miercuri, 18 februarie 2015

Tradarea episodul 79 rezumat





Tradarea episodul 79 rezumat
Ekrem este dus la chirurgie și scapă cu viață. Hakan după ce se reface în spital, este luat la arest pentru tentativa de omor. Aylin și Soner se pregătesc pentru operație, se întâlnesc mai des în familie, iar Soner este din ce în ce mai apăsat de problema de sănătate a soției lui. Ali și avocatul Nedim reușesc s-o ajute pe Cemile să câștige definitiv procesul împotriva lui Kenan, dar Carolin e gata-gata să le spulbere bucuria spunându-le că nu are importanță ce au câștigat ei, pentru că Ekrem va fi patron.


Mete și Nihal au rămas peste noapte în căsuța de pe malul mării în prima lor noapte de iubire. Nihal se ridică încet de pe pat, se îmbracă și după ce se trezește și Mete, iese afară. Mai încolo o vedem cu o valiză, părăsindu-l pe Mete căruia i-a scris o scrisoare. Când el o deschide, găsește înăuntru și verigheta dată de cu seară. Devastat de durere, Mete se plimbă singur prin parc, neînțelegând gestul iubitei lui.

Tradarea episodul 79 rezumat

Ali nu se lasă și până la urmă ajunge cu o barcă la vaporul lui Kenan, dar nu știe că este urmărit de Carolin. Amenințând paznicii cu pistolul, se urcă și el pe vapor și îl fugărește pe Kenan până în sala motoarelor. Acesta are în mâini o geantă (plină de bani) și un pistol îndreptat către Ali. Căpitanul îi explică faptul că dacă o să tragă, ar putea nimeri într-o țeavă de alimentare cu combustibil și va da în aer ambarcațiunea. Kenan crede că e o metodă de a-i distrage atenția și se bate cu Ali apoi din greșeală descarcă pistolul, glontele străpungând o țeavă din care iese lichid. Kenan e inconștient, Ali înșfacă geanta cu bani și se grăbește către barca lui cu vâsle. În scurt timp vaporul lui Kenan explodează. Din interiorul bărcii apare Carolin care îl amenință pe Ali cu pistolul, dar Ali o dezarmează cu ușurință.

Tradarea episodul 79 rezumat
Toată lumea de pe mal și face probleme cu privire la viețile pierdute în explozia de pe vas. Cemile întreabă de Ali și de Carolin, dar i se răspunde că doar Ali s-a dus și el pe vapor. Familia Akarsu nu știe nimic de Ali până seara când el sună și răspunde Cemile pe care o cheamă la căsuța de lemn de la malul mării. Acolo îi arată geanta cu bani, apoi o convinge să stea peste noapte la el, sporovăind unul lângă celălalt pe canapea până când adorm așa, stând în șezut. Ali se trezește, o sărută pe Cemile încet, pe frunte și apoi știind că ea nu-i va ierta rătăcirea cu Carolin, îi lasă o scrisoare și pleacă pe mare. Cemile se trezește și găsește scrisoarea și o cutie cu cele două verighete ale lor. Citind, înțelege că Ali a plecat să se sinucidă din iubire pentru ea. Ali iese în larg, se dezbracă și sare în mare înotând până la epuizare. Cemile, pe mal țipă la el deși nu-l vede, pescarii o scot din apă apoi pleacă să-l caute și aduc barca goală, hainele și ceasul lui.

Tradarea episodul 79 rezumat

Cemile înmărmurită de durere pleacă la spital la Aylin și îndrugă o minciună despre Ali, când e întrebată unde se află. Toată familia, medicii, asistentele, îi fac din mână lui Aylin care este dusă către sala de nașteri. Cu toții merg câțiva metri după ea, ca într-un cortegiu invizibil, apoi se opresc și doar flutură mâinile până când Aylin este dusă pe un alt coridor. Apoi.... cu toții plâng și se roagă pentru sufletul ei.

Tradarea episodul 79 rezumat
În ultima scenă a sezonului doi, niște copii joacă fotbal pe strada casei lui Ali, iar un băiat mai mare, filmat din spate, preia mingea pe care o driblează puțin. Cemile deschide geamul și îl strigă pe Osman, acum elev de liceu ....

(este un episod lung de două ore și aproape jumătate, foarte emoționant prin felul în care au ales producătorii și scenariștii să prezinte moartea lui Ali și Aylin .... pentru mine este cel mai emoționant episod din serial.)

s f â r ș i t u l   s e z o n u l u i   d o i 

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 80

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




this article is tagged under: Tradarea episodul 79 rezumat, sfarsitul sezonului 2 tradarea, tradarea 79 pulbere de stele

39 de comentarii:

  1. un film foarte emotionant ,captivant si foarte tragic.multumim foarte mult pentru rezumate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! Si mie mi-a placut tare mult episodul, si cu toate ca nu sunt usor de impresionat, de data am plans..

