duminică, 28 decembrie 2014

Tradarea episodul 54, rezumat




La ședința CA Cemile își ține promisiunea făcută anterior și își dă demisia. Nici unui membru al consiliului pare să nu-i convină situația, cu excepția lui Kenan. Acestuia, înainte de închiderea ședinței, i se aduce o scrisoare care dezechilibrează totul. Kenan se înfurie și se răzbună pe cine îi iese în cale, pe servitoarea propriei case și pe Selma, pe angajații lui. La următoarea ședință, spre surprinderea tuturor, îl propune pe Ali drept manager general.



Tradarea episodul 54, rezumat
Berrin îl îngrijește pe Ahmet care este bolnav. Cât rămâne cu el în cameră, îi mărturisește că-l iubește și că s-a măritat cu Hakan în schimbul libertății lui. Atunci Ahmet sare din pat și se repede la mașină, blocând portierele ca să nu poată intra și Berrin. Ajunge la fabrică unde-l ia la bătaie pe Hakan, în stradă. Ali și Cemile vin să aplaneze conflictul, dar cei doi sunt prea aprinși ca să se potolească. Apare și Berrin cu un taxi, iar cearta se încinge și mai rău. Totul se termină când Ahmet cade în brațele lui Ali din cauza slăbiciunii provocate de boală.

Tradarea episodul 54, rezumat

Nuntașii i-au sechestrat pe Necati și formația lui în cazino. Mete a dus-o pe Nihal undeva în siguranță și pleacă la cazino deși ea îl roagă să n-o lase singură. Acolo este și el imobilizat, dar imediat apar Soner și oamenii lui. Toată lumea scoate pistoalele, unii la ceilalți, apoi se iscă o bătaie generală. Pe fondul tuturor acestor evenimente, Murat se simte din ce în ce mai rău iar medicul îi administrează sedative puternice. Kenan merge la Ekrem să restabilească detaliile planului inițial de distrugere a holdingului Karcî și să-i propună, printre altele, să facă și niște contrabandă cu arme. Din nou va avea nevoie de Carolin, cu care se va întâlni la restaurant.

Tradarea episodul 54, rezumat

Soner și Aylin decid să se căsătorească rapid. El cumpără o casă foarte frumos mobilată și decorată, sunt fericiți împreună și apoi merg să aleagă rochia de mireasă. Invitații apar, Aylin râde, iar Soner, încă acasă, e emoționat dar foarte bucuros. Sună telefonul și Murat îl invită să se mai vadă odată înainte de nuntă. Suleyman anunță mireasa și pe Cemile că Soner va mai întârzia un pic. Murat vorbește cu Soner o vreme, apoi rapid, scoate un pistol și se împușcă în tâmplă. Aylin și familia ei sunt preocupați că Soner pare că nu mai vine. La un moment dat acesta apare, parchează mașina în fața restaurantului, dar stă lângă mașină privind în gol și amintindu-și ultimele cuvinte ale lui Murat. Suleyman încearcă să-l facă să-și revină și îl ia de braț să-l ducă în restaurant. Ceremonia începe, dar el vede totul ca prin ceață și cu încetinitorul. Iar când ar trebui să spună da, refuză căsătoria ....

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 55

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.






26 de comentarii:

  1. ekber traieste ??!! c se va intampla cu aylin ?!!!!?!?!?!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scuze, din viteza... Ekrem, nu Ekber. Amanuntit nu stiu, dar pana la urma se vor casatori, insa Aylin nu va afla niciodata ca Murat s-a sinucis.

      Ștergere
  2. Dar ce scrie in scrisoarea pe care o primeste Kenan?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as sti turceste, as spune :)

      Ștergere
    2. În scrisoarea pe care o primeste in sedinta scrisă de Selma scrie ca daca nu votează cu Cemile il va da jos din functie .Daca intrebi cum a aflat Seama a aflat de la Ali Akarsu.

      Ștergere
  3. Multumim mult pentru rezumate si pentru munca d-voastra...Va urmăresc mereu cu mare interes! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc la randul meu pentru fidelitate si cuvintele frumoase! :-f

      Ștergere
  4. La Yaman vei mai posta rezumate macar pana la sfarsitul sezonului?

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Dupa fiecare episod, vin si citesc rezumatul pt. urmatorul ! Va multumesc pentru ceea ce faceti ! AN NOU FERICIT ! si, la cat mai multe postari ! :*

      Ștergere
    2. Un An Nou fericit si tie, Alina! Sa dea Dumnezeu sa pot posta de mai multe ori pe zi! :-*

      Ștergere
  6. Oana ,
    Noul An sa te gaseasca cu gânduri bune si prieteni dragi si sa îti rezerve cele mai mai înalte realizari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulia, un an nou 2015 bun, norocos si cu multe vise implinite! La multi ani!

      Ștergere
  7. Dar Mete ramane impreuna cu Nihal?
    Este adevarat ca Ali moare la sfarsitul sezonului?
    Si Berrin se casatoreste cu Ahmet,dar am inteles ca se impaca cu Hakan.....nu mai inteleg nimic....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa spun pt ca nu am vazut episoadele dinainte. Stiu doar ca pe wikipedia asa scrie ca va fi.

      Ștergere
  8. Puteți sa imi dați si mie o lista si poze pt fiecare cu toate rochiile de mireasa care au apărut in serial (adica toate Nunțile dar nu toate s-au înfăptuit si unele doar au apărut ca amintire -de ex Cemile cu Ali) va rog din suflet ! Daca puteți ms mult de tot sărbători fericite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) daca as avea atat de mult timp liber, mi-ar face chiar placere sa adun si eu modele de rochii de mireasa/ocazie din serialul asta (si din altele, de ce nu?). Dar din pacate exact timpul liber este ceea ce am cel mai putin. Imi pare rau ca nu am cum sa va ajut!

      Ștergere
  9. Se difuzeaza episodul 55 maine?Am vazut ca la 8 difuzeaza Vacanta Mare

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca puteți eu o sa mai accesez pagina sa vad răspunsul , poate aveți timp pe viitor (daca tot va face plăcere) multumesc frumos de urare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul este acela ca nu am timp pentru asa ceva :) daca nu am timp in vacanta, cum o sa am timp cand incepe iar scoala si am ore atat dimineata cat si dupa amiaza? :)

      Mai intai fac ce TREBUIE sa fac, si mai apoi, daca pot, fac si lucrurile care ma relaxeaza.

      In continuare aceasta conversatie este considerata offtopic si in consecinta orice intrebare referitoare la altceva decat strict la serial/actori nu va fi publicata.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.