sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Yaman episodul 30 rezumat






Yaman episodul 30 rezumat
Sude rămâne de vorbă cu Kenan. Este tristă, bea alcool și Kenan ar vrea să știe de ce mai devreme plângea. După câteva minute cei doi se sărută, iar Yaman, care vorbea cu Mira, îi vede fiind prin preajmă și rămâne fără grai ... Sude vrea să plece dar Kenan se oferă să conducă el mașina până acasă. Sude acceptă. Selim vrea să plece de acasă în toiul nopții iar Ender insistă să meargă și Kenan cu el, din cauza unor mesaje de amenințare care s-au întețit în ultima vreme.



Yaman episodul 30 rezumat
Sude, acasă, rămâne pe gânduri și datorită lui Asîm dar și din cauza lui Kenan. Mira și Yaman se ceartă pe faleză pentru că Mira crede că Yaman i-a închis telefonul în nas când el rămăsese perplex văzându-l pe fratele său cu Sude. Acasă la Selim se mai discută o vreme pe marginea amenințărilor cu moartea primite de acesta apoi Kenan își amintește de bătaia cu Hasan în restaurantul nou deschis și că Hasan l-a amenințat la plecare. Când cei doi frați rămân singuri, Yaman îl ia la rost pe Kenan pentru sărutul de mai devreme, iar ultimul se disculpă spunând că Sude era beată și că ea, de fapt, l-a sărutat pe el și nu invers.

urmează: Yaman episodul 31

Yaman episodul 30 rezumat
Faruk ajunge și el acasă și dă peste Leyla care venise din Germania la Ayșe. Îi explică ce caută ea acolo și pentru că era foarte sumar îmbrăcată fuge repede în camera lui Ayșe. Sude este tulburată de ceea ce a văzut, dar nu știe că de fapt, Asîm a invitat-o pe foarte tânăra sa iubită la o ultimă cină împreună. Asîm îi spune acest lucru fetei după ce o conduce acasă, ea se supără, dar el este neînduplecat. A doua zi Kenan se întâlnește cu Hasan și îi spune să se potolească. Selim vorbește la telefon cu un anume domn Birol și apoi merge să discute cu el la vila acestuia, însă când ajunge acolo constată că bărbatul fusese împușcat la câțiva metri de ușa casei sale și zăcea în iarbă. Mira este urmărită fără să știe de băiatul prieten cu Tan. Acesta e în preajma ei pe holul facultății și ascultă ce vorbește cu Eylul.

Yaman episodul 30 rezumat Yaman episodul 30 rezumat






Selim crede că amenințările și crima recent descoperită fac parte dintr-un plan de răzbunare a unui coleg de breaslă, dar acesta îi dă asigurări că nu are nici o legătură camenințările proferate la adresa familiei Serez. Selim cade pe gânduri. Leyla și un cunoscut de-al lui Orkun, implicat în proiectul Tozludere, merg cu mașina în cartier să vadă stadiul lucrărilor. Astfel Leyla se întâlnește cu Hasan și cu Reyhan Arsen pe șantier. Orkun se urcă apoi în mașină alături de Leyla iar Hasan o sună pe Ayșe intrigat de atitudinea îndrăzneață a fostei prietene a lui Yaman.

Yaman episodul 30 rezumat Yaman episodul 30 rezumat

Yaman episodul 30 rezumat
Mert îi aduce lui Asîm rezultatul testului ADN făcut în secret cu părul Adei. Se dovedește că este fiica lui, dar el se supără, pentru că este convins că Arsen a făcut niște manevre ca el să-și recunoască fiica și astfel să aibă parte de averea lui. La restaurant, Sedef aduce un hairedresser de la New York pe nume Jamal și le promite fetelor - Mirei, Edei și lui Eylul - că le va aranja părul pentru petrecerea din acea seară. Petrecerea începe și o vreme nu se întâmplă nimic deosebit. Apoi apare Asîm la braț cu Ada, prezentând-o drept fiica lui. După scurt timp vine un echipaj de poliție și îl arestează pe Selim sub acuzația de crimă.