      Ștergere
    2. Saraca de tine ! Cum ai plans la un episod pe care nu l-ai vazut,numai tu stii ! Daca te impresioneaza asa o simpla traducere...Nu ti se pare ca e plagiat nepunand sursa traducerii? Caraghioaso!

      Ștergere
    3. Iar ție nu ți se pare că exagerezi cu calomnia, cu jignirile și cu lipsa totală de bun simț? dă tu linkul sursă, dacă ești așa de sigur-ă că există rezumate în engleză la acest serial. Eu nu mă supăr absolut deloc!

      Ștergere
  2. V-as ruga foarte mult daca puteti sa-mi spuneti cine este solista si cum se numeste melodia din Tradarea ep.75 ,minutul 47,22 cand orchestra improvizata de Soner canta pentru Aylin.Este o melodie superba si interpretata pe masura.M-a tulburat aceasta melodie si nu-mi da pace pana nu reusesc sa aflu cum se numeste.Incepe asa: -despartirea este poate mai grea decat moartea
    -suferinta pe care o indur e mai grea decat imi e de ajuns
    -Doamne cand se va sfarsi acest necaz
    -pana si o piatra ar plange si ar prinde glas
    -nu-i destul cat am patimit? si melodia continua...

    Va multumesc anticipat,
    Eugenia Andriano

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astept si eu cu interes un raspuns al vreunui cititor mult mai pasionat decat mine de serialele si de muzica turceasca.

      Ștergere
    2. Melodia se numeste "Ayrılık Belki Ölümden Beter" si la sfarsitul episodului 75 scrie ca original e interpretata de Fehmi Ege (asta e melodia originala: https://www.youtube.com/watch?v=u4PJc646Abo , si asta e cea din film: http://www.izlesene.com/video/sonerden-buyuk-seranat-ayrilik-belki-olumden-beter/6238027 ). :) Mie imi place mai mult cea interpretata in episod. :) Si pentru ca am inteles ca multora le plac melodiile din serial sunt aici cateva melodii instrumentale si vocale (cred ca sunt cam toate): https://www.youtube.com/watch?v=3R7_05GFc2o&list=PLxKVaAs1SPJH90t-iXwvgw945wMl4Th7D&index=1 :)

      Ștergere
    3. Multumim mult.Melodia asta a fost si in episodul 28,cand Ali si Cemile erau singuri pe vapor

      Ștergere
    4. Multumesc tare mult, pisicel! :) :-f

      Ștergere
  3. Multumim! Un episod dens si trist, cu doua personaje bine conturate si jucate, Ali si Aylin, care ies din scena.Sa vedem cu cine ii vor inlocui scenaristii in seria a treia, calitativ vorbind.
    Abia astept sa vad episodul...multumesc inca o data, Lara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu il astept pe Osman adolescent. Cu mult drag si va multumesc la randul meu pentru vizita si comentariu!

      Ștergere
    2. Buna mie mi se pare prea tragic sa moara Ayilin la nastere in loc sa se bucure de copil si de dragostea lui Soner. El trebuia sa sufere pt raul care i la facut ca a maritat-o cu Murat.....

      Ștergere
    3. Buna! nici mie nu-mi place ca serialul a luat asa o turnura, dar ce rezolv daca ma plang ca nu-mi convine? :) nimic!

      Ștergere
  4. BALANESCU DANA: 1. Da, melodia de pe camion e superba. In general, melodiile din acest serial sunt frumoase, chiar si cele ritmate cintate de Mete. 2. Tot serialul este deosebit, cred ca are un scenarist si un regizor deosebit. AM urmarit pina acum 4-5 seriale turcesti ,nu se compara, poate doar Feriha s-a apropiat de Tradarea. Adica cu multe secvente psihologice, personaje bine conturate, situatii si dialoguri verosimile, sennsibilitate, etc.. Sper ca si sezonul 2 sa fie bun, am observat ca rar, serialele sunt bune pina la capat. Prelungirea lor, de multe ori, este artificiala. Multumim mult, OANA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muzica din serialul acesta este si pe placul meu, doar ca nestiind turceste nu ma incumet sa caut pe youtube versurile sau denumirea.

      Asa este Dana, e un serial mai altfel :) cu toate acestea cred ca foarte mult conteaza care a fost primul serial vazut. Pt mine "1001 de nopti" ramane ceva special.

      Ștergere
    2. Auzisem de el (credeam initial...ca e chiar Sezerezada..), pe vremea acea lucram si nu prea aveam timp. Primul serial urmarit de la inceput si pina in final a fost Dragoste si pedeapsa si acela bun si bine dozat (nitel Fatmagul). Si citeva episoade de la alte seriale, dimineata: Poveste de familie, Inima nu cunoaste regului (acesta f. artificial mi s-a parut). Am citit in avans rezumatele de la Yaman, groaznic, cite personaje intra, fara noimă,situatii complicate aiurea, etc...Aglomeratie mare, monşer, mai degraba...efendi sau bey! Si desigur Feriha (ultimele 2 nu le-am vazut, dar datorita tie am aflat onalul si cine, cum).

