luni, 9 februarie 2015

Tradarea episodul 74 rezumat





Tradarea episodul 74 rezumat
Discuția dintre Soner și Tariq se învârte în jurul lui Aylin. Soner îi spune foarte clar doctorului că el n-o să renunțe la Aylin niciodată. Atunci, Tariq se dă la o parte dintre cei doi. După aceea Soner și Aylin încep să se apropie din nou. La început, Suleyman și Soner merg să se alăture unei partide de fotbal dintre Osman și colegii de școală. Aylin urmărește jocul de la fereastră, fără să arate cât e de bucuroasă de prezența lui Soner acolo. Până la urmă iese afară și, chipurile, îl ceartă pe Osman, apoi Soner se duce la ea și stau de vorbă despre meciul copiilor.

Cemile, Hasefe și Selma încearcă să vândă la piață niște haine cusute de ele, dar nimeni nu cumpără din cauza prețului ridicat. De la distanță omul lui Kenan le urmărește și va plăti un polițist să le facă probleme și să le alunge de acolo. Dar și Ali stă într-un colț și se apropie când vede că Cemile este obligată de polițist să strângă marfa. Cemile pleacă oricum din piață, pentru că Ali se inflamează imediat și pune de-un scandal cu polițistul. O a doua încercare, în ală zi, se soldează cu același rezultat dezastruos. La a treia încercare le va veni în ajutor Mete, care strigă în toată piața că fetele care cumpără marfă de la Cemile vor putea face o poză cu el. Clientela se înghesuie la hainele lor, și astfel vând toată marfa în câteva minute, spre disperarea omului lui Kenan care urmărește scena de după un paravan metalic.

Din cauza problemelor financiare, Ali se hotărăște să vândă casa în care a locuit cu Carolin și îl roagă pe fratele său și pe cumnată să îi găsească un cumpărător. Cemile și Hasefe n-ar fi de acord cu această vânzare, dar Ali deja este hotărât. Neriman o va suna pe Carolin să-i spună noutățile, iar olandeza va încerca să profite la maximum de ele, intenționând să cumpere casa printr-un intermediar, în așa fel încât Ali să nu știe cui o va vinde de fapt. Dar planurile pot fi răsturnate de Kemal, care le spune tărășenia lui Cemile și Hasefe, exact când Neriman plecase să perfecteze vânzarea. Cemile, Hasefe și Kemal se grăbesc să ajungă la notar la timp ca să împiedice semnarea actelor. Când Ali aude cine este de fapt, cumpărătorul, nu mai semnează contractul de vânzare-cumpărare iar Neriman se uită urât la soțul ei.

Tradarea episodul 74 rezumat

Nihal ar putea să fie eliberată condiționat din închisoare. Când Mete află vestea, merge și cumpără verighete, dar eliberarea lui Nihal, desfigurată de bătaia cu colega de celulă, se amână. Ahmet și Berrin se bucură liniștiți de iubirea lor deși lui Hakan îi pare rău pentru că a cedat-o pe fetiță și pe Berrin.

Episodul se încheie cu o confruntare între Tariq, Aylin și Suleyman undeva pe plajă. Tariq îi spune lui Aylin că un copil trebuie crescut de părinții lui adevărați, apoi pleacă, trist. Suleyman o duce pe Aylin la o casă țărănească unde o așteaptă Soner, care acum îi spune tragicul adevăr despre sinuciderea lui Murat, motivul pentru care el nu s-a mai putut însura în acea zi fatidică. Aylin înțelege în sfârșit misterul comportamentului lui, și îl îmbrățișează plângând.

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 75

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




5 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.