luni, 5 ianuarie 2015

Tradarea episodul 57, rezumat




Tradarea episodul 57, rezumat
Ali și Cemile se năpustesc în cameră, dar cel care a tras era Suleyman, care împușcase pistolul lui Aylin. Soner ia mașina și pleacă într-o cursă nebună urmărit de Suleyman care îi tot cere să oprească. La un moment dat, din cauza vitezei mașinii și a faptului că Soner se tot uita în spate, mașina iese de pe carosabil și se rostogolește în prăpastie. Suleyman este disperat, crezând că Soner a murit. Mai târziu îl vedem pe acesta la spital, în operație.


Tradarea episodul 57, rezumat
Berrin încearcă s-o vadă pe Zehra (care de fapt este copilul lui Ahmet) dar Hakan nu-i dă voie. Atunci Berrin apelează la Cemile să medieze conflictul și până la urmă Hakan cedează, dar ei doi nu se împacă, ci Berrin are voie să vină din când în când să-și vadă fata.

Mete stă în dubița lui absent la lumea din afară pentru că el o jelește pe Nihal, despre care crede că a murit din cauza lui. Într-o zi Ali îl găsește în dubă și se urcă la volan și îl aduce acasă, unde le povestește alor lui ce s-a petrecut cu Nihal.

Tradarea episodul 57, rezumat
Aylin nu-și revine din starea ca de transă, dar este adusă la spital să-l vadă pe Soner când acesta își vine în simțiri. Dar acolo, în rezervă, se află un tânăr medic care se pare că se îndrăgostește la prima vedere de ea. Soner este bine după operație, fizic vorbind, dar și el e într-o depresie adâncă și atunci când se trezește din anestezie plânge și rostește neîntrerupt numele lui Murat, iar când o vede pe Aylin, din nou plânge.

Tradarea episodul 57, rezumat
Selma a revenit aproape complet la starea ei de dinainte de a-l cunoaște pe Kenan. Păpușa care îi declanșează psihoza stă lângă oglinda măsuței de toaletă, parcă ar păzi-o pe Selma. Kenan îi aduce medicamente care îi ameliorează starea, dar nu o vindecă.

Inspectorii au încheiat verificările la fabrică și au găsit multe nereguli pentru care compania va trebui să plătească. După ce Kenan le aduce la cunoștință raportul inspecției lui Ali și Cemile, aceasta ia o hotărâre surprinzătoare...

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 58

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




19 comentarii:

  1. Banuiam ca zehra e copilul lui ahmet...=]]

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim mult de rezumat ,esti o draguta ca de obicei <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e copilul lui Ahmet.In sezonul 3 se spune ca e copilul lui Hakkan

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Urmaresc blogul tau de o gramada de timp! As vrea sa iti pun cateva intrebari:
    De unde ei episoadele din Tradarea?
    Pui rezumate din episoade din Trandafirul Negru?
    Pui rezumate numai la seriale turcesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! :) weyy da' ce tare urmaresti blogul asta! Nici n-ai vazut ca Oana nu face rezumate la seriale care se dau zilnic si nici la alte seriale decat cele turcesti. Cooool! :))

      Ștergere
    2. Torino boy, nu pot sa spun ca nu ai dreptate in ceea ce zici :)

      1. episoadele din Tradarea le iau de pe net. vad episodul si fac rezumatul in functie de actiune si de mimica actorilor.
      2. Nu, e zilnic difuzat si nu am timp pt seriale zilnice.
      3. deocamdata, da, dar mai am recenzii si la alte seriale, americane, de exemplu, pe acest blog. Cauta tag-ul "serial" la rubrica etichete din coloana din dreapta.

      Ștergere
    3. Ce se intampla cu compania ?

      Ștergere
  5. rezumatul ep 58? nu ai putea oana sa faci rezumtaul la mai multe episoade? sunt curioasa ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te cred, dar nu am la dispozitie cate 3 ore pentru fiecare episod+rezumat zilnic. In nici un caz nu am 6 sau 9 sau 12 ore libere in vreo zi. Uite-te si tu la ce ora iti raspund.... asta inseamna ca abia acum am terminat treburile pe azi (adica pe ieri) si ma duc sa ma culc...

      Ștergere
  6. Nu e copilul lui Ahmet, e a lui Hakan. Nici nu avea cand sa ramana gravida atata timp cat el fusese plecat, iar cand se culcasera impreuna fusese cu mult timp in urma inainte sa afle ca e gravida. O sa o creasca pe Zehra cu Ahmet pt. ca va divorta de Hakan, iar acesta va intra la inchisoare (datorita faptului ca il impusca pe tatal sau- Ekrem)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o fi, nu zic nu. Eu asa am gasit undeva pe facebook si cand am citit postarea mi s-a parut logic.

      Ștergere
  7. Buna ziua. Am si eu o intrebare....Ce se intampla cu Kenan?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce se intampla cu kenan?

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna.....urmaresc de ceva timp blogul si am vazut un lucru ca povestesti dupa mimica actorilor si nu dupa ce vorbesc ei.....daca vrei sa va ajut mi-ar face placere deoarece eu inteleg limba turca...nu la perfectie dar uzuala da...astept un raspuns!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu daca ai primi asa o oferta, anonima, ce ai face? :) mai astepti si raspuns. asteapta.

      Ștergere
  10. interesant, un blog cu rezumate, foarte buna treaba

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce se va intampla cu cuplul Soner si Aylin in viitor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aylin se matita cu Soner dar la nasterea fetitei lor,Aylin moare

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.