miercuri, 14 ianuarie 2015

Tradarea episodul 62 rezumat




Ali insistă s-o aștepte pe Cemile afară, în frig. La restaurant, lui Cemile i se face rău după ce bea dintr-un pahar, avocatul o ia și o duce la spital. În acest timp mafiotul soț al lui Nihal, avertizat de paznic, pleacă nervos cu camarilla sa pe urmele fugarilor.

Tradarea episodul 62 rezumat
Cum cei doi nu bănuiesc că au fost văzuți, se opresc la o benzinărie și acolo mafioții îi ajung din urmă. Nihal iese pe un geam de la toaletă și se ascunde după o bucată de gard căzut, dar Mete nu are cum să ajungă până la ferestruică și rămâne după ușă, unde este găsit de soțul lui Nihal. Urmează o bătaie în stradă, la care se alătură și Nihal, dar acoliții mafiotului stau deoparte și privesc. Până la urmă se aude o împușcătură și bărbatul lui Nihal este găsit mort. Acum cei doi îndrăgostiți sunt pe un drum fără întoarcere.

Tradarea episodul 62 rezumat
Medicul Tariq începe s-o viziteze pe Aylin acasă, spunându-i că s-ar putea să fie probleme cu sarcina ei. O sfătuiește să renunțe dar Aylin e hotărâtă să aibă copilul cu orice preț. Carolin continuă să se întâlnească cu Kenan, ba chiar într-o zi vine Ali pe la el și Carolin se ascunde după ușă ca să nu fie văzută. Pentru că Neriman și Mesude au șantajat-o pe Carolin, vor plăti scump această faptă. Selma este din ce în ce mai rău pe zi ce trece.

Poliția îl caută acasă pe Mete și percheziționează totul. Un alt investigator merge la Ali să culeagă informații. Mete și Nihal sunt arestați la casa părăsită de pe malul mării unde se ascundeau, de către un echipaj de jandarmi. Soner, care citise în ziare despre Mete, vine cu Suleyman la poliție și privesc din mașină hărmălaia declanșată de ziariști și familia Akarsu.

Tradarea episodul 62 rezumat Tradarea episodul 62 rezumat

Tradarea episodul 62 rezumat Tradarea episodul 62 rezumat

Tradarea episodul 62 rezumat



sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 63

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





3 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.