vineri, 13 februarie 2015

Tradarea episodul 77 rezumat





Tradarea episodul 77 rezumat
Soner și Aylin se opresc stânjeniți și oarecum speriați. Zâmbetul de pe chip le piere, apoi Suleyman îi spune ofițerului stării civile să îl mai întrebe odată pe Soner dacă o ia de soție pe Aylin. Cei prezenți își dau seama de gluma grăsanului și atmosfera se destinde, apoi Soner spune "Da" și se semnează actul de căsătorie. Tangoul curge lin, mirii dansează, Cemile este invitată la dans de Osman, apoi Ali îi ia locul băiatului său. După ce toată lumea pleacă și petrecerea se sfârșește, Soner își duce mireasa acasă unde totul este pregătit dinainte. Dormitorul e presărat cu petale de trandafir roșu, peste tot lumina venind de la multe lumânări ...

Tradarea episodul 77 rezumat

Carolin depune divorț de Ali și dorește oficial custodia lui Mustafa. La judecătorie, după pronunțarea divorțului, Carolin iese afară și urcă în mașină alături de Kenan. Ali îi vede și devine gelos, meditând pentru prima oară la faptul că le iubește pe ambele femei din viața sa, Cemile și Carolin, și că devine gelos pe ele doar după ce le-a pierdut. În scurt timp după divorț, se mută într-o căsuță pescărească de pe malul mării, la fel cum avea și Hikmet pescarul, iar când își pune niște lucruri într-un sertar, găsește vechiul lui pistol pe care îl privește gânditor preț de câteva clipe.
Tariq o sună pe Aylin și o cheamă la controlul periodic pe care ea a început să-l ignore. La un moment dat Soner află că soția lui are probleme cu sarcina și că nașterea copilului s-ar putea dovedi periculoasă pentru funcționarea normală a inimii lui Aylin. Atunci el se panichează și caută un doctor mai în vârstă care vine acasă la ei să o consulte.

Tradarea episodul 77 rezumat
Nihal găsise într-un ziar anunțul unui concurs de interpretare muzicală și se hotărăște să participe. Când primește confirmarea că a fost înscrisă în concurs, se bucură foarte mult alături de colegele ei. Din juriu va face parte și Mete. Când vine rândul ei, apare cu o mască pe ochi și cu o voaletă neagră, lumina reflectoarelor fiind albastră, astfel încât nu i se distinge bine chipul. Mete însă îi recunoaște vocea și înainte de a se termina melodia, se ridică, dar Nihal fuge de pe scenă. Mete aleargă după ea pe o stradă și o ajunge din urmă. Nihal i se arată desfigurată pe jumătate din față, plină de mici cicatrici și cu un ochi închis. Ea este convinsă că Mete n-o mai poate iubi dar el poate să treacă de acest neajuns și chiar o mângâie pe obraz. Nihal nu poate să creadă așa ceva și îl alungă amenințându-l cu un gât de sticlă spartă. Mete se întoarce cu spatele și se preface că pleacă, crezând că Nihal se va răzgândi, dar ea dispare într-una din grădinile de pe drum, iar Mete n-o mai găsește.

Tradarea episodul 77 rezumat

Selma este preocupată de faptul că nu a putut să-i transfere lui Cemile acțiunile firmei și va căuta în documente până va găsi un dosar al mamei lui Kenan cu poza acesteia și adresa unde poate fi găsită. Selma începe să-și amintească frânturi din trecutul lui Kenan și atunci merge acasă la Cemile apoi împreună cu ea și cu Ali ajung la un fel de sanatoriu sau azil de bătrâni unde este Nermin găzduită. Li se permite să intre și o văd pe bătrână pe o bancă. Se apropie de ea și o lasă să vorbească, astfel aflând cu toții că ea este mama lui Kenan și că el e fiul (fratele?) lui Hikmet pescarul. Cei trei rămân uimiți de toată povestea înșirată de Nermin, pentru că niciodată Kenan nu spusese cine este bătrâna, toată lumea credea că e un simplu acționar al firmei și atât. Lui Ali îi vine o idee excelentă despre cum să facă să fie câștigat procesul lui Cemile împotriva lui Kenan. Apoi se împrietenește cu Nermin și chiar ajung să joace table împreună în căsuța lui de pe malul mării. Când Kenan află ce s-a petrecut, face o adevărată criză de nervi și plânge, nervos că tocmai mama lui i-a dejucat planul.

