miercuri, 7 ianuarie 2015

Tradarea episodul 58, rezumat





Tradarea episodul 58, rezumat Kenan o aduce în sala de consiliu pe mama lui, adică pe fosta iubită a lui Hikmet Karcî, rezultând că el este copilul nelegitim al pescarului. Bătrâna aduce și un certificat că are acțiuni ale companiei. Cemile nu vrea să vândă din acțiunile ei pentru a acoperi datoria sesizată de cei de la controlul financiar. Hakan promite s-o ajute cu un avocat bun  pe care i-l prezintă a doua zi.


Tradarea episodul 58, rezumat
Moartea lui Cenghiz îi tulbură pe toți cunoscuții lui Ahmet. La înmormântare vine și Berrin cu Ayten, care află de la Ahmet că Cenghiz o iubea de multă vreme, fără speranță. Neștiut, un bărbat îi urmărește pe Berrin și pe Ahmet și le face poze când sunt împreună.

Neriman și Kemal se decid să-și deschidă un magazin și merg la Ali sperând să-i ajute cu bani, dar căpitanul îi poate ajuta doar cu sfaturi financiare, ceea ce pe Neriman o înfurie. După aceea cei doi stau de vorbă la o cană de ceai cu Kenan care le oferă un cec cu o sumă amețitoare pentru ei, făcându-le o propunere.

Tradarea episodul 58, rezumat
Zehra face febră și este chemat medicul de către Cemile care venise acasă la Hakan. Berrin apare și ea într-un târziu, venind de la Ahmet. Kenan începe să-i dea Selmei medicamente pe care i le strecoară în ceai, fără ca ea să fie de acord cu medicația. După ce o lasă acasă, Kenan pleacă într-o excursie cu Carolin. De fapt, în același hotel unde sunt cazați cei doi, Kenan și Ekrem se întâlnesc cu niște străini cărora le dau o valiză de bani contra un transport de arme, din care ei arată doar niște mostre. Carolin așteaptă în hol, la recepție și îi vede pe străini, după care Kenan îi face cunoștință cu Ekrem spunându-i că este soția lui Ali. Carolin înțelege imediat cine este Ekrem și îl pune într-o situație delicată vorbind despre Berrin, Hakan și Ahmet.

Tradarea episodul 58, rezumat
Aylin îl visează noaptea pe Murat care-i vorbește despre Soner. A doua zi vine la micul dejun spre bucuria lui Cemile și Hasefe care au impresia că Aylin își revine, lucru adevărat, însă această revenire este lentă. Aylin se enervează rapid pe Cemile și pleacă de la masă, apoi merge să se îmbrace și ajunge la spital la Soner să-l întrebe despre Murat, dar acesta nu-i spune considerând că Aylin nu e pregătită să afle adevărul. Doctorul care îl îngrijea pe Soner o duce și pe Aylin într-o rezervă pentru că acesteia i se făcuse rău.

Tradarea episodul 58, rezumat
La firmă are loc un nou consiliu în care Kenan spune că trebuie plătite niște creanțe pentru a se stinge datoria pentru neregulile constatate de către inspectorii de la finanțe. Ceea ce trebuie făcut, va prelua Cemile și va fi nevoită să vândă toate acțiunile sale.

Tradarea episodul 58, rezumat

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 59

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





7 comentarii:

  1. Ahhhh .... Kenan , Kenan , spargator de gasca ! =D> si , a mai luat-o si pe Carolin pe langa el !!! w-) Ma omoara serialul asta !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce se va intampla cu Cemile in viitor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate Hikmet Karcî si Kenan sunt frati vitregi, este prea mica diferenta de varstra intre ei sa fie tata si fiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, Lavi, am scris ca e tata si fiu conform unui comentariu lasat de un cititor la un episod anterior. In rezumatele din limba turca pe care le folosesc drept baza a articolelor mele nu am gasit informatia asta in nici un fel redata. Nu se spune nimic despre cine sunt Kenan si Nermin. Pana la ep. 60, ma refer.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.