-i într-o valiză albă. La liceu se întrunește consiliul pentru a-l pedepsi pe Mete. Răpitorii lui Berrin îl atrag într-o capcană pe colegul ei și îl răpesc și pe acesta. La un moment dat Hakan reușește să-i scape pe amândoi.

Iubitul din Amsterdam al Carolinei vine pe la ea chiar înainte ca ea să plece și vede biletul de avion. Petrec o noapte împreună și dimineața Carolin încearcă să ia pistolul de pe noptieră, dar nu reușește. Atunci se ridică încet din pat, își face valizele fără zgomot și când să iasă din casă, iubitul ei este cu pistolul îndreptat către ea. Tot ceea ce vrea, este să plece, dar fără valiza albă. Aylin ajunge în casa prietenului ei bogat și cunoaște un tânăr care merge în scaun cu rotile.

Tradarea - episoadele 10, 11, 12 (rezumate)
Vine și ziua consiliului profesoral unde atât Mete cât și profesoara de muzică sunt acuzați. Când aude pedeapsa, Mete face o criză de nervi în biroul directorului pe care îl devastează. Carolin ajunge în Istanbul și merge acasă la cumnatul lui Ali care nu o mai primește s-o găzduiască. Atunci merge și îl caută pe Ali și dă de el în coliba bătrânului pescar. Episodul se termină cu audierea la tribunal, în procesul de divorț dintre Cemile și Ali.





Aceste scurte rezumate sunt preluate de pe un site în limba turcă. 
Articolele vor fi actualizate după difuzarea lor la tv.

episoadele următoare: Trădarea ep. 13, 14, 15

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.






4 comentarii:

  1. Ai putea face un efort să mai postați trei episoade săptămâna asta, vă rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai postez, Cosmine, mai postez, :) nu pot spune precis cand - ca vreau sa mai traduc un episod la Suleyman, dar sper ca pana vineri, adica sa mai fac 3 rezumate in cursul saptamanii, ca in weekend am ceva treaba.

      Ștergere
    2. Super :) Kolay gelsin = Spor la treabă!

      Ștergere
  2. Imi place la nebunie acest film cand vine ora filmului toata familia ne strangem si ne uitam frumos film mie imi place de osman foarte dragut acel copil si de aylin

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.