Tradarea episodul 77 rezumat
Berrin și Ahmet plănuiesc să se căsătorească și la o mică adunare de familie în grădina casei lui Cemile, Ahmet o cere de soție de la părinții ei. Ali și Cemile sunt de acord să îi dea fata. După seara respectivă, Hakan trece pe la Berrin s-o vadă pe Zehra și Berrin îi spune că se va mărita cu Ahmet. Hakan se resemnează și încearcă să treacă cu bine peste momentul delicat, dar ajuns singur începe să bea de supărare. În ziua în care are loc cununia civilă, chiar în timpul desfășurării acesteia, îl vedem pe Ekrem în mașină așteptând. Resul îl sună pe Hakan și îl avertizează că tatăl său vrea să se răzbune pe Berrin și Ahmet, iar Hakan aleargă într-un suflet la locul unde tocmai se terminase ceremonia de căsătorie. Toată lumea e afară și felicită tânăra pereche, dar Ekrem îi ordonă aghiotantului său să iasă și s-o împuște pe Berrin. Hakan aleargă și strigă la ea. Într-un sfârșit cu toții îl văd pe omul lui Ekrem cu pistolul îndreptat către Berrin, iar Hakan reușește să sară în fața ei, astfel fiind nimerit de glonte în plin. Hakan cade rănit, apoi leșină în brațele lui Berrin și Ahmet.

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 78

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




25 de comentarii:

  1. Cand am citit partea cu Ali care e gelos pe Kenan chiar mi-am schimbat parerea despre el..am crezut ca Cemile este motivul lui principal :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceput asa credea si el, dar o iubea si pe Carolin... de altfel, sinuciderea lui are legatura si cu aceasta nehotarare a lui intre cele doua femei. Ori poate am inteles eu gresit? ,, mai sunt doua episoade si vom afla. In ep. 79 se sinucide Ali.

      Ștergere
    2. El vroia si marul si portocala. Ambele. Eu cred ca mai degraba era egoul lui ranit. Dar da se poate sa le fi iubit pe amandoua. Dar se poate sa iubesti doua persoane in acelasi timp? Carolin era noul, pasiune, era si mai tanara. Iar Cemile cea alaturi de care si-a petrecut o mare parte din viata si pe care a schimbat-o foarte usor cu cea noua, uitand si de ea si de copiii lui. Cemile il iubea dar el a distrus tot. Dupa cate i-a facut nu stiu cum a putut sa o mai intrebe daca se intoarce in acea casa, la el.... Dar e amuzant ca ea se intoarce in acea casa, dar nu cu el :))))

      Ștergere
    3. Mie mi se pare ca filmul ilustreaza ceea ce se numeste criza de la 40 de ani. In cele mai multe cazuri, si la femei si la barbati criza este una sentimentala. Am vazut multe cupluri destramate sau clatinandu-se serios cand el, avand undeva la 38-42/43 de ani, o lua razna lasandu-si familie si tot pentru o fetiscana. Si am vazut si cupluri mai mature cu o asemenea problema. Totusi, parerea mea, e ca Cemile putea sa ierte, la un moment dat. Fie si pentru ca de la bun inceput dupa divort, Ali nu suporta s-o vada cu altul si tot sotia lui o considera.

      Ștergere
    4. Da, la asta nu m-am gandit. Dar nici nu am prea multa experienta in privinta asta ce-i drept desi am vazut si eu prin jur la cunoscuti aceasta situatie. Si acum mi-am amintit de un domn peste 50 care iese cu fete de 20+ si spunea ca cele de 30 sunt deja ,,old". I disliked that. Revenind la subiect, da, putea sa il ierte Cemile. El imi parea sincer cand spunea ca regreta si ca ii pare rau, poate ma insel dar pe chipul lui se reflectau regretele si macinarea sa interioara. Dar poate daca nu puneau scena violului, il ierta. A fost bine jucata acea scena, desi trista. Nu am inteles de ce a facut Ali asta, in afara de faptul ca era beat mort. Pentru ca ea sa nu mai poate fi cu altcineva mai apoi? Nu stiu. Poate ea l-a iertat intr-un fel dar nu i-a spus pentru ca el s-a sinucis si nu a avut timp. Mi s-a parut mereu ca ei au avut probleme de comunicare. Eu cred ca ea mai simtea ceva pentru el, altfel nu plangea la moartea lui. Sau poate nu l-a iertat din demnitate (sau era si ea orgolioasa?) sau pentru ca a a trebuit sa schimbe scenaristul povestea lor daca intr-adevar el a iesit din productie, cine stie.
      Dar mi-ar fi placut sa ii vad impreuna, sa vad cum ar fi fost... Poate si pentru ca mie mi-a placut de ei doi si cum dadeau impreuna. Asta e, nu a fost sa fie :P Sper la un alt serial cu ei, cu un final fericit si cu un ton mai romantic decat Tradarea. Poate candva...

