luni, 9 februarie 2015

Tradarea episodul 73 rezumat





Tradarea episodul 73 rezumat
Tariq nu dă nici un răspuns, dacă e a lui sau nu copilul lui Aylin. Soner începe să se certe cu Aylin, ei i se face rău și este dusă într-o rezervă. Soner este bulversat de vestea care a căzut ca un trăsnet iar Aylin va iniția demersurile pentru a se căsători cu Tariq. Doctorul lămurește ulterior problema copilului cu Gulay, informându-se unul pe celălalt că au sentimente pentru Aylin, respectiv Soner. După aceea Aylin îl roagă pe doctor să nu-i spună lui Soner nimic despre problemele ei cu sarcina. Suleyman nu pare să creadă că e copilul lui Tariq, dar deocamdată nu se pronunță în nici un fel. Soner începe iar să bea de nervi.

Tradarea episodul 73 rezumat
Carolin începe demersurile pentru procedura de divorț, Ali primește o citație, apoi se ceartă amândoi la telefon pe tema custodiei lui Mustafa. Părinții lui Nihal vin la închisoare s-o viziteze, dar ea apare cu părul tras peste față. Cu toate acestea ei o văd desfigurată (încă nu ni se arată și nouă fața ei) și sunt îngroziți. Când apare Mete, Nihal pleacă grăbită. Neînțelegând gestul lui Nihal, Mete va apela la Suleyman ca să afle ce se petrece cu iubita lui de are o așa atitudine. Selma îl asigură din nou pe Kenan că nu va primi nici o acțiune din cele ce i se cuvin și că le va transfera pe toate lui Cemile.

Ahmet ia legătura cu Resul și stabilesc un plan de acțiune în urma căruia reușesc s-o ia pe Zehra de la Ekrem și s-o aducă acasă unde toată familia Akarsu se bucură de revederea ei. Hakan privește totul pe fereastră și are loc un schimb de priviri de mulțumire între el și Ahmet. Înainte de asta, Ekrem îl sfătuise pe fiul său, din nou, să renunțe la Berrin în schimbul fiicei sale. Hakan, deznădăjduit, dorește să stea de vorbă toți trei, el, Berrin și Ahmet, să le spună că a înțeles că Berrin nu-l poate iubi pe el, că se desparte de ea și că poate rămâne împreună cu Ahmet și cu Zehra.

Tradarea episodul 73 rezumat

Soner îi trimite un camion cu flori lui Aylin, iar șoferul este instruit să descarce florile la picioarele ei. Aylin este uimită de gest. Episodul 73 se termină cu întrevederea dintre Soner șin Tariq.

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 74

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv



11 comentarii:

  1. Da, episodul cu scena camionului cu flori... abia astept sa vad asta, miercuri, cred.
    Multumim pentru reminder!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cumva episodul 73 va fi luni? :) nu de alta, dar 73 nu se imparte exact la 3, ci 72. Deci episodul 73 va fi lunea viitoare.

      Ștergere
  2. Pai si Aylin o sa se casatoreasca cu Tariq ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Aylin nu se casatoreste cu Tariq se impaca cu Soner si..... naste o fetita apoi moare. Dupa un timp Soner se recasatoreste

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate a fost cu folos link- ul trimis,cu toate ca am vazut ca ai sters mesajul. Intentia a fost de ajutor,dar se vede oricum asta in cele 2 rezumate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost, multumesc mult. Daca voiai un link pur si simplu pe blogul meu (desi la comentarii este setat sa fie no-follow si in felul asta nu conteaza ca metoda SEO), puteai sa pui linkul blogului la nume+adresa url.

      Oricum am vazut episoadele si mi-am facut rezumatele proprii. Ce ai scris tu mi-a fost de ajutor la dialoguri si la vreo 2-3 scene care nu se regasesc in versiunea vazuta de mine. Pe ofdizi adesea episoadele au o ora si jumatate, nu doua.

      Daca vrei sa te ajut, iti pun un link-doua pe pagina de facebook, cu serialul Puterea Destinului, pe care eu nu-l fac, dar am avut o gramada de cereri sa ma ocup si de asta, insa eu nu am gasit ce-mi trebuia. Spune daca esti de acord asa.

      Ștergere
  5. Nu este bligul meu. Eu sunt o cititoare a blogului tau si cautand am gasit linku-ul respectiv. M-am gandit ca te poate ajuta cumva. Eu tot rezumatele tale le voi citi indiferent ce fac altii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Cand s-a batut cu o colega de celula, aia a intepat-o pe față cu o foarfeca, de mai multe ori.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.