luni, 22 decembrie 2014

Tradarea episodul 52, rezumat




Berrin este dusă într-o mașină și de acolo la spital. Bătaia se termină când apar polițiștii. Ahmet ia niște pumni pentru că era atent la Berrin, apoi, când merge la spital să se intereseze ce-i cu ea, este bătut de Hakan. Berrin e în viață dar inconștientă. Familia ei așteaptă un răspuns pozitiv de la medici pe holurile spitalului.



Tradarea episodul 52, rezumat
Aylin și Soner se întâlnesc în continuare, dar Murat îi urmărește. Într-o asemenea zi, pe când îi vedea din mașina parcată undeva la distanță, de supărare i se face rău. Kenan îi face cadouri scumpe lui Carolin - o haină de blană, pantofi și o rochie de seară. Apoi se întâlnesc la un restaurant, iar Selma, după ce servitoarea îi spune că soțul ei a ieșit în oraș, o caută pe Carolin la telefonul hotelului și i se spune că nu este în cameră.

Tradarea episodul 52, rezumat
Berrin își revine și este vizitată de familie, dar gândul îi zboară la Ahmet, care este trist că nu o poate vizita. Ali și Cemile stau de vorbă despre ultimele evenimente, apoi discută despre ei doi, Ali impresionând-o pe Cemile. Selma se află în fața hotelului așteptând-o pe Carolin în mașină. Kenan, observând mașina Selmei la timp, coboară din taxi înainte de a ajunge la hotel lăsând-o pe Carolin nedumerită că rămâne singură.

Tradarea episodul 52, rezumat Mete este bătut de trei indivizi care o escortează pe Nihal, după ce el venise s-o caute acasă la ea. El rămâne întins pe asfalt, nu departe de microbuzul lui, iar Nihal reușește să ia legătura cu Ali și Cemile. Soner și Aylin vin de la o plimbare într-o zi și el o conduce până acasă. După ce pleacă, Murat o răpește pe Aylin și o duce la un restaurant să discute. Kenan continuă să țină legătura prin telefon cu Carolin, întărind bănuielile Selmei. Berrin și Ahmet se întâlnesc din nou la serviciu și apoi iar se duc la cinema, de data asta stând unul lângă celălalt. Hakan o așteaptă acasă nervos și din cauză că Berrin nu e acasă la timp, din nou sunt discuții. 

Tradarea episodul 52, rezumat

Aylin și Soner petrec o noapte într-o casă departe de oraș. Carolin este cu Kenan în holul hotelului. La un moment dat apare Selma și după ce îi vede, merge și o sună pe Cemile apoi leșină. Cemile, care era cu Ali, se vede nevoită să-i spună acestuia despre Carolin și Kenan. Amândoi merg la hotel și îi găsesc pe Kenan și Carolin în camera ei ...


sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 53

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




19 comentarii:

  1. "In camera ei ..." si si si...nu ne lasa asa Oana!!!ai mila de noi!!! mereu in suspans. Vom avea nevoie de pastile. Multumim frumos pentru tot! Te pup!Alexandra A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca asa se termina episodul, cu Ali privindu-i uimit pe Carolin si Kenan care se afla in camera, eu ce sa fac? :D

      Ștergere
  2. Te pup oana tradu si ep urmatoare craciun fericit si un nou an plin de ralizari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup si eu - de sarbatori asa e frumos :) - traduc, traduc :)) Craciun fericit si tie si un an nou plin de succes!

      Ștergere
  3. Cum pot vedea traducerea online va rog ajutatima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care traducere? dupa ce se difuzeaza la tv episodul, se gaseste pe internet subtitrat in romana.

      Ștergere
  4. Craciun fericit! Sa ai parte de bucurii,sanatate si tot binele din lume!! Te pup,cu drag Alexandra A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun fericit, Alexandra! toate cele bune sa ti se intample! :-*

      Ștergere
  5. Multumim mult pentru toata munca depusa si anul acesta!!!Craciun fericit si Un An Nou cat mai bun!!!te pup :) Lavi :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag, lavi! Un an nou norocos si un Craciun cu pace in suflet si bucurie in inimi! :-*

      Ștergere
  6. Craciun fericit ....ms pt rezumate ...astept cu nerabdare in continuare ..ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun fericit si tie, anonimule! Vor veni, vor veni, sper sa pot sa postez cate ceva si sapt. asta.

      Ștergere
  7. când se dau su episoadele 53 si 54

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa episodul asta ramane Aylin insarcinata cu Soner? Please spune-mi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu stiu doar ca atunci cand Aylin rămâne însărcinată cu Soner .... Moare la naștere .... Rămânând Soner si cu fetița lor ...

      Ștergere
    2. Nu stiu, nu vad episoadele in avans, ci cate unul dupa care postez rezumatul imediat. Dar e foarte posibil sa se intample asta inainte de casatoria lor.

      Ștergere
  9. Bravo pentru anonim. Super raspunsul pentru Monica referitor la difuzarea episoadelor 53 si 54. Mi-a palcut.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.