duminică, 19 octombrie 2014

Tradarea episodul 28, rezumat




Tradarea episodul 28, rezumat Tradarea episodul 28, rezumat Tradarea episodul 28, rezumat

Cemile este cerută în căsătorie de către pescar iar ea acceptă în ciuda celor dezvăluite de Ali, care se enervează, țipă și spune verzi și uscate apoi iese din casă. Pescarul se ridică și el să plece, dezamăgit, dar fără să fie supărat pe Cemile. A doua zi ei doi se întâlnesc iar la ceainărie, pescarul dezvelindu-și verigheta acoperită cu o bucată de pânză și apoi scoțând-o de pe inelar. Când o ține tandru de mână pe Cemile, gestul este observat de câteva din colegele ei de serviciu, care imediat încep bârfa. După aceea Hikmet merge la mormântul copilului lui și al Selmei, apoi acasă la vila unde este ținută Selma, închisă. Ea vede că nu mai are verigheta și se îngrijorează. După ce Hikmet pleacă să o aducă pe Cemile, Selma vede verigheta pe dalele aleii și se dezbracă de haine aruncându-se în piscină. Când Hikmet o vede, ea deja stă plutind cu fața în jos la suprafața apei. El sare s-o scoată din apă. Strânsă în pumn, Selma ținea verigheta soțului ei.

Tradarea episodul 28, rezumat Tradarea episodul 28, rezumat Tradarea episodul 28, rezumat


Murat începe să observe că Aylin se comportă ciudat față de Soner și că e geloasă pe prietenia cu Mesude. La un moment dat, când ea se dă jos nervoasă din pat într-o seară, vine și el la bucătărie și îi găsește pe amândoi aproape sărutându-se. Mesude începe să se simtă rău și să aibă grețuri. Hakan îi primește pe Ahmet și pe Resul la el acasă. Ali începe să se certe iar cu Carolin și se duce să doarmă pe vaporul-restaurant. Cemile continuă să se vadă cu Hikmet, dar nu poate scăpa de imaginea Selmei aproape moartă, în brațele lui. La liceu, Inci leșină la oră în fața tablei iar Mete o ia în brațe și o duce la cabinetul medical.

La o cină între Soner, Murat, Aylin și părinții lui Mesude împreună cu aceasta, Aylin este prost dispusă și până la urmă pleacă de la masă și merge acasă la familia ei. Înainte de asta, Mesude îl ia deoparte pe Soner și îl șantajează că dacă nu rămân împreună, va spune tuturor despre înțelegerea semnată de Aylin în legătură cu averea lui Murat.

Tradarea episodul 28, rezumat Tradarea episodul 28, rezumat













Ali o aduce cu forța pe Cemile la vaporul-restaurant și o pune la o masă, numai pentru ei doi. El încearcă s-o convingă să facă așa cum vrea el, dar Cemile se opune și vrea să plece, însă Ali n-o lasă. La un moment dat apare și Carolin în restaurant și intrigată de ceea ce vede se așează la masă cerând chelnerului vin, apoi își face curaj și țipă la Ali. Acesta reacționează nervos și răstoarnă masa, după care din nou cei doi soți se ceartă răsturnând toate mesele și spărgând vesela. Cearta se termină când Ali iese împreună cu personalul restaurantului afară încuindu-le pe cele două femei pe dinăuntru. Îi alungă pe chelneri și pe cântăreți pe chei, apoi dezleagă vasul și ridică ancora, el plasându-se la timonă și navigând cu viteză maximă. Carolin sparge un geam și iese, încercând să-l oprească pe Ali să manevreze vaporul. Cemile vede traiectoria acestuia și își dă seama că Ali vrea să izbească vasul de coliba lui Hikmet care acum doarme înăuntru. Hikmet se trezește de gălăgia făcută de ceilalți pescari care fug din calea vaporașului, dar el rămâne uitându-se cum vasul intră în colibă și o face bucăți.



 episodul următor: Trădarea ep. 29

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.