miercuri, 19 noiembrie 2014

Tradarea episodul 38, rezumat



sfârșitul sezonului întâi


Tradarea episodul 38, rezumat
Ali aude că Hikmet iar o cere de nevastă pe Cemile și înfuriat, iese de după ușă să-l bată pe pescar. După câteva minute în care cei doi se iau de gât, apare Carolin care aplaudă zeflemitor văzându-l pe Ali că stă lângă Cemile care leșinase.

La radio se difuzează un spectacol concurs de muzică ușoară la care participă și formația în care cântă Mete. Ali, Hasefe, Osman, Cemile și Inci ascultă fiecare la radioul lor, cu emoție. Cântecul lor este cel mai aplaudat. După spectacol Mete se duce la Inci cu un buchet de margarete dar o vede dormind și închide ușa, apoi brusc se răzgândește și intră cu zgomot. Inci se trezește, sleită de puteri, stau de vorbă o vreme, Mete vorbește... vorbește și plânge, în timp ce Inci moare cu mâna în mâinile lui. La înmormântare Sedat, soțul lui Inci, îi dă lui Mete o scrisoare pe care ea i-o scrisese mai demult.

Tradarea episodul 38, rezumat
Berrin merge la Hakan să-i facă o propunere privind eliberarea lui Ahmet. După câteva zile un bărbat îmbrăcat în halat alb pretinzând că e doctor, intră la rezerva unde este Ahmet și trage câteva gloanțe înspre pat, dar acolo nu sunt decât niște perne sub pătură.

Mete, ca să treacă peste perioada grea, se va întâlni cu grupul celor de la radio și își va face planuri de viitor cu privire la cariera lui. Cemile primește o scrisoare de la procuratură cu o plângere împotriva lui Ali. Soner se hotărăște să plece în străinătate pentru o vreme, ceea ce este foarte greu de suportat pentru Aylin.

Tradarea episodul 38, rezumat
Într-un decor natural și vesel Cemile și Hikmet se căsătoresc. Ali fierbe de furie dar nu schițează nici un gest. După ce se încheie ceremonia, Ali pleacă tulburat. Seara are loc petrecerea de nuntă, unde Mete și formația lui cântă pentru invitați. Totul pare să fie bine până când vine Ali beat și trage două gloanțe în aer speriind lumea. Cemile și Hikmet nu se pierd cu firea, Ali amenință, iar Mete vrea să intervină. În busculada iscată de Mete, Ali trage exact în inima lui Hikmet, omorându-l. Apoi continuă s-o amenințe pe Cemile cu pistolul și la un moment dat se aude o împușcătură. Toată lumea privește îngrozită, cum Cemile nu are nimic, iar Ali cade, fiind împușcat din spate de Hasefe.

Tradarea episodul 38, rezumat Tradarea episodul 38, rezumat Tradarea episodul 38, rezumat



 episodul următor: Trădarea ep. 39

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




9 comentarii:

  1. Cand posteze rezumatu' la episodu' 39 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc astazi. Se pare ca nu conexiunea internet e de vina, ci vreun virus de pe calculatorul meu. Toate browserele imi merg ffff greu si se blocheaza constant.... :(((((

      Ștergere
  2. Nu cred ca moare Hikmet , adica nu vreau

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce se intampla cu copilul lui Carolin? Dar al lui Cemile? Se nasc? Traiesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deocamdata nu am vazut episoadele urmatoare, vad cate un episod odata. in rezumatele sezoanelor de pe wikipedia nu se mentioneaza vreun alt copil al lui Ali. Insa in ep. 39 apare Hasefe in brate cu un copil, dar nu-mi dau seama daca e al lui Cemile sau nu.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  4. Cum gãseşti rezumatele pe Wikipedia???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. caut cu google. si nu-mi place ca eu sa muncesc si altii sa ia totul de-a gata. got it? :)

      asa ca... draga anonim, cauta si tu, ca daca vrei, poti.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.