vineri, 26 decembrie 2014

Tradarea episodul 53, rezumat




Ali se ia de Kenan și e aproape să-l bată. Carolin strigă la ei să înceteze apoi îi spune lui Ali că Selma este în cameră. Întră cu toții în camera de hotel și discută despre al cui ar fi micul Mustafa, al lui Ali sau al lui Ekber? După care subiectul se învârte în prietenia dintre Kenan și Carolin. Kenan se disculpă spunând că totul are la bază o colaborare profesională și până la urmă o determină pe Selma să se îndoiască de ceea credea ea, că ar fi ceva între carolin și soțul ei.


Aylin și Soner vin împreună acasă la Cemile și pentru că Ali se aprinde văzându-i împreună, Soner mărturisește că o iubește pe Aylin și că vrea s-o ia de soție. Aylin rămâne la ai săi. Dar în acest timp Murat se simte tot mai rău și medicii nu mai știu cum să-l ajute. Totuși, ori de câte ori poate, îi urmărește pe cei doi îndrăgostiți făcându-și rău singur. Hakan găsește într-un buzunar la haina soției sale un bilet la cinematograf. Îa biletul și la data respectivă se duce el la film în locul lui Berrin și îl găsește pe Ahmet pe locul imediat următor. Berrin aleargă către cinematograf, dar este prea târziu să-l avertizeze pe Ahmet să plece. Situația holdingului devine din ce în ce mai critică datorită lui Kenan ale cărui planuri sunt puse în aplicare și care este mereu cu un pas înaintea lui Cemile.

Mete află de la Necati că Nihal urmează să se căsătorească și că ei vor cânta la nunta fetei. Mete se întristează și nu mai are liniște până în seara nunții, când merge la Nihal, intră pe fereastră și îi propune să fugă amândoi cu microbuzul lui. Mete o duce acasă la Cemile, dar pe moment o lasă în mașină. Din întâmplare Hasefe se uită pe geam și vede o mireasă în microbuz, apoi toată familia îi cere explicații lui Mete. Cemile dă o soluție problemei ivite cu Nihal și o ascunde pe fată la fabrică, dar Ali vede pe geam ce se întâmplă și merge și el acolo. Mete îi dă fetei alte haine din secție, apoi ascunde sub dușumea rochia de mireasă. În acest timp, Ali și Cemile plecaseră iar rudele miresei încep să urmărească microbuzul neștiind că Mete și Nihal nu mai erau acolo, ba chiar trag în cei doi.

Berrin se duce în camera lui Ahmet (de la serviciu?) în timp ce el doarme și îl mângâie. Episodul se termină cu o nouă ședință a consiliului de administrație a holdingului Karcî.



sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep. 54

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.






4 comentarii:

  1. Buna seara ma puteti ajuta vă ro frumos cu ep 43 filmul trădarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata, rezumatul episodului 43 se afla aici: https://www.pulbere-de-stele.com/2014/12/tradarea-episodul-43-rezumat.html

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Lista tuturor rezumatelor de la serialul Tradarea o aveti in acest articol, la sfarsit: https://www.pulbere-de-stele.com/2014/07/oyle-bir-gecer-zaman-ki-tradarea.html

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.