miercuri, 25 februarie 2015

Tradarea episodul 80 rezumat





Tradarea episodul 80 rezumat
Trec câțiva ani. Cemile a mai îmbătrânit și ține atelierul de tricotaje. Osman e acum elev de liceu, Mete s-a maturizat, Suleyman duce dorul stăpânului său, Soner. Peisajul socio-politic este instabil. partidele de dreapta se înfruntă cu cele de stânga, partizanii cei mai devotați umplu noaptea zidurile cartierului cu grafitti, alimentele de bază sunt raționalizate, la fel și combustibilul. Tensiunea e în creștere, lumea o duce greu.

Tradarea episodul 80 rezumat
Suleyman o crește singur pe fetița lui Aylin și o mai vizitează pe Cemile. Soner este la Londra și nu poate scăpa de durerea amintirilor. La un moment dat joacă golf și vede o fetiță care-i amintește de Aylin. Începe să țipe la ea până vin părinții acesteia și-l admonestează pentru gestul său. Mai târziu, Suleyman va merge la Soner să-l convingă să vină înapoi în Istanbul, măcar la împlinirea a cinci ani a fetei lui, Deniz.

Ahmet și Berrin duc o viață îndestulată, Zehra este acum școlăriță. În ziua eliberării lui Hakan, cei doi soți se duc să-l aștepte la poarta închisorii și se îmbrățișează ca trei vechi prieteni pe care soarta i-a adus împreună în momentele cruciale ale vieții lor. Mete are un magazin de muzică, Hasefe e mai adusă de spate și mai palidă decât în trecut.

La liceu la Osman se formează două tabere, care susțin cele două partide principale. Într-o zi se iscă bătaie între membrii lor și abia reușește directorul să-i împrăștie. Prietenii lui Osman simpatizează cu socialiștii și îl atrag și pe el de partea lor.

Tradarea episodul 80 rezumat

Într-o zi, Hakan merge la Ekrem să se vadă și să-și povestească ce s-a mai petrecut între timp. La un moment dat dintr-o cameră apare radioasă, Carolin. Hakan rămâne înmărmurit de uimire, Ekrem îi spune că ea este soția lui acum, Mustafa se joacă prin preajmă. Hakan când își revine din uluire îl întreabă pe tatăl său cum a putut să-și unească viața cu o asemenea femeie, apoi pleacă nervos. Seara o vizitează și pe Cemile, și toată lumea din casă e bucuroasă să-l revadă.

Tradarea episodul 80 rezumat
Acest episod o introduce pe Bahar (jucată de Mine Tugay, actrița din rolul Ender Serez din serialul Yaman), bona profesoara de balet a Zehrei, care are o relație, crede ea, serioasă cu un bărbat. Într-o seară, după ce petrec la un local, el o conduce până în fața casei, apoi pleacă. Imediat, o femeie vine la Bahar și îi arată că acel domn este căsătorit cu ea, scoțând certificatul de căsătorie (care conține pozele celor doi soți) din geantă. Bahar intră disperată în camera ei și se pune pe plâns.

Se apropie aniversarea lui Deniz, dar și comemorarea lui Aylin. De la cimitir, familia Akarsu merge să facă pregătirile pentru mica petrecere din grădină. Într-un sfârșit apare și Mustafa, pe care Carolin nu voia să-l lase să vină, dar a intervenit Ekrem. Apoi lângă casa lor vine un taxi din care iese Soner. Deniz se apropie, el are impresia că o vede pe Aylin în loc de fetiță, și imediat fuge înapoi pe stradă ...

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep. 81

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 80, tradarea 80 pulbere de stele, Tradarea online episodul 80 sezonul 3

22 de comentarii:

  1. esti super!!
    Mi-ai indeplinit dorinta!!
    Cu ce te rasplatesc?
    AAA,mi-a venit o idee!
    Iti spun sfarsitul serialului!
    Sf e asa:cum bahar si soner petrec si danseaza la nunta lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) =)) mie nu-mi place sa stiu dinainte ce se intampla intr-un serial (film sau carte). Paradoxal, nu?

