luni, 23 februarie 2015

Tradarea - coloana sonora





Pentru că știe că multora vă place muzica din serialul Oyle bir gecer zaman ki / Trădarea, cititoarea blogului, Pisicel (blogul respectiv nu mai există), a găsit un fișier youtube în care sunt redate toate melodiile din serial. Cât va rămâne acest clip pe youtube, să ne bucurăm și noi auzul cu muzica lui.

uopdate 23 dec. 2018 - Din păcate acest clip video a fost șters de către utilizator. Cine dorește să găsească pe youtube coloana sonoră din Trădarea, poate să caute cu titlul serialului în turcește și cuvântul muzik. Dacă producătorii serialului au un canal oficial youtube, probabil că au mai lăsat vreun clip, două, să ne mai bucurăm de muzica respectivă.



this article is tagged under: Tradarea pulbere de stele, Tradarea muzica, Tradarea coloana sonora.

4 comentarii:

  1. Am ascultat mult, e superba coloana. Sper sa fie si melodiile lui Mete, 2 cel putin au fost minunate si ritmate (si cu text sensibil): 1. cartierul copilariei. 2. Ceva cu bunica (sau..matusa! )
    O d.m. placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc :) Daduseram de niste melodii acum o saptamana si acum am tot playlistul. Multumesc pentru eforturile voastre. Ador serialul

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se numeste melodia pe care o canta suleyman la chitara la sf episodului 100 ?Va rog

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.