joi, 8 ianuarie 2015

Tradarea episodul 59, rezumat




Tradarea episodul 59, rezumat
Până la urmă Cemile este obligată să vândă toate acțiunile pentru a plăti creanțele holdingului. Acestea vor intra în posesia lui Nermin, mama lui Kenan. La sfârșitul ședinței Cemile își dă demisia în murmurul celor prezenți, apoi același gest îl face și Hakan. Ceilalți se uită la Ali să vadă dacă și el va demisiona. Ies toți din sală și rămân doar Nermin cu Kenan care se bucură foarte tare de răul făcut pe nedrept lui Cemile. Acum Kenan mai are un singur mare obstacol în a deține controlul total asupra firmei: pe Selma, căreia îi dă medicamente și somnifere ca s-o țină într-o stare de permanentă somnolență.


Tradarea episodul 59, rezumat
Pe Cemile Kenan nu reușește s-o umilească, atunci când la plecare îi cere să nu mai folosească Mercedesul firmei. Ea se enervează și se dezbracă de paltonul de blană aruncându-i-l la picioare, aruncă și poșeta, pantofii și cerceii, și desculță, în rochie doar, pleacă spre casă pe jos. Hakan o admiră pentru demnitatea ei, îi urmează exemplul și pleacă împreună cu ea. Ajuns acasă Ali îi povestește Carolinei ce s-a întâmplat la firmă iar ea se duce nerăbdătoare la Kemal și Neriman să le dea vestea "cea bună", adică bârfa că Cemile a rămas fără nici un ban. Kemal se arată confuz, dar Neriman și Mesude se bucură prostește de plecarea lui Cemile din holding.

Tradarea episodul 59, rezumat
Selma va dori să o ajute pe Cemile dar nu va reuși atât din cauza stării ei menținute artificial cât și din cauza soțului ei care nu dorește decât răzbunare pe cei care, are el impresia, i-au uzurpat drepturile. Kenan sărbătorește victoria împreună cu Carolin la un restaurant, dar când întâlnirea se încheie, Carolin are surpriza să constate că Ali o așteaptă acasă în living și o întreabă de unde vine. Mete o vede pe Nihal pentru câteva secunde printre tinerii veniți la un concert de-al lui. Pleacă imediat, lăsându-l pe Necati să cânte singur și ajunge din urmă o fată care nu e Nihal. După câteva zile de stat la pândă, o vede în balconul casei sale și se bucură că nu a murit, așa cum credea el la început.

Tradarea episodul 59, rezumat Tradarea episodul 59, rezumat




Berrin este citată la tribunal în procesul de divorț de către Hakan, iar judecătorul prezintă pozele făcute de bărbatul care era pe urmele ei și ale lui Ahmet, astfel încât Berrin nu poate obține custodia fiicei sale. Aylin mai merge la spital să-l vadă pe Soner care va mai suporta o intervenție chirurgicală și cu aceste ocazii doctorul  încearcă să se apropie de ea. Într-o zi i se face rău acasă și Hasefe cu Cemile schimbă priviri cu subînțeles. Aylin merge iar la spital să-și facă un test de sarcină și când îl obține, sunt acolo și Ali cu Cemile. Ei i se face rău după ce citește rezultatul, iar Ali vede negru pe alb că fiica lui este însărcinată.

Tradarea episodul 59, rezumat Tradarea episodul 59, rezumat


sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki

 episodul următor: Trădarea ep. 60

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.








7 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.