sâmbătă, 13 decembrie 2014

Blogatu, nu mai copia :)





și mai later edit (16 dec., 23.37): a-nnebunit lupu' :D si tu, Kanal D?
domnilor, mai discret, vă rog eu, că mi se urcă la cap! :)))

Blogatu, nu mai copia :) Blogatu, nu mai copia :)


-----------------------------------
later edit: Marius (Blogatu) si-a cerut scuze în scris, în această după-amiază, pentru greșeala celui care semnează rezumatul de pe blogul lui. Eu nu verificasem acea căsuță de email până acum (ora 23.00). Scuzele sunt reciproce.


Azi pe la prânz intru pe disa-amestecate și dau scroll. Ajung la blogroll si vad un fragment din rezumatul episodului 2 la serialul Yaman, scris de mine în februarie, pe blog la Blogatu. La început nu-mi vine să cred, mă întreb ce șmecherie e asta, ca text de la mine să apară asociat cu un blog celebru. Dau click și când colo, ce să vezi: rezumatele mele la Medcezir / Yaman preluate aproape copy-paste pe blogatu.ro. Fără link sursă, fără cerut accept, preluate așa, cu o totală lipsă de politețe, ca să mă exprim foarte elegant. De aici: Yaman episoadele 2 și 3
Adicătelea, știu că suntem colegi de blogăreală, ca să zic așa, deși în clase diferite, da' să mă copiezi? Tu pe mine? :D Asta-i din seria Doamne mare ți-e grădina ...
Deci, pe bune - chiar? de ce n-ai lăsat comentariile? :)) - nu-mi vine să cred, un om care are atâta experiență în blogging, de la care eu am învățat o grămadă de lucruri despre blogging, are oameni care copiază conținut de la alții?

Am făcut niște printscreenuri azi la ora 13.18 care arătau așa (în ultimul se vede și comentariul meu care acum e șters, și la fel este și cel de pe primul episod):

Blogatu nu mai copia :)

Blogatu nu mai copia :)


Blogatu nu mai copia :)


Blogatu nu mai copia :)


După care mă duc glonț pe un site de verificat procentul de conținut original al textului preluat pe blogatu.ro și constat că doar 4% din el este diferit de al meu.


Blogatu nu mai copia :)

Blogatu nu mai copia :)

Mai pe seară, pe la 7 jumate-așa, intru iar pe blogatu.ro și văd că mai sunt unele mici modificări. Cum ar fi cuvântul anexă înlocuit cu o cameră de la parterul vilei. Comentariile mele nu-s.


Blogatu nu mai copia :)

N-am decât un gust amar. Oare e chiar așa de greu să recunoști că ai preluat un text? Doare un adevăr atât de simplu, așa de tare? N-aș fi crezut că la case mari se poartă conținutul copy-paste. Sau poate că mă-nșel în ceea ce privește mărimea .....








5 comentarii:

  1. ce as putea sa zic,ma depasaste aceasta situatie :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era neaparata nevoie sa zici ceva :) la fel am simtit si eu cand am vazut.

      Ștergere
  2. Utilizarea Serviciilor Google (Bloger) nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestor materiale . Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinut foto (print )din cadrul unui fisier video, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege.
    Asa ca mergeti d-voastra glont deschideti fila blogger din cont si stergeti toate fisierele care incalca drepturile de autor.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Textul scris este un drept de proprietate intelectuala, da-le dracu de stop-cadre din film.

      Ștergere
    2. Printscreen-urile reprezinta "fair use" si nu intra sub incidenta legii copyrightului.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.