      Ai dreptate ca el tot sotia lui o considera, desi in acte nu mai era. Pe mine ma amuza cum reactiona de fiecare data cand cineva era in preajma ei. Dar mi-a parut rau de Pescar, sarmanul :( Dar cum adica el poate sa aibe pe cineva si ea nu? That is selfish. Si olandeza l-a manipulat mult de tot... Gata, ma opresc. Sper ca nu te-am plictisit. Scuze daca am scris prea mult.

      Imbratisari si toate cele bune!

      Ștergere
    5. Asa este, Ale, dadeau bine pe ecran impreuna, in aceste roluri. Nu stiu daca ar mai da la fel de bine o Cemile cantareata de cabaret si un Ali mai prostut, asa genul ala din care poti face ce vrei si pana la urma te plictisesti si-l arunci intr-un colt... desi nu il vad pe Petekkaya intr-un rol de fraier :)))

      Nu mai tin bine minte - era beat la scena cu violul? Nu stiu ... mie ceea ce s-a intamplat acolo nu mi se pare ca se cheama viol, adica in contextul in care el este barbatul cu care ai impartit perna 20 de ani si ai facut 4 copii, ce fel de viol mai e ala???? pentru mine viol e asa cum a patit Fatmagul, adica vine un tip pe care nu l-ai vazut in viata ta, habar n-ai cine este si țac-pac și-o pune cu tine de parca ai fi papusa gonflabila de utilizat la nevoie. Plus trauma, plus violenta, si alte alea care completeaza tabloul. Adica in cazul asta e clar ca nu vrei deloc-deloc, iar in celalalt, nu stiu... lucrurile pot fi negociabile, la urma urmei.

      Da' cred ca e cam tarziu si spun prostii...

      ma duc sa ma culc.

      Ștergere
    6. Da, mie cel putin asa mi se pare ca in contextul asta dau bine. Si mama zice la fel. Vai nu, nu il vad pe Erkan in rol de fraier. No way. Ar fi ciudat :)))) Si pe ea cantareata de cabaret, ummm. Nu stiu :P Dar pentru ca eu am drag de ei, sunt curioasa sa ii mai vad in ceva. Mai romantic si cu final fericit musai. Dar cred ca visez, nu stiu daca turcii au obiceiul sa reia cuplurile si in alte seriale. Dar daca nu sa apara in film, nu ma supar deloc. Ayca a zis ca s-au inteles foarte bine si ca spera sa mai joace impreuna. Vedem ce se va intampla.

      Da, era beat la acea scena si a si lovit-o, probabil sa nu se mai agite. Ziceai ca e turbat. Kind of scarry. Jucat bine ca intotdeauna. Si tot indruga nebunii, ca ea nu intelege, ca olandeza a plecat, ca e o sansa pentru ei, ca a inteles ca ei nu trebuiau sa se desparta niciodata, ca sa fie femeia lui ca inainte, sa fie sotia lui. Si ca de ce pescarul care are un trecut sumbru e iertat si el nu are nici o sansa. Si cand o tranteste in pat ii spune ca i-a fost atat de dor de ea (lol). Si ea ii spune sa o lase, ca nu vrea, ca ei au divortat si nu mai e sotia lui si ea nu se mai intoarce. Asta imi amintesc. Intr-adevar a fost sotia lui, au copii, nu stiu cum sa se numeasca scena dar cum au facut-o ei au trasat-o spre un viol. Reactia ei dupa, lacrimile si cum se spala obsesiv si lui zici ca i-a cazut cerul in cap si se duce la mama lui si ii spune ca a facut ceva rau Cemilei. M-a terminat cand intra copilul si o vede asa. Mi s-a facut inima purice si m-a intristat scena. Dupa mine, absolut nimeni fie el actual, fost sot sau insasi regele, nu are dreptul sa te forteze sa faci ceva impotriva vointei tale. Cine ii da acest drept? Actul acela? Eiii, eu i l-as infige pe gat daca asa crede! :)))) Asa ca nu stiu la ce se incadreaza scena asta. Sa fii reactionat ea asa pentru ca nu credea ca el poate fii asa sau poate face asta, nu stiu. Si cand el vine sa ii spuna sa tina copilul si ea cade langa zid, se cuibareste si tipa cat o tin plamanii si acolo m-am intristat. Productia asa face sa para, ca ea nu a vrut si ca el a fortat-o, din reactiile lor de dupa. Eu una as fi scos scena asta, si i-as fi dat alta tonalitate. Mai bine le puneau un remember, o scena acolo mai pasionala, mai cu scantei, de dragul vremurilor bune...Si pe el treaz, of course. Eu zic ca era mai interesant asa, ce iesea acolo, ehee. Un articol spunea ca pe ei ii reflecta ca avand un fel de atractie unul catre celalalt, pe parcursul serialului. Nu zic rau, mai ales in sezonul 2 cam asa este. Deci puteau pune scena cum zic eu dar no turcii tot cu drama o tin. Fir-ar ea de drama :))) Desi si noi romanii suntem dramatici, cred ca de aia ne plac serialele lor haha. Mie mi-ar fi placut mai degraba asa. Ca el asta vroia domnule dar nu i-a spus ei poate crezand ca nu ar vrea, s-ar simti ciudat. Iarasi vesnica lor problema de comunicare. Si mai sunt si vremurile de atunci si ideea ca e pacat, sa nu faci astau sau cealalta. Dar el era pasional omul si a luat-o pe alte carari. Si ea saraca Cemile se chinuia femeia sa fie bine dar na, asta e, nu stia ce isi doreste el daca nu ii spunea. Dar sunt culmea, cand vrea ea, el se intoarce pe partea cealalta si o respinge, cand vrea el nu vrea ea. Cine mai intelege :)))

