joi, 4 decembrie 2014

Ce urmeaza dupa Suleyman Magnificul?




Obișnuiți să știm din timp ce serial urmează după unul care tocmai se termină, acum eram nerăbdători să aflăm ce se dă după Suleyman? Kanal D a reușit să ne bucure, pentru că de pe 12 decembrie se va difuza serialul de mare succes în Turcia, MedCezir (în traducere, Mareea), care în varianta românească va purta numele protagonistului principal, Yaman.


Ce urmeaza dupa Suleyman Magnificul?

Cititorii blogului Pulbere de stele sunt avantajați, pentru că eu găsind mai demult niște episoade subtitrate în engleză le-am vizionat și am scris deja rezumatele primelor 25 de episoade ale serialului.

Cum acest serial nu s-a terminat încă, nu știm nici noi ce final va avea acest serial, dar sperăm să fie unul lipsit de dramatism.
Îl vom revedea, așadar, pe Cagatay Ulusoy în rolul principal Yaman Koper, un adolescent care promite să ajungă sus prin propriile forțe și pe Serenay Sarikaya în rolul Mirei Beylice, fata bogată de care se îndrăgostește Yaman.

Prezentarea serialului și eroii principali se găsesc în articolul prezentare, iar episoadele de care vă vorbeam sunt aici: ep. 1, ep. 2-3, ep. 4-5, 6-7, 8-9, 10, 11-12, 13-14, 15-16, 17, 18, 19, 20, 21-22, 23, 24, 25

 
Ce urmeaza dupa Suleyman Magnificul?




Avon


2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.