      Ștergere
  2. Da, multumim, OANA! Si eu am vizionat citeva episoade pe youtube, sa vad actorii (hmm, Osman, adolescent nu este prea grozav). In schimb, chiar acum, am descoperit, exact ce spunea Ale, secventacu nunta lui SOner (stiam din rezumatul tau, OANA ca se va casatori cu Bahar). Nimeni alta decit frumoasa actrita din Yama n- Ender, mama lui Mert!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag, Dana! :) Mie Mete cu mustata nu-mi place, adica parca nu-l prinde deloc nici mustata si nici parul strans la spate. Cemile se vede de la o posta ca are peruca, iar Soner are un par cam rebel pentru varsta lui si nici pe el nu-l prinde barba si mustata.

      Osman, ma rog, mi-e perfect paralel, dar am remarcat ca are acelasi usor prognatism (mandibula si maximarul usor rotunjite si proeminente - ca la maimute. Scriu asta nu pentru ca cititorii maturi ai blogului meu nu ar sti ce inseamna prognatism, ci pentru ca sunt si multi elevi care poate nu au mai intalnit acest termen) si acelasi tip de zambet (cu colturile gurii in jos) ca si Osman cel mic....! Cata atentie pe producatori sa aleaga un actor care sa aiba detalii fizice atat de fine, care sa legitimeze in serial faptul ca unul e varianta adolescentina a celuilalt.

      Ștergere
  3. Oh, scuze, ca de obicei, repezita...sunt! Abia acum am citit rezumatul Oanei, care si ea mentioneaza actrita din YAMAN!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi.ar fi plăcut ca Aylin să nu fi murit și Soner să nu se fi căsătorit cu bahar! Asta e ... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana da cu selma ce se întâmplă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, in rezumatul de pe Wikipedia nu se spune nimic de Selma.

      Ștergere
  6. Bahar e bona lui Deniz :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este, dar pe wikipedia scria ca e a Zehrei, parca. In rezumatul sezonului 3.

      Ștergere
    2. Scrie acolo că este a lui Deniz :)

      Ștergere
  7. nu mai e asa interesant filmu mai ales ca arata dupa 5 ani... trebuia sa continue de unde a ramas ...!! si nu prea mai are niciun farmec Aylin a murit,Ali a murit...! nu mai e familia Akarsu !

    RăspundețiȘtergere
  8. Noroc ca nu toata lumea gandeste ca tine. Mie-mi place Arif.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut emotii cu acest sezon, dar inafara de scenele politice (poate prea insistente) totusi sunt citeva secvente memorabile: Cemille la telefon cu Soner, scena otravirii lui Suleyman...Si actori buni chiar copii (am remarcat noi al alte seriale copii turci sunt f. naturali in ac.seriale). Sper ca noile personaje-Arif, de pilda (care nu este Matracki din SULEYMAN) sa fie bine tratae, nu artificial, cum se intimpla uneori la finalul serialelor. Bahar, chiar este bine conturata.
    Asa cum am comentat la ep, 82, se va difuza si joi si vineri, asa anunta de zor pe burtiera ecranului, dar si sus pe ecran...
    O saptamina reusita!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, asa este: http://www.dcnews.ro/serialul-tradarea-difuzat-de-luni-pana-vineri-de-la-ora-20-00-la-kanal-d_469131.html
    Fanii serialului "Trădarea" au motive de bucurie. Începând din această săptămână, serialul "Tradarea" va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

    Aventurile prin care trec membrii familiei Akarsu se vor întinde, așadar, pe tot parcursul săptămânii.

    Serialul turcesc "Trădarea" și-a câștigat încă de la prima difuzare fani în România, datorită scenariului foarte credibil – o dramă de familie ce se desfășoară pe parcursul mai multor ani. Producția reprezintă și o adevarată călătorie în anii '60, reușind să redea prin vestimenația actorilor, detalii stilistice, decoruri, "aerul" nostalgic al acelei perioade macinate și de frământari sociale și politice.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.