      Ștergere
    7. In cazul Fatmagul a fost horror, teribil. Acolo a fost triplu si fata nu mai fusesera cu nimeni inainte, atat de brutala a fost initierea ei in ale intimitatii :( Doamne fereste se raman si cu boli si cu sarcini, pe langa traumele psihologice. Dar ce sa le pese lor, animalelor... Si cand te gandesti cate cazuri se intampla zilnic...uff. Sa nu mai pun la socoteala si pedofilii. I-as bate mar. Nu stiu unde vazuseram ca Fatmagul ar fi scrisa de acelasi scenarist ca Tradarea, poate am retinut gresit, o sa caut articolul din nou si o sa ma interesez. Daca e asa, atunci domnul are ce are cu genul asta de scene, ori a vazut ori a patit ceva sau e o simpla coincidenta si vrea sa trateze subiectul in seriale.

      Ștergere
    8. Si pentru ca tot suntem la rezumatul episodului 77, a fost draguta scena cand Ali se duce si o invita la dans <3. Pot sa dansez si eu cu doamna aceasta frumoasa a spus. Ce o fi patit? S-o fi lovit la cap? haha. Dar asta facea parte din strategia lui de a o recapata, asa ca il intelegem. Oricum Suleyman a cantat melodia special. O am si eu in calculator si vorbeste si despre despartire dar la un moment dat versurile spun: ,,Am cunoscut dragostea cu tine, am iubit am fost uitat. Am fost fericit alaturi de tine." Clar Suleyman a cantat-o intentionat ca se si uita la ei cand canta si Mete avea o fata in timp ce restul ii priveau cu nostalgie. Iar ei stateau ca pe ace. Ea se simtea stanjenita ca stia ca o priveste lumea. Si privirile lor...spuneau multe. A fost dragut cand el a spus sa se relaxeze, ca merita si ei macar atat, ce daca se uita lumea, daca se uita inseamna ca danseaza frumos si ca uite li s-a maritat si fata. Asa e, daca altceva nu le-au pus. Macar un ultim dans sa fi avut... Asa de adio. Povestile de iubire incep frumos si de multe ori se termina trist. Doi oameni care s-au iubit la inceput ajung sa se urasca uneori si sa nu isi mai vorbeasca. Tot ce era la inceput a devenit cenusa... Eii...

      Am fugit la somn. Acum vad cat e ceasul. Omg. Insomnia asta. Imbratisari multe draga mea. Sa ai o zi superba

      Ștergere
    9. Ba pe Cemile cantareata de cabaret o vad - uite aici Ayca Bingol , dar pe Petekkaya, fraier, nu. Desi, la urma urmei, un actor trebuie sa poata intra in orice ii cere rolul.