Yaman episodul 30 rezumat

Notă: rezumatele episoadelor din acest serial nu vor mai fi  publicate la rând, ci în măsura în care ele pot fi vizionate. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

sursă foto: capturi video de pe startv.com.tr

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


26 de comentarii:

  1. Rezumatul este al episodului 29. L-am urmarit ep si nu ii corespunde lui 30.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce se poate, de multe ori pe internet daca nu are episodul x, adminul acelui site pune un altul, anterior, in loc doar ca sa nu fie pagina goala.

      Ștergere
    2. unde ai urmarit 29 si 30???Te rog raspunde daca poti!!!

      Ștergere
    3. Nu mai tin minte, cred ca pe facebook. Dar am inteles ca asta pe care eu l-am gasit sub numarul 30 ar fi de fapt, 29.

      Ștergere
  2. Tot serialul este publicat online pe limba turca aici
    http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/bolumler/sayfa/1/medcezir-1-bolum

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu se găsește nicăieri yamam ep 31 tradus în engleza????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, dar de ce-ti faci probleme? Voi face rezumatele la toate episoadele asa cum am promis.

      Ștergere
    2. Ba da se gaseste eu le iau de pe runvdeo,am ajuns in sezonu 2 urmarindule de oe runvideo

      Ștergere
    3. Si de ce ar trebui sa stie concurentza, mura-n-gura unde sa gaseasca episoadele? :)

      Ștergere
  4. Oana, ai promis ceva, asteptam rezumatele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am promis si le voi pune, dar deocamdata nu mi se pare a fi asa graba :)

      Ștergere
  5. Defapt serialul Yaman este o copie fidela a serialului american The OC.
    Sper din suflet ca turcii vor fi inteligenti si nu vor respecta intr-u totul acel serial, ptr, ca din pacate atunci Mira va trebui sa moara.
    Nici nu vreau sa ma gandesc la asta:(((!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar probabil ca asa va fi sfarsitul serialului, nu?

      Ștergere
    2. Oana, de cum o sa se termina acest serial cred ca va tine de Ece Yörenç creatoarea acestui serial, dar cum ii stim noi pe turci dornici, de tragedii, sunt sceptic ca o sa fie altfel.
      Cine stie, avand in vedere faptul ca Ece Yörenç este totusi o persoana romantica si tanara, sa speram ca va face deliciul publicului si nu o va "sacrifica" pe Mira chiar daca Medcezir este un remake al serialului american The Oc!!

      Ștergere
    3. Zifi, nu stiu ce sa zic... un remake stiam ca este un film facut pana la identitate de detalii cu originalul, desi se poate sa ma insel. Dar s-ar putea ca in linii mari actiunea sa trebuiasca sa urmeze acelasi fir narativ cu The O.C. Om vedea... intr-un fel va trebui sa se incheie si serialul MedCezir, nu? ;)

      Ștergere
  6. Corect Oana, dar este totul prea frumos sa se termine prost, mai ales ca serialele din sezonul 2, din cate am vazut eu pana acum, sunt foarte interesante si te incita la visare si speranta :).
    Deci raman la peiorativul serialului "Ece Yörenç pls don,t kill Mira...." . :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Btw.
    Cred ca trebuie sa invat si lb, turca ca sa pot urmarii serialul in continuare, am ajuns sa revad serialele traduse pana la ep 30. Tare frustrant sa nu inteleg firul actiunii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt traduceri ale scenariului si dupa episodul 30, doar ca e probabil mai greu sa urmaresti o bucata de film in turca, apoi sa citesti subtitrarea in engleza din alt fisier.

      Ștergere
  8. va rog frumos stiti unde gasesc episoadele de la 59 , va inplor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si unde ai vrea sa le gasesti daca ele inca nu s-au filmat??

      Ștergere
  9. Oana, sincer nici asta nu m-ar deranja, doar sa stiu macar actiunea filmului. Cei doi eroi nu au nevoie de subtitrari ca sa- i intelegi, uimitor cat talent au copii astia.
    Initial nu am vrut sa urmaresc acest serial, insa sotia m-a convins inca din primul episod, motivatia fiind ca am si eu un baiat care seamana lei cu Yaman si culmea este aproape de varsta lui, daca l-ati vedea mi-ati da dreptate :P>. Deci am toate motivele sa urmaresc firul povestirii :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu....Mira nu va muri....serialul se termina cum Yaman o cere in casatorie pe Mira <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu.i adevarat ala nu e ultimul ep. Asa ca nu sti.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.