miercuri, 4 februarie 2015

Tradarea episodul 72 rezumat





Tradarea episodul 72 rezumat
Gulay îi spune lui Soner că Aylin este însărcinată făcându-l fericit neintenționat. Când vede că și Suleyman se bucură la auzul acestei vești, își dă seama că era mai bine să fi tăcut. Soner și Suleyman urcați într-o mașină se întorc din drum schimbându-și planurile ...

Bârfa despre Aylin împânzește cartierul iar țațele încep să-l abordeze pe Ali pe această temă. Soner și Suleyman ajung la spital unde Aylin tocmai ieșea de la un nou control. Soner, fericit, vine să o întâmpine dar Aylin nu împărtășește aceeași bucurie și când aude că el știe de sarcină, fuge la un taxi. Cei doi prieteni o urmează până acasă la Ali unde toată familia așteaptă vești despre Zehra. În stradă are loc o discuție, lumea asistă, Aylin îl pălmuiește pe Soner, Ali îi dă și un pumn, dar Soner se ține bățos.

Ekrem îl sună pe Hakan care crede că Ahmet e principalul suspect în răpirea Zehrei, dar taică-său îl invită la el acasă și îi spune că fetița e bine iar el știe unde se află, lămurindu-l pe Hakan cine este adevăratul autor al răpirii. Când el se repede să meargă în grădină să-și atingă fiica, bodyguarzii lui Ekrem îl împiedică, iar Ekrem îi pune anumite condiții legate de relația cu Berrin pe care Hakan nu le acceptă.

Tradarea episodul 72 rezumat
Hakan merge acasă la Ali, unde este adunată toată familia, și îi spune mai ntâi lui Berrin cele aflate despre fiica lor. Ea, într-un acces de furie, îl lovește neîntrerupt pentru că l-a crezut vinovat pe Ahmet pentru răpirea fetiței. Cemile și Ali auzind veștile își dau seama că situația este mai gravă decât credeau. Ahmet va începe să-l caute pe Resul ca să-l ajute s-o găsească pe Zehra. Soner bea de bucurie la un restaurant, cu Suleyman, și după câteva pahare strigă către toată lumea de la mese că va fi tată și dă un rând de băutură la toți. Mete merge la închisoare să vorbească cu Nihal, dar ea nu vrea să vină.

Tradarea episodul 72 rezumat
Este noapte. Ali merge la căpitănia portului și se roagă de Kemal să-l ajute să intre în nava cu transportul pentru Kenan, ca să vadă dacă ceea ce crede el este adevărat sau nu. Kemal nu vrea să-l lase, dar până la urmă Ali îl convinge să intre amândoi în navă. În același timp, Carolin, Kenan și Ekrem se întâlnesc pe chei. Ali și Kemal vorbesc cu câțiva muncitori de pe navă, dar aceștia nu-i lasă "în control" agitând cuțite și lanțuri. Ali scoate pistolul și îi liniștește imediat, reușind să pătrundă împreună cu Kemal în cală. După ce dezvelește cutiile și desface câteva, Kemal rămâne mut de umire găsind acolo armament. Ali îl trimite să anunțe poliția, dar Kemal se întoarce imediat înapoi amenințat cu pistolul de Ekrem, Kenan, Carolin și încă vreo câțiva acoliți de-ai lor. Cei doi frați sunt legați, duși într-un depozit și bătuți, apoi Kenan dă ordin unuia dintre muncitori să-i împuște. Carolin nu rezistă șocului și îl lovește pe muncitor dezlegându-l pe Ali. După cei frații reușeșsc să plece printr-o fereastră, Carolin îl împușcă pe muncitorul care se trezise, apoi se împușcă pe ea în braț ca să însceneze o legitimă apărare.

Tradarea episodul 72 rezumat

Episodul 72 se termină cu o urmărire în fugă a lui Aylin de către Soner. Până la urmă ea nimerește într-o fundătură și nu are încotro, vorbește cu el dar îi spune că nu el e tatăl copilului, ci Tariq. Atunci, Soner care n-o crede, o ia pe sus și o duce așa până la spital în cabinetul doctorului și îl întreabă dacă el este tatăl copilului lui Aylin.

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 73

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




7 comentarii:

  1. Zilele urmatoare o sa pui yaman sezonul 2? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde ce gasesc, dar as pune episodul 26, pe care de mult trebuia sa-l pun.

      Ștergere
  2. Multumim mult, OANA! Dumnezeu sa-ti dea putere si numai bine, tie si familiei!
    O intrebare: CINE este RESUL? Chiar am citit in ultimul nr. TV satelit ca unul din actorii din PUTEREA DESTINULUI a jucat intr-un fiml, alaturi de Ferit Kayat (rolul lui RESUl din TRADAREA). Ma intrebam cine e, poate apare mai incolo. SI IATA ca il gasesc deja in acest episod. Sau in 71 parca, am citit in rezumatul tau acum....In anturajul lui Hakan o fi?, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A aparut in primul sezon de mai multe ori, e amic cu Ahmet... nu mai stiu daca e din anturajul lui Hakan, e posibil sa fie.

      Ștergere
  3. De ce atunci cand barbatii din film,cand afla ca vor fi tatici,le iau pe sus pe femei?asa s-a intamplat si cj ali si cemile in sezonul 1..bine,acolo era mai complicat..dar :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiinca femea(aylin) ii xice ca e copilul lui Tarik ,iar ei doi erau fosti iubiti dar barbatul(soner) a spus ,,nu" fiinca atunti ia murit fratele impuscanduse si soner nu ia zis adevarul femeii si de atunti sunt certati dar de vor impaca

      Ștergere
    2. Da,stiu.Voiam doar sa sugerez ca aceeasi metoda s-a folosit si cand Cemile era insarcinata

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.