      Ștergere
    3. AM UITAT: MULTUMIM, Pisicel pentru cele 2 linkuri cu cintecul acela-Soner (da, patimas mai cinta AM uitat sa mai adaug despre TRADAREA- ne place multora, fiindca se petrec in anii 60-70, cind multi dintre noi am fost copii sau adolescenti sau chiar tineri! Parca, la inceput OANA sublinia ca pe vremea acea altfel era viata...femiia in film).
      SI mai ales, sa o felicit pe OANA si pentru celelalte sectiuni, i-am citit cu incintare jurnalele ei de calatorii! O sa citesc acum si despre .Jane Seymour.
      Multumim, Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si familia!
      O seara de duminica placuta! O saptamina reusita tie si tuturor!
      PS. ESTI pe Facebook, OANA ? -eu sunt . activa acolo, pina imi deschid un portal, desi---portalul este ca si cum ai locui....singura. Pe FB esti ca o familie sau echipa...

      Ștergere
    4. SI PISICEL, multumim pentru link cu toate melodiile din TARDAREA. le voi asculta acum...

      Ștergere
    5. Multumesc si eu, Dana, pentru cuvintele frumoase! :-f sa fii ocrotita si iubita, sa ai parte de clipe frumoase si de linistite! Da, Dana sunt si pe facebook, pe pagina blogului (gasesti linkul in coloana din dreapta) si pe contul personal. As sta mai mult pe internet, daca as avea timp - uite tu cate mesaje ai scris si eu doar acum le vad...! Ei... vine ea si vacanta :)

      Ștergere
  5. Am cautat si pe You Tube si pe un site cu melodii turcesti cu versurile traduse in romana,insa nu am gasit nimic si din acest motiv am apelat la dvs.
    EUGENIA ANDRIANO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DIn pacate eu nu stiu turceste si nu ma pricep sa caut melodiile, desi imi plac foarte mult. Chiar imi pare rau ca nu va pot ajuta, as fi pus fisierul respectiv pe blog, ca sunt multe persoane carora le place muzica din serial si ar dori s-o gaseasca separat!

      Ștergere
    2. Eu am gasit tot plangand tradus,cand ii canta mete lui inci!!!

      Ștergere
  6. Foarte trist..eu cred ca daca Ali nu facea acest gest,erau din nou o familie..Nu cred ca sezonul 3 va putea sa umple golul lasat de finalul asta tragic..Speram ca Ali si Cemile sa se impace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citisem pe wikipedia de la inceputul serialului ce se va intampla, dar acum, dupa ce am vazut ce si cum, gestul lui Ali nu mi se pare justificat, avand in vedere felul lui de a fi. El, un luptator, un om razbatator si obisnuit cu "furtunile", alege sa-si ia viata??? Nu stiu... nu mi se pare verosimil. Dar daca intr-adevar serialul este ecranizarea unei carti, iar cartea spune o poveste adevarata... atunci nu-mi ramane decat sa dau din umeri si sa nu inteleg cum de un om puternic o viata intreaga poate deveni atat de... nu stiu.. sa zic slab la sfarsit?

      Ștergere
    2. Da,intradevar!!Sinuciderea lui nu avea rost!!Poate in sez. 3 ar mai fi avut o sansa cu Cemile!!Daca-i prostut!

      Ștergere
  7. Oana, multumesc pentru rezumat. Cred ca este un episod foarte emotionant, ce ma dispera este faptul ca cei de la kanal D exact in momentul in care urmeaza sa se intample CEVA , atunci intra reclama. Inteleg ca e vorba de bani si altele, dar este atat de enervant, exact cand esti cu sufletul la gura.....RECLAMA...ah, asta e.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) eu zic ca asta e politica de publicitate in toata lumea, nu doar la Kanal D... psihologic, atunci e momentul de concentrare maxima, nu?

      Ștergere
    2. da asa e Oana, ai dreptate , ramane iritanta situatia. Cand se intampla sa nu am timp sa urmaresc un episod si il inregistrez , atunci am posibilitatea sa scap mai repede de reclama. :)

      Ștergere
  8. Mi-ati facut o mare bucurie,Pisicel cu aceste melodii.
    Va multumesc foarte mult .
    Este un site de toata isprava si niste oameni minunati care posteaza pe eł
    Un amanunt: Soner se va recasatori cu Ender din serialul Yaman.
    EUGENIA ANDRIANO

    RăspundețiȘtergere
  9. Faceti va rog ep. 80, 81, 82, 83.........
    Vă rog puneti-l!!! ♡

    RăspundețiȘtergere
  10. da soner o iubeste pe fica sa carolin nu il lasa pe mustafan sa se duca la ziua lui fica lui aylin

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.