luni, 1 decembrie 2014

Tradarea episodul 42, rezumat




Tradarea episodul 42, rezumat
Carolin își ia băiatul în brațe, dar acesta începe să plângă. Hasefe este revoltată de ceea ce se petrece și o ceartă pe Carolin, apoi începe o gălăgie generală pe care tot Carolin o încheie, prin tupeul ei. Hasefe, enervată, o dă afară pe nora sa, care venise să i-l ceară pe Mustafa. Murat studiază butonul găsit lângă pat. Într-o cameră de la subsol, Soner, Aylin și Suleyman așteaptă ca Murat să plece.



Mete merge constant la mormântul lui Inci, pe care n-o poate uita. Ali, neavând încotro, o primește înapoi pe Carolin, dar ea își va căuta de lucru și nu va găsi indiferent ce-ar face. Ali va fi discret supravegheat îndeaproape de către Cemile, care-i va ști orice mișcare. Carolin dorește să ia copilul înapoi, dar Hasefe și familia fostei sale nurori nu sunt de acord să-l cedeze ușor pe micul Mustafa.

Tradarea episodul 42, rezumat
Aylin nu este refăcută încă și locuiește tot cu Soner. Între ei se înfiripă o dragoste profundă. Într-o zi Cemile îi vede sărutându-se și se revoltă. Soner încearcă să-i explice că o iubește, dar Cemile îi tot spune să tacă. Urmează explicații din care Cemile nu înțelege mare lucru și se arată confuză. Rana lui Aylin se deschide iar și începe să sângereze, iar Cemile intră în panică.După aceea are loc o conversație doar între Aylin și Cemile și Aylin îi spune mamei sale că ea și Murat sunt soț și soție doar pe hârtie, dar și că între ea și Soner nu s-a întâmplat nimic, deocamdată.

Murat bănuiește din ce în ce mai tare ce se petrece între soția și fratele lui, dar deocamdată nu are probe, astfel că pune ca Suleyman să fie îndeaproape supravegheat, având în vedere că Aylin și Soner s-au mutat din vila pe care Murat o știa. Berrin este în continuare nefericită, deși se străduiește să facă totul ca lucrurile să meargă. Neriman se bagă și ea în intrigile dintre Cemile și Carolin. Cele două fete care s-au îndrăgostit de Mete, admiratoarea lui, Jale, și fata care face curat la cabine, își dispută exclusivitatea atenției lui.Mete merge cu Jale la grădiniță s-o ajute să cânte împreună cu copiii.

Tradarea episodul 42, rezumat Tradarea episodul 42, rezumat Tradarea episodul 42, rezumat


Episodul se termină cu o întrevedere între Cemile și Carolin la fabrică, Cemile îi oferă de lucru, iar Carolin îi mulțumește înlăcrimată de bucurie. Dar imediat Cemile îi arată ce are de făcut: să spele pe jos prin fabrică, cu mopul. Oare în aceste condiții Carolin acceptă slujba?


 episodul următor: Trădarea ep. 43

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




4 comentarii:

  1. Multumim frumos Oana!!! Esti o draguta prin tot ceea ce faci pentru noi fanii serialelor turcesti si nu numai. Ignora mesajele rautacioase si vesnica intrebare " cand un nou episod?" Pupici de la o mamica care cuteste blogul tau in timp ce alapteaza!!!Alexandra A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alexandra! Sa-ti traiasca micutul si sa te bucuri de el!
      Ignor acele intrebari... ce altceva pot face? :D

      Ștergere
  2. Bravo ești de treaba mai ales pentru noi care suntem inafara țări

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.