joi, 4 decembrie 2014

Ce urmeaza dupa Suleyman Magnificul?

Pentru a vedea ultimele articole accesați pagina ACASĂ
Kanal D va transmite serialul turcesc ”Kosem” începând din 23 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00. // Serialul Yaman incepand cu data de 28 ianuarie va fi difuzat sambata si duminica de la ora 13:30. In cursul saptamanii in locul lui Yaman va incepe sezonul 2 din Bravo ai Stil.


Obișnuiți să știm din timp ce serial urmează după unul care tocmai se termină, acum eram nerăbdători să aflăm ce se dă după Suleyman? Kanal D a reușit să ne bucure, pentru că de pe 12 decembrie se va difuza serialul de mare succes în Turcia, MedCezir (în traducere, Mareea), care în varianta românească va purta numele protagonistului principal, Yaman.


Ce urmeaza dupa Suleyman Magnificul?

Cititorii blogului Pulbere de stele sunt avantajați, pentru că eu găsind mai demult niște episoade subtitrate în engleză le-am vizionat și am scris deja rezumatele primelor 25 de episoade ale serialului.

Cum acest serial nu s-a terminat încă, nu știm nici noi ce final va avea acest serial, dar sperăm să fie unul lipsit de dramatism.
Îl vom revedea, așadar, pe Cagatay Ulusoy în rolul principal Yaman Koper, un adolescent care promite să ajungă sus prin propriile forțe și pe Serenay Sarikaya în rolul Mirei Beylice, fata bogată de care se îndrăgostește Yaman.

Prezentarea serialului și eroii principali se găsesc în articolul prezentare, iar episoadele de care vă vorbeam sunt aici: ep. 1, ep. 2-3, ep. 4-5, 6-7, 8-9, 10, 11-12, 13-14, 15-16, 17, 18, 19, 20, 21-22, 23, 24, 25

 
Ce urmeaza dupa Suleyman Magnificul?
Avon


2 comentarii:

  1. Serialul din engleza nu se va continua in romana ,ci va reincepe,sau??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu intelegi ce ai vrut sa spui?

      Ștergere

Va multumesc pentru vizita si comentarii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...