sâmbătă, 6 decembrie 2014

Tradarea episodul 45, rezumat




Ali nu pregetă să se arunce în flăcări ca s-o salveze pe Cemile, chiar dacă merge mai greu din cauza durerii de la șold. O ia în brațe pe fosta lui soție și o scoate afară. Acolo se află vecini, familia, Berrin și Hakan. Involuntar Berrin dezvăluie că focul a fost pus de Ekrem iar Hakan aude adevărul. După aceea el merge acasă și se bate cu taică-său din această cauză. Selma, care s-a căsătorit cu un bărbat despre care nu cunoaște tot adevărul,
îl vede afară în grădina vilei lor pe soțul ei, Kenan, alături de prietenul acestuia ciocnind niște sticle de băutură și privind fabrica arzând în zare.

Tradarea episodul 45, rezumat
Soner nu primește nici o veste de la Murat, ba chiar are un coșmar în care acesta îi apare sub o lumină albastră și el începe să-l caute disperat prin casă, mobilizându-i pe toți servitorii, iar lipsa veștilor de la Murat îl determină pe Soner să se îndepărteze de Aylin. Supărat, se duce să-și înece amarul în băutură, la un bar. În aceeași seară acolo vine și Carolin, distrusă de durere că Ali o preferă pe Cemile. Ea încearcă să-l agațe pe Soner și rămân amândoi să bea până dimineața.

Jale nu renunță la Mete cu toate că el i-a spus că nu o poate iubi din cauză că prea mult îi amintește de Inci. Într-o zi pe când Mete și formația repetau la club, Jale vine și intră ca solistă în locul lui Necati, spre surprinderea colegilor din formație și a patronului clubului.

Tradarea episodul 45, rezumat
Berrin, proaspăta avocată a unui sindicat, se întâlnește la o ședință cu Ahmet și amintirile o năpădesc, tulburând-o. Nici Ahmet nu este indiferent, dar și ascunde ceva mai bine trăirile sufletești, cel puțin în public. În afacerea pe care spera să o facă odată ce se va vedea însurat cu Selma, Kenan are parte de surprize ...

Și peste toate problemele, stârnește zâmbete invidia lui Neriman care aude că Cemile și-a luat televizor...!


Tradarea episodul 45, rezumat Tradarea episodul 45, rezumat Tradarea episodul 45, rezumat

Tradarea episodul 45, rezumat Tradarea episodul 45, rezumat


 episodul următor: Trădarea ep. 46

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.