duminică, 1 februarie 2015

Tradarea episodul 70 rezumat





Tradarea episodul 70 rezumat
Când Kenan îi spune lui Ali că a fost concediat și întoarce fotoliul noului șef, care este Carolin, Ali se înfurie și sare la bătaie, dar Carolin strigă la bodyguarzi și Ali este bătut măr, apoi lăsat în stradă. Kenan verifică dosarul roz și ziarul cel vechi apoi o întreabă pe Carolin despre fotografie, dar ea îi spune că nu știe unde se află.

Soner stă de vorbă cu Suleyman apoi rămas singur în birou, pradă amintirilor, scoate din sertar pistolul, neîncărcat, și încearcă să vadă ce ar simți dacă ar face același gest ca și Murat. Ali este adus cu un taxi acasă și preluat de Mete. Hasefe și Mete îl întreabă cine i-a făcut asta, dar el vorbește fără șir, blestemând. Cemile înțelege că de la Kenan sunt toate relele, apoi Ali cade într-un somn adânc. A doua zi, Berrin și Hakan pleacă la serviciu sărutând-o pe Zehra, aflată în brațele bonei. De peste drum, niște bărbați într-o mașină, urmăresc tot ceea ce se întâmplă. Sunt oamenii lui Ekrem, puși de acesta să o răpească pe Zehra. La atelier Selma are parte de o vizită neașteptată a lui Kenan.

La închisoare Nihal are probleme din partea unei colege de celulă mai în vârstă cu care se ia la bătaie și după aceea este dusă la infirmerie, unde e bandajată aproape peste tot capul. Mete vine la vorbitor dar nu știe de ce Nihal nu apare. "Albă-ca-Zăpada" se joacă pe scenă și toată familia, împreună cu Selma, așteaptă ca Osman să apară în rolul prințului. Soner încearcă să se îndepărteze de Gulay pentru că are de gând să plece într-o călătorie. Aylin se gândește că ar trebui să-i spună lui Soner că este însărcinată cu copilul lui.

Tradarea episodul 70 rezumat
Kenan și Carolin sărbătoresc mica lor victorie la restaurantul lor preferat apoi își petrec noaptea împreună. Ali este la el acasă împreună cu Hasefe și are o lungă perioadă de refacere în care mai mereu doarme, dar când și revine, merge la dulap și vede că documentele nu mai sunt. De nervi, o ceartă pe bătrână pentru asta apoi grăbit, iese din casă.

Gulay văzând că Soner e distant, merge la el acasă și încearcă să se lămurească cu privire la atitudinea lui. În acest timp, Aylin îl caută și ea dorind să-i spună despre sarcină și ajunge la el, surprinzându-i tocmai când Gulay îi declara lui Soner sentimentele ei. Atunci, profitând de faptul că cei doi nu o observaseră, Aylin pleacă înlăcrimată. Ali o așteaptă pe Carolin într-un taxi, apoi când o vede venind cu o mașină, accelerează și lovește în plin, după care scoate pistolul și o amenință, Carolin neavând unde să fugă ...

Tradarea episodul 70 rezumat

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 71

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.