joi, 29 ianuarie 2015

Tradarea episodul 69 rezumat




Tradarea episodul 69 rezumat
Polițiștii scot până la urmă mandatul de percheziție și intră în casă. Osman încearcă s-o trezească pe Selma dar fără succes. Însă când unul dintre ei ajunge la camera lor, Osman și Selma cântă și joacă un joc de copii. Apoi totul se rezolvă, Selma stă de vorbă cu Kenan și îi face o mare surpriză, spunându-i că va divorța și va trece acțiunile ei pe numele lui Cemile. Kenan pleacă cu coada între picioare, amenințând și plănuind răzbunări apoi găsește alinare în poala mamei sale, ca un copil. După aceea o sună pe Carolin să-i dea vestea cea proastă, dar la ea apare Ali și e nevoită să închidă.

Carolin îl urmărește din nou pe Ali să vadă ce face în camera lui, însă din neatenție acesta scapă pe jos cheia dulapului unde a încuiat dosarul, ziarul și poza găsite la Kenan în birou, dar Carolin nu o va observa. Dimineața, înainte să se trezească Ali, ea cotrobăie prin toate buzunarele după cheie. Ali ia doar poza cu el și pleacă la holding unde încearcă un soi de șantaj asupra lui Kenan, care vrea să-l concedieze, iar el îi spune că nu are cum pentru că dosarul cu rapoartele mărfurilor de pe vasele petroliere sunt la el (dosarul roz). În acest timp Carolin pierde vremea încercând să forțeze ușa dulapului cu o șurubelniță. Mustafa găsește cheia iar bona i-o dă Carolinei care acum deschide dulapul și găsește ziarul și dosarul. După aceea o trimite pe bonă să-i facă o dublură la cheie ca să aibă și ea la nevoie și îi va spune lui Kenan că are acces la dulapul lui Ali.

Soner nu mai rezistă și merge să discute cu Tariq întrebându-l dacă o iubește pe Aylin și dezvăluindu-i că între ei doi a fost o mare iubire. Tariq recunoaște că o iubește foarte mult iar Soner îi spune că a vrut să fie bărbatul ei. Osman e norocos, pentru că Arif are pojar și astfel poate prelua el rolul prințului, pentru că deja îi cunoaște replicile. În timp ce duba poliției o ducea pe Nihal la proces, pe un drum de țară șoferul evită alte două mașini și intră într-un copac. Nihal iese din dubă, dar e lovită la cap și după câțiva pași cade jos. Mai târziu apare Mete pe acolo și o strigă, apoi o găsește. Berrin îl vede pe Ahmet aducând-o pe colega ei de birou, Ayten, la serviciu cu mașina. Atunci ea o întreabă pe Ayten dacă îl iubește pe Ahmet iar ea răspunde că da. Apoi Berrin întreabă dacă și Ahmet îi răspunde la sentimente, iar Ayten neagă. Mete se reapucă de cântat și urcă pe scenă împreună cu Suleyman. Berrin, dezamăgită de Ahmet, pare să-l accepte pe Hakan alături de ea.

Tradarea episodul 69 rezumat

La atelierul proaspăt redeschis, lucrează deocamdată Cemile, Hasefe și Selma. Într-o seară, trec pe la ele Mesude și Neriman să mai schimbe o vorbă. După un timp din casa lui Ali iese Carolin (cu Mustafa) care îl părăsește pe soțul ei în ciuda opoziției lui Hasefe. După spectacol, Aylin și Soner, care erau în discotecă, stau de vorbă pentru scurt timp, dar Aylin e foarte preocupată ca el să nu observe că e gravidă.

A doua zi, Ali pleacă la serviciu, unde are o surpriză de proporții din partea lui Kenan ...


sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 70

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





15 comentarii:

  1. Ce surpriza?!!! :) , ne lasi mereu asa in suspans :). Multumesc pentru rezumate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva legat de Carolin, dar cum nu stiu turceste... :)

      Ștergere
    2. Pai Ali merge in birou, unde il asteapta Kenan. Si Kenan ii zice lui Ali ca e concediat si ca daca vrea ii poate arata cine ii va lua locul si atunci se intoarce Carolin. :)

      Ștergere
    3. Aaaa si multumesc pentru rezumate Oana D. Sunt foarte de exacte chiar daca nu stii turceste ;)
      Faci o treba minunata! Bravo! Succes si de acum inainte! :)

      Ștergere
    4. Aia am vazut si eu, dar nu eram sigura ce se intampla. Am inteles eu din atitudinea celor 2 ca acum Carolin e ceva sefa, dar nu ma gandeam ca fix in locul lui Ali...

      Multumesc, pisicelule! :-f

      Ștergere
  2. Carolin sta pe scaunul biroului lui Ali

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o intrebare care nu prea are legatura cu epusodul..Mereu cand personajele iau masa,beau ceva rosu.E ceai sau ce e?Am mai vazut si in Yaman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu presupun ca e vin... ma rog, la filmari sigur e suc, dar in film, cred ca ar trebui sa fie vin, daca e in pahar cu picior, mai ales... Cum sa pui ceaiul in pahar elegant, inalt, cu picior? :D

      Ștergere
  4. Oh..mai e putin si se termina sezonul 2 ..Eu iubesc serialul pentru Ali si Cemile..deci e o dragoste atat de puternica intre ei care e ascunsa de greselile trecutului..

    RăspundețiȘtergere
  5. La Yaman mai pui rezumatele?

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiam ce o sa se intample pentru ca era logic ! Cel mai tare serial !

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.