miercuri, 17 decembrie 2014

Tradarea episodul 50, rezumat




Cemile îl ajută pe Ali să ajungă în camera lui și îl pune în pat. Carolin urzește planuri de răzbunare când o sună Neriman că i-a găsit o bonă. Soner are din nou un vis de coșmar în care îl vede pe Murat vindecat ducând-o pe Aylin într-un cărucior cu rotile. Se trezește speriat și îîn toiul nopții se duce acasă la Aylin să vadă dacă totul e în ordine. A doua zi Murat îl sună pe Soner, care la sfatul lui Suleyman, îi propune să uite totul și să vină acasă, dar Murat refuză.


Tradarea episodul 50, rezumat
Carolin împreună cu Kenan pun în aplicare un plan diabolic de aducere la faliment a holdingului Karcî, și deocamdată acesta se materializează pas cu pas. Carolin este aceea care adună tot felul de informații ca să încurce lucrurile cât se poate de mult. La un moment dat îl întreabă pe Kenan despre întâlnirea de afaceri de la hotelul din Uludag, unde au fost Cemile și Ali, dar pe Carolin o așteaptă o surpriză neplăcută.

Aylin și Soner se întrec pe un drum de țară cu mașinile. Soner oprește, Aylin intră în mașina lui apoi se sărută. Soner, absorbit de pasiune, nu simte când Aylin îi subtilizează pistolul din haină și apoi iese și trage în cauciucuri ca să-l provoace la o discuție, care însă, iese cu scântei.

Tradarea episodul 50, rezumat Tradarea episodul 50, rezumat Tradarea episodul 50, rezumat


Nihal este urmărită într-o zi de doi indivizi care chiar aleargă după ea, dar apare Mete cu microbuzul și o ia cu el. După aceea, unul din cei doi apare la club și se ia de Nihal. Mete coboară de pe scenă și îl bate pe individ până când vin bodyguarzii să-l ia de acolo.

Ali și Cemile se află tot la hotel. Ali primește un plic misterios cu numele lui scris pe el. După ce-i citește conținutul, începe să se tulbure și să se agite în mod evident și aproape că i se face rău. Urgent, pleacă la Istanbul și o caută pe Carolin, care nu este acasă, apoi o găsește la Kenan în birou și aproape că-i vine s-o ia la bătaie.

Tradarea episodul 50, rezumat Tradarea episodul 50, rezumat


Berrin și Ahmet merg la cinema separat, dar destul de aproape unul de celălalt. Soner și Suleyman îmbrăcați în haine de piele și conducând motociclete, se opresc într-un restaurant unde fac scandal. Datorită uneltirilor, la Karcî Holding începe o grevă. Cemile se duce să discute cu oamenii din secție. Ali ajunge acasă și când apare Carolin îi arată scrisoarea anonimă, care-i dezvăluie că Mustafa e fiul lui Ekber ... Începe cearta și bătaia între cei doi soți, apoi Ali o alungă cu tot cu copil de acasă. Când iese pe ușă cu Mustafa în brațe și cu valiza, Cemile tocmai iese din fabrică și scandalul reîncepe, în stradă de data asta, Carolin arătând cu degetul acuzator spre Cemile.

Tradarea episodul 50, rezumat Tradarea episodul 50, rezumat




sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki

 episodul următor: Trădarea ep. 51

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





11 comentarii:

  1. Foarte palpitant acest episod. Lavinia I.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma intriga KENAN;oare de ce urmareste falimentarea firmei KARCI?! incep sa cred ca d-na bolnava[parca NERMIN] este mama lui KENAN,iar el este fiul bastard al tatalui "PESCARULUI".Cert e ca individul este un escroc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am vazut nici o femeie bolnava, dar e posibil sa fie persoana care se afla in spital. Cred ca nu am fost eu foarte atenta la toate scenele.

      Ștergere
    2. doamna Nermin este de fapt femeia cu care Hikmet Karci a înșelat-o pe Selma atunci si pe care el credea ca dupa ce a împușcat-o a murit. Dar nu a fost asa si acum cred ca vine sa se răzbune .

      Ștergere
  3. Ați putea face un efort săptămâna asta și să postați episoadele 51,52,53 ? :) Vă mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu promit, Cosmine, mai mult de inca un episod. Ii fac lui taica-meu de 6 luni plus curatenia generala de Craciun.... cam greu cu timpul liber inainte de sarbatori...

      Ștergere
  4. Cate episoade are in total serialul ? :)
    Multumesc pentru acest episod :D

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.