      La atitudinea ei ma refeream, nu a lui (sigur, e de comentat si aici, dar barbatul e prin definitie agresiv. Testosteronul = agresivitate, violenta, forta fizica. Barbatul e Marte, zeul razboiului, femeia e Venus, zeita iubirii/tandretii/dragalaseniei. Pana la un punct faptul ca barbatul, ca specie vorbind, e o bruta, face parte din natura lui. Educatia face ca brutalitatea din el sa capete alte valente si sa se transforme sau sa se inhibe. Cred ca de aceea barbatii molateci, feminini, sunt respingatori - e parerea mea, mi-o asum). Pe ea n-am inteles-o de ce s-a traumatizat asa. Ca doar Ali nu era chiar un strain care abuzeaza. Era barbatul ei, dincolo de hartiile oficiale. Era singurul barbat pe care-l cunoscuse. As putea fi nervoasa ca ma forteaza la ceva ce n-am chef in acel moment, dar n-as considera-o o trauma. Nu inteleg de ce s-a simtit Cemile murdarita in asemenea hal. Acuma, drept e, ca nu am fost in situatia asta (si nu doresc nimanui sa fie!) si nu ar trebui sa comentez pe marginea unor lucruri despre care habar nu am cum le-as simti in sufletul si in mintea mea. Poate ca ai dreptate, poate scenarista - am impresia ca e femeie - e aceeasi cu cea din Fatmagul si o fi trait asa ceva. Sau poate ca este o practica inca des intalnita in Turcia provinciala.

      La Fatmagul, da, aceea o clar o trauma pe care nimic n-o vindeca total niciodata in viata. Dar mi-a placut - ca protectie sociala sau medicala, spune-i cum vrei - cand un alt personaj, Meryem, parca, zice ca acum dupa un viol se face o injectie pentru ca orice eventuala sarcina sa fie eliminata. La noi n-am auzit asa ceva, inca.

      Una peste alta, eu nu vreau sa vad un cuplu de actori si in alte seriale, nu ma impresioneaza relatia personajelor lor, eu nu cred ca ea exista si in realitate. Fireste, te poti intelege mai bine cu un actor decat cu altul, si asta transpare pe ecran, dar nu inseamna ca daca doi actori dau bine pe sticla, gata, ei sunt indragostiti si in realitate - cel putin eu nu vad lucrurile asa. Pentru mine Cemile si Ali nu este deloc egal cu Erkan si Ayca. Iar atunci cand apar barfe prin revistele glossy despre doi actori ca sunt un cuplu si in realitate, de multe ori cred ca doar o forma de publicitate din care si actorii au de castigat. Ca uneori se intampla sa fie adevarat, precum Halit cu Berguzar, astea-s exceptii - cred eu.

      Nu simt nevoia sa-i vad pe Erkan si Ayca in alt serial, impreuna, dar as vrea sa-i mai vad, asa cum vreau s-o mai vad pe Aylin in alte seriale, sau pe Carolin.

      O zi superba si plina de soare iti doresc! :)

      Ștergere
    10. Hello again! Intr-adevar, daca stau sa ma gandesc cred ca Ayca si Erkan pot face si astfel de roluri. Pana la urma un personaj nu trebuie sa iti semene musai, poate sa fie opus. Si asa este si mai provocator cred. Un actor bun poate sa faca orice rol. Profesorul meu de canto imi spunea ca nu exista rol mic, poti sa il faci tu mare. O actrita mexicana de film spunea ca in actorie poate sa faca lucruri ce nu s-ar fi gandit vreodata ca le-ar putea face in real, ca x nu ar fi vreodata indragostit de ea in realitate dar in fictiune a fost posibil. Poate asta e si frumusetea actoriei, poti sa explorezi multe lucruri pe care tu in viata de zi cu zi nu ai ocazia. Aici esti tu si altul in acelasi timp.

      Da, stiu poza aceea. A fost pusa si pe paginile de facebook dedicate serialului si au sarit niste doamne ca arse. Ca vai in serial e aproape ca o sfanta si ca nu le place de ea in realitate, ce e asta! Adica e prea de tot si de ce nu i-au pus pantofi fara toc. Yoy. Dar nu stiu de ce nu intelege lumea ca ea nu e Cemile, ea e Ayca si se poate imbraca cum vrea. In plus in pozele astea de revista ti se cere o atitudine sau alta. La fel si de Meryem zicea o madame ca ce i s-au urcat hormonii la cap in loc sa isi vada de cariera si sa nu se fi retras din Suleyman, ce i-a trebuit copil. Care o fi treaba lor?

