duminică, 3 august 2014

'tu-ti cratima ma-tii







Asta e din seria "Mare Ți-e grădina ..."

Cum las comentariile anonime la liber (deh! sper şi eu ca unii să mai comenteze şi la advertoriale! Da' e clar că visez dusă....), cum apar tot felul de frustraţi şi de neîmpliniţi cu - probabil - bloguri sau site-uri pe care le văd şi citesc doar ei. Să fie concurenţa, cea care mi-a lăsat un comentariu de dulce aşa, duminica dimineaţa, ca să-mi încep bine ziua?

Din seria "Mare Ti-e gradina ..."

În primul rând nu posed la purtător organul specificat în comentariu, nu văd cu ce aş fi aşa de spurcată (dar cei care vorbesc şi scriu astfel sunt curaţi Lună, vezi Doamne!) şi n-aş scrie aşa de agramat: corect este băga-ţi-ai (de la tu ai băga) - deşi, fie vorba între noi, cred că frustratu' ăsta a vrut să zică băga-ţi-aş, dar a băgat degetul greşit pe tastă, apoi corect este mă-tii (de la mamei tale), român se scrie cu â nu cu î, şi bravo că ai ştiut scrie corect site-ul.

Cu aşa cunoştinţe de gramatică, normal că nu ai trafic pe site-ul tău, cititorule ofuscat, băga-ți-ai cratima și gramatica în tărtăcuță și comentariul în ... (rimă).

Să ai parte de tot ce-mi dorești tu mie.
La bună vedere!

comentariul mai de aproape




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.