duminică, 26 octombrie 2014

Tradarea episodul 30, rezumat




Tradarea episodul 30, rezumat
Osman intră în casă și o vede pe Cemile cu rochia ruptă, pe podea, plângând și încercând să-și ascundă suferința. Carolin este la hotel și e căutată de un antreprenor. Ali merge pe drum destul de confuz, se întâlnește cu Berrin dar nu pare să fie atent la ea și nici nu se oprește. Berrin bănuiește că s-a întâmplat ceva și aleargă spre casă unde Cemile nu se oprește din plâns. Când Berrin o întreabă ce s-a întâmplat, ea doar își trage plapuma pe ochi, dar nu spune nimic. Apare și Mete care află de la Osman că Ali a trecut pe acolo. Căpitanul, tulburat, totuși, merge acasă la fratele său și se pune cu capul în poala maică-sii, ca un copil. Fratele, cumnata și Hasefe, mama lui, se miră de acest gest. Mete ajunge acasă la Ali, dar vecinii îi spun că el nu e acolo.

Tradarea episodul 30, rezumat
Cemile refuză să comunice și este tot în stare de șoc. Se încuie în baie, se ghemuiește lângă ușă și continuă să plângă. Mete ajunge la Ali și îl scoate afară cu gândul să-l bată. Acum, toți ai casei își dau seama că s-a petrecut ceva și Ali nu spune. Mete îl bate iar căpitanul nici nu reacționează. În acest timp, acasă, Cemile se spală cu apă fierbinte și se freacă violent pe piele ca și cum fierbințeala și prosopul ar putea șterge siluirea.

Hasefe ajunge la Cemile, care în sfârșit iese din baie, ca teleghidată. Hasefe vrea s-o ducă în pat, dar ea geme când se apropie de patul ei. Apoi Hasefe o așează în patul lui Aylin. Deși ea tace, bătrâna începe să-și dea seama ce s-a întâmplat. Hikmet este la spital, dar nici acolo nu are parte de liniște, pentru că polițistul care investighează cazul vine să-l interogheze. Mete o sună pe Aylin, care stă cu Murat pentru că se simte rău. Auzind că s-a întâmplat ceva cu Cemile, se îmbracă și, cu toate că servitoarele și Suleyman nu ar fi de acord să plece, până la urmă iese din casă. Apoi Mete o sună pe Inci dar răspunde soțul ei. Inci este tot în pat, slăbită și învinsă de o boală deocamdată nedepistată. Ekber, care de la incidentul cu Ali nu a mai apărut, lumea crezându-l mort, o sună pe Carolin fără să-i vorbească.

Tradarea episodul 30, rezumat Tradarea episodul 30, rezumat Tradarea episodul 30, rezumat

Soner o cere în căsătorie pe Mesude. [Nu înțeleg de ce, parcă se certaseră în camera de hotel ... o să vedem împreună care e tâlcul acestei logodne.]. Murat se trezește și strigă după Aylin care nu e acolo. Vine Suleyman și îi spune că a fost nevoită să plece la mama ei. Apoi Soner se duce după ea și o aduce acasă. În noapte, Ali, care hoinărise aiurea pe străzi toată ziua, ajunge acasă la Cemile și privește din apropiere. Aylin face o criză de nervi, iese din mașină, ea și Soner se pălmuiesc reciproc, apoi se îmbrățișează.

Tradarea episodul 30, rezumat
Ali strânge niște surcele și crengi de prin apropiere apoi Cemile se trezește și deschide geamul să ia o gură de aer proaspăt, când deodată îl vede cu bricheta aprinsă dând foc vreascurilor. Speriată, se bagă la loc în pat. Ahmet își găsește adăpost într-o casă părăsită și devastată. Tatăl lui Hakan este la spital. Ahmet este prins de criminal și încă trei prieteni pe când își cumpăra un covrig să mănânce, este dezarmat și adus la casa acestuia. Mete o caută pe Inci la liceu, dar ea nu este venită. Cemile găsește lângă jarul stins un trandafir, o scrisoare și cuțitul lui Ali. Pleacă, în pijama și cu trandafirul după o ureche, prin cartier, făcând cunoscuții să se întrebe ce-i cu ea.

Tradarea episodul 30, rezumat
Inci merge la doctor cu soțul ei și se internează. După un perete se află Mete, care așteaptă un moment în care Inci să rămână singură. Ajunge în salonul în care ea se află sub perfuzii și îl podidesc lacrimile. Cemile ajunge pe malul mării și îl găsește pe Ali. Ea ține în mână cuțitul ca și cum l-ar înjunghia. El îi vorbește calm și o îndeamnă să-l omoare descoperindu-și pieptul. Ea ridică mâna ...



 episodul următor: Trădarea ep. 31

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.