      Eu vreau sa ii revad pentru ca imi plac ei ca actori si sunt subiectiva. Si cred ca mi-ar placea intr-un fsa apara intr-un film (comedie sau ceva romantic), poate ca cuplu pe viitor, poate sa isi dea doar replica, sa coincida in acelasi proiect. Mi-ar placea desi nu prea cred ca se va realiza. Eu nu zic ca ei sa fie un cuplu in realitate , nu are nici o treaba. Clar ca intre ei ca si personaje si ei ca si oameni nu exista semnul egal. Lor le sta bine cu cine sunt in realitate. Lumea crede ca ea e maritata cu el in realitate pentru ca pe sotul ei il cheama tot Ali :)))) E doar o coincidenta de nume dar multi intreaba asta. Corect, unele presupuse relatii intre actori sunt create cu scopul de a le oferi publicitate, la fel si scandalurile dar si dezbracatul pe ici colo, in reviste, etc. Dar se intampla de multe ori sa se si cupleze actorii, dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa o faca. Marea actrita britanica, Dame Helen Mirren spunea intr-un interviu ca ei actorii trebuie sa fie oarecum intimi, sa se atinga, etc, imediat ce li se face cunostinta, lucru ce ar fi ciudat pentru cineva din afara. Acum trebuie sa revad interviul sa vad exact cum a zis, eu am scris ce mi-am amintit :P. Eu inteleg ca unii ajung sa se iubeasca si in realitate, dupa atatea saruturi si imbratisari si altele :)) Dar asta nu inseamna ca trebuie sa vedem vapaie peste tot, clar. Oricum in showbiz relatiile dureaza putin, pentru ca X e plecat/a mereu ba la filmari, concerte, etc, mai sunt si tentatiile, si multe altele. Dar aici depinde de fiecare ce fel de om este si cum isi dozeaza si apara relatia, cred.

      Tradarea are scenarist, un barbat, cel ce apare aici in articol. http://www.gazeteciler.com/roportaj/senarist-itiraf-etti-osman-benim-40208h.html

      Am dat de articolul care analizeaza scenele de viol din Fatmagul, Iffet, respectiv Tradarea. Si zice la un moment dat: The series are based on the original script of Coşkun Irmak (2011). Deci e posibil sa fie acelasi scenarist la toate. Poate ii place sa trateze subiectul, fiind atat de des intalnit la nivel mondial dar si la ei in Turcia. E bine daca exista injectia cu pricina, macar atat sa se faca pentru sarmanele victime. La noi nu stiu cum se procedeaza.

      Ștergere
    11. Nici mie nu imi plac barbatii molatici :)) Revenind la scena noastra, da, ea chiar parea traumatizata, ca plangea, tipa, si apoi ulterior nu vorbeste. Si cand se cuibareste atunci langa zid parca retraieste tot. Intr-adevar el a fost sotul ei, au petrecut multi ani impreuna, a fost singurul din viata ei (acuma se adaugea nea Arif) poate nu ar fi trebuit sa ii faca reactiile chiar asa. Dar ma gandeam azi ca poate pe ea a socat-o ca el a putut sa faca asta, ca cineva pe care ea a iubit a luat-o asa si poate nu e ceea ce s-a intamplat ce a umilit-o ci ceea ce i-a facut. Noi nu stim asta, regizoarea, care e femeie, a facut cu o oarecare finete scena. Nu arata decat inceputul si pune accentul pe reactia ei de dupa. La Fatmagul arata totul. Asa ca poate pe ea a umilit-o ceva anume din ce a facut el, in afara loviturilor si a restului, ceva ce el nu a mai facut inainte cand au fost impreuna. Ca deh o avea pe olandeza pentru de toate, numai cand era bolnav disparea din peisaj. Poate asa sa fi fost de reactioneaza atat de puternic, s-a simtit umilita si poate ca ar trata-o ca pe cineva easy. El inainte sa intre cu barca in casuta pescarului a pus-o la masa cu forta si i-a spus ca ea ii apartine. Misoginism si posesivitate. Ea i-a spus ca nu e marfa. Asa ca in scena asta i-a aratat ca el si doar el poate fi barbatul ei si ca ea nu are voie sa fie cu altcineva, ca ii apartine. Si la spital cand ea a avut hemoragie si erau toti, a spus ca el nu vroia sa ii faca rau, doar vroia sa fie sotia lui ca inainte. Oricum ar fi fost, scena a avut consecinte, acea sarcina. Acel sarman care nu a avut nici o vina. M-a pufnit rasul cand a zis ca il creste el. Intai ar fi trebuit sa se creasca pe sine :)) El nu a fost acolo nici pentru ceilalti 4 si vine ca vrea sa il creasca. Nu zau. Dar uite ca pe al Carolinei l-a vrut dar restul l-au deranjat, i-a lovit. Cemilei i-a scos ochii cand a ramas insarcinata cu Osman si nu s-a uitat nici la ea nici la el o perioada dupa ce s-a nascut, de parca Cemile l-ar fi facut singura... Dar iubita lui Carolin cam niciodata nu plateste. Tot cealalta trebuie sa sufere si sa fie umilita mereu. Si culmea ca ei arata ca Cemile inca l-ar iubi chiar si dupa asta. E un pic contradictorie treaba. Eu as fi vrut scena mea in locul asteia, clar :)) Evident nu putem stii cum am reactiona, decat cand am fi pusi in situatia cu pricina. Atunci totul se schimba. Fiecare reactioneaza in felul sau. Doar el si cu ea stiu ce s-a intamplat acolo si de ce reactiile au fost care au fost. Insa, tot pe ea o arata lumea cu degetul ca e usuratica pentru ca are un copil fiind divortata, tot ea putea sa moara dupa practicile alea bizare de avort. El s-a scos, e simplu sa te speli pe maini, dai drumul la apa si dai cu sapun, si gata. Eiii :))

