luni, 17 noiembrie 2014

Tradarea episodul 37, rezumat




Tradarea episodul 37, rezumat
Carolin aduce niște hârtii în care scrie că este însărcinată. Ali aproape că nu crede cele spuse și dovedite de ea. Acum se află între două femei însărcinate cu el și nu știe ce să facă mai departe. Se împacă cu Carolin și o acceptă din nou lângă el. Mete nu se dezlipește de ușa rezervei lui Inci. Ca să-i facă o bucurie, îi aduce în vizită elevii de la liceu împreună cu directorul, care mai apoi se gândește la o surpriză și o va scoate o zi, împreună cu Mete, într-un parc de distracții. Ahmet trebuie răpit din spital, dar lucrurile nu merg așa cum au fost plănuite. La sugestia lui Berrin, Hakan merge în vizită la el. Aylin merge împreună cu Soner pe malul mării, se relaxează, își scriu numele pe nisip, apoi pe înserat rămân la o masă pe malul mării să bea un pahar și să se bucure de timpul petrecut împreună. Apoi se întind pe nisip și adorm unul în brațele celuilalt.

Tradarea episodul 37, rezumat
Selma este adusă de către Hikmet la Cemile să se joace cu Osman. Între timp Cemile și Hikmet încearcă să lămurească anumite probleme. Mete îi aduce lui Inci un aparat de radio, ca să aibă o ocupație pe perioada șederii în spital. Ali se duce la secția unde lucrează Cemile să stea de vorbă cu ea, dar acolo vine și Hikmet care vrea s-o întrebe ce a fost în mintea ei când a vrut să dea afară copilul. Ali aude conversația, Cemile plânge, apoi Ali se pregătește să intre brusc ...

Tradarea episodul 37, rezumat


 episodul următor: Trădarea ep. 38

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





9 comentarii:

  1. Cand postezi episodul 38 ? Cate episoade are in total ? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu. Sper sa reusesc astazi, macar in rezumat scurt. Seara la locuinta mea de serviciu - care este in alta localitate decat domiciliul stabil unde netul merge perfect - nu pot vedea nici un fisier video, de cca 2 saptamani conexiunea de aici are un semnal extrem de slab, ori e reteaua incarcata dupa orele 17.00 - 18.00 cand as avea eu timp liber sa ma ocup de blog.

      120.

      Ștergere
    2. OANA,multumiri din suflet pentru toate eforturile tale [si implicit bucuriile noastre!]

      Ștergere
  2. Dar Cemile a pierdut sau nu ,copilul?il vs naste?ce stiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu naste alt copil, il pierde, dar nu-mi dau seama cand. Din rezumatul de pe wikipedia rezulta ca-l pierde dupa ce Ali afla ca si Carolin este insarcinata.

      Ștergere
  3. Presupun cã are mai multe episoade sezonul 1, sau.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sezonul 1 se incheie la episodul 38, odata cu moartea lui Hikmet. Sezoanele nu au un numar egal de episoade.

      Ștergere
  4. Adica sezonul unu se termina luni :/ ?? Soner pleaca pana la urma in alta tara ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sezonul 1 se termina luni. Din rezumatul in limba turca, tradus cu Google, asa reiese, ca Soner pleaca, dar va reveni, insa nu se casatoreste cu Aylin, totusi ... desi o iubeste.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.