vineri, 16 ianuarie 2015

Vedeta zilei: Kate Moss




Vedeta zilei: Kate Moss
S-a născut în Londra pe 16 ianuarie 1974. Este un celebru model britanic care a apărut în peste 300 de coperte ale unor prestigioase reviste de modă. Este celebră pentru trăsăturile particulare ale feței și pentru înălțimea neobișnuit de mică la un model (1,70 m).


Viața sa particulară a adus-o de multe ori în primele pagini ale tabloidelor. A fost descoperită de către Sarah Doukas în aeroportul Kennedy din New York pe când avea doar 14 ani. În 2005-2006 a fost implicată într-un scandal privind consumul de cocaină. Măsurile sale sunt 86-66-90 și a fost multă vreme una dintre cele mai subțiri modele ale lumii. Revista Forbes din 2012 o plasează pe locul doi cu peste 9 milioane de dolari câștigați în anul precedent.

sursa foto: printscreen de pe pagina katemoss.tumblr.com a unei fotografii apărute în revista Madame Figaro în anul 2012.





4 comentarii:

  1. viata asta de model cred ca e tare grea ca am observat ca toate o dau pe droguri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea...! Am citit mai demult ca iau droguri pt ca sunt obligate prin contract sa nu manance nimic cu 24 de ore inainte de o prezentare. Si ca sa nu simta foamea se drogheaza.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.