      Dar ea se isterizeaza si cand el intra din greseala peste ea in camera din hotel si cand incearca sa o stearga cu batista cand ramane fara aer. Atunci reactioneaza ca si cum ar deranja-o sa o atinga. Ciudat.Oare daca il ierta si se intorcea la ea, il lasa sa o atinga dupa toate reactiile astea? Hmmm, cred ca da pentru ca el si-a inteles greselile si se comporta diferit. Dar cum zice o arie de opera: E tardi...

      Ștergere
    12. Erkan are deja serie noua: Paramparca in care joaca cu Yesilcay. Si are si film nou, Yeni Dunya. Am inteles ca si Aylin ar avea ceva nou si posibil Wilma. Apropo de ea, rolul Carolin, in seria 3, mi se pare cam de umplutura, nu prea mai are asa farmec, e si ea ca sa fie. Iarasi scria cineva ca ea se aseamana cu rolul ca s-a cuplat cu un afacerist turc insurat, i-a facut un copil si uite asa. Pai sa ii fie de bine :)))

      Cat despre Ayca, a facut film in 2013, a avut un fel de serie in toamna anului trecut dar s-au filmat 8 episoade si apoi s-a cancelat cred. Acum are o piesa de teatru numita Nehir(cu ceva umor presarat) si urmeaza sa apara intr-o serie ce va fi difuzata din septembrie. Si am inteles ca ar avea un baietel. Sa ii traiasca. Si ii plac pisicile, ca si mie :)))

      Ma duc la somnic, iarasi m-au prins orele tarzii. Dimineata iti raspund si la celalalt reply si sa scriu ceva si la noile episoade. Am ramas putin in urma.

      Te pup si o zi inolvidabila sa ai!

      Ale

      Ștergere
    13. E foarte, foarte ciudat ca eu stiu ca la aceste comentarii ti-am raspuns de mult... In fine.
      Nici eu nu sunt de acord sa comentez despre viata actorilor. Una e sa spui ceva de personaj, ca acela e o fictiune si mai mult decat ceea ce vezi pe ecran despre el, nu este, si alta e sa-ti dai cu parerea despre o persoana pe care n-o cunosti si pe care n-ai vazut-o poate in realitate in viata vietii tale. E mare diferenta. De aceea nici eu nu ma aventurez sa zic de una sau de alta in ceea ce priveste viata actorilor. Mai mult, nu poti sti daca ceea ce scrie in reviste, fie ele de la noi sau de la ei, este adevarat. Oricum, e viata lor si nu ma priveste pe mine daca e corect, bun sau rau ceea ce fac ei acolo.

      Ma bucur ca fiecare are serial nou, poate asa, o sa-i mai vedem si noi pe sticla. :)

      O zi senina si Florii cu pace in suflet maine!

      Ștergere
    14. Hello my dear! In sfarsit reusesc sa iti raspund. Zilele astea am dormit putin si ma simt tare obosita si ametita. Poate e si de la vreme, ba ninge, ba e soare. Ciudata treaba, or disparea mesajele? Nu ma pricep.

      Cred ca pana la urma fiecare din noi ar trebui sa iti traiasca viata sa si nu a altora. Actorii sunt si ei oameni si oamenii sunt supusi greselilor. Poate ca unele sunt mici, altele mari. Fiecare invata sau nu din ele. Presa e innebunita dupa can can, scandaluri, barfe si toata gama. Trebuie sa isi vanda si ei marfa, deh. Desi multe sunt inventate si departe de adevar.

      Si eu ma bucur ca ii voi vedea in proiecte noi. Actrita ce apare cu Erkan in noul serial, nu ma prea omor dupa ea. Destul de slaba pentru nivelul lui. Ea a jucat mai mult cartea frumusetii decat cartea talentului. Am vazut ca apare in filme in care trebuie sa se dezbrace mult, sa fie decoltata, etc. Si vad ca si in aparitiile publice tot asa e. La un eveniment in care a aparut cu Erkan tot asa cu fusta scurta a aparut cand statea jos mai avea putin si i se vedeau chiloti. Tipic multor vedete ca sa atraga atentia. Treaba lor. Fiecare face ce poate. Dar ca actrita nu e de nivelul lui Erkan. As fi preferat pe altcineva cu el. O sa incerc sa ma uit la serial in turceste, dupa ce se termina Tradarea. Am inteles ca ar fi fost cumparat si la noi si va fi difuzat cred, nu stiu de ce canal. Poate tot Kanal D. Sper, eu o sa ma uit doar pentru Erkan si cu siguranta mai sunt si alti actori buni pe acolo, pe restul nu i-am mai vazut. Iar la audienta stau foarte bine, logic ca da pentru ca este si Erkan acolo, cam toate ale lui au avut audienta. Si tipa cu care apare e si ea famosisima dar asta si datorita faptului ca apare mereu in can can si altele si datorita publicitatii si aparitiilor cum am zis mai sus. Cred ca si in acest serial e casatorit si ii place de altcineva. Daca e asa cum cred eu, am intuitie buna. Pe o pagina de facebook araba am citit ca se zvoneste ca ar aparea si Ayca in acest serial(am pus pe translator deci nu bag mana in foc ca e si ok) ca si actor invitat, ca sora personajului lui Erkan. No idea. In alte parti nu am vazut aceasta stire, doar pe pagina aceea. Vedem. Chestia cu personajele astea fulger e ca nu au timp sa se dezvolte, sa devina interesante si captivante. Dar oricum m-as bucura sa o vad, si culmea alaturi de Erkan :)) Au mai aparut poze noi de pe la repetitiile din teatru si mi se pare ca a slabit mult fata de serial. Ii statea mai bine in serial dar daca ea e happy asa, then it is fine. Si s-a vopsit bruneta, dupa mine o prinde mai bine o nuanta mai deschisa. Dar oricum culorile le tot schimbam, e plictisitor sa ramanem mereu la aceeasi culoare asa ca schimbarile sunt binevenite si ne dau o stare buna de spirit :)

      Eu astept serialul Aycai pentru ca pe ea nu am mai vazut-o decat intr-un film. Dar mai e pana la toamna si sper sa se realizeze. In rest ea se focalizeaza mai mult pe teatru. Cred ca piesa ei Nehir s-a incheiat si vad ca va face o piesa noua, ceva despre Hansel si Gretel cu actorul care il interpreteaza pe Hakan.


      Te pup. Ma duc sa raspund si la celelalte replies :) Am de recuperat :)

      Sper ca ai avut o zi minunata!

      Ștergere
    15. De acord cu tine in privinta vietii actorilor si a ceea ce apare in revistele de scandal.
      Pagini in araba? :D e bun translatorul bing, care este folosit la facebook, mai bun decat google din anumite privinte.

      Atunci hai sa incheiem comentariile de aici, si asa e un articol vechi... Ne mutam pe celelalte mai noi ;)

      Am avut o zi aiurita. M-am dus la scoala (in alt oras) ca sa am de unde veni inapoi. Era usa incuiata din cauza ca azi avem festival la sala de festivitati a orasului. Eu voiam sa imi mai fac ordine prin documente si sa completez condicile mai vechi. Nu inteleg de ce si secretarele si contabila s-au dus la festival... daca s-au dus acolo.... zic si eu!

      O zi excelenta si fara zapada care pe noi ne invadeaza iar..! :((((((((((((((

      Ștergere
    16. Da, e o pagina facuta de arabi pentru serial. Acum vorbesc si despre alte seriale acolo. Da, cu bing mi-a tradus. Si il folosesc pe acela de obicei, un profesor ne-a spus de el. Si aici parca iar incepe sa ninga. Pupici

      Ștergere
  2. Oana ... Mulţumim mult... :****
    Cand Mai postați rezumate ? ������������������������

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic cand termin treburile curente de serviciu si casa. Practic, nu stiu precis. Posibil maine seara.

      Ștergere
  3. Astăzi nu mai postați ..nu ? :(((((((

    RăspundețiȘtergere
  4. Kenan este fratele vitreg al lui Hıkmet Karçı, au avut acelaşi tată

    RăspundețiȘtergere
  5. Aylin va muri pana la urma?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.