joi, 19 februarie 2015

Tradarea sezonul 3 rezumat





Câțiva ani trec .... Ali Akarsu se sinucide la sfârșitul sezonului 2, așa că bărbatul cap de familie devine Mete, care începe să preia responsabilități. De când trupa lui s-a dezmembrat, viața lui nu mai este la fel de ușoară și are probleme financiare. Acum este îndrăgostit de Ayșe, însă și Osman visează la ea. Ayșe este colegă de liceu cu Osman.


Principalul eveniment socio-politic în care se defășoară acțiunea sezonului 3 este lovitura de stat militară care a schimbat destinul multor oameni în Turcia. Osman se alătură grupului socialist. Pe de altă parte, persoana care îl schimbă pe Osman și are influență asupra lui este Arif, cel care ar putea deveni al treilea soț al lui Cemile. După ce Aylin moare la nașterea fetiței lui Soner, acesta decide să plece departe de locul iubirii dar și al durerii sale și astfel pleacă iarăși la Londra, deși Suleyman și Cemile insistă să rămână în Istanbul ca s-o crească pe micuța Deniz.

Tradarea sezonul 3 rezumat
Berrin și Ahmet au o situație bună, iar Zehra nu știe că Ahmet nu este tatăl ei biologic. Hakan este eliberat din închisoare după ce-și execută pedeapsa pentru împușcarea tatălui său și pentru că se simte singur, începe să-i dea târcoale Zehrei. Ekrem o ia pe fată de la școală, după ore, și îi spune adevărul despre tatăl ei. Atunci Zehra este uluită și se supără pe Berrin pentru că i-a ascuns adevărul în tot acest timp și pleacă să locuiască cu tatăl ei adevărat. Hakan se bucură că are cu cine sta, dar nu după mult timp Zehra este diagnosticată cu insuficiență renală și are nevoie de dializă zilnic până când apare un rinichi compatibil cu al ei pentru transplant. Ekrem o ia pe Zehra la el până se va face bine chiar dacă Berrin nu este de acord. Atunci și Hakan se hotărăște să se mute împreună cu tatăl său și Carolin, care este acum soția lui. Întâmplător, Carolin face un test și se constată că rinichii ei sunt foarte compatibili cu ai Zehrăi. Ea acceptă să-și doneze un rinichi dacă Hakan se va căsători cu ea. Hakan nu acceptă târgul de la început, dar după aceea se răzgândește numai ca să demonstreze celor din jur ce fel de femeie este Carolin și începe să se întâlnească cu ea. După o vreme plănuiesc să se întâlnească la un hotel în Izmir ca să pună la cale detaliile viitoarei lor căsătorii, numai că Hakan îl cheamă acolo și pe Ekrem și totul se dezvăluie în adevărata lumină. Până la urmă bona fetei, Bahar, va dona rinichiul.

Un alt personaj care apare în sezonul 3 este Tugrul, dușmanul lui Arif, fratele unui bărbat pe care Arif l-a împușcat pe la spate în perioada când simpatiza cu socialiștii. Tugrul caută răzbunare pe moartea fratelui său și o va ucide pe fiica lui Arif apoi îi va răpi pe Mete și pe Arif însuși, ducându-i la o casă izolată unde sunt mai mulți ostatici. Tugrul se va folosi de această ocazie pentru a încerca s-o ia de nevastă pe Cemile, spunându-i că Arif este mort. Ea îl crede, neștiind adevărul, dar acceptă numai dacă Mete vine acasă. Tugrul, de ciudă, îl va schingiui pe Mete.

Până la urmă Ahmet este omorât cu concursul lui Ekrem, Tugrul va fi ucis, Mete și Ayșe continuă să se întâlnească, Berrin se va reîntoarce la Hakan după ce naște un băiat - copilul lui Ahmet, Soner se va căsători cu Bahar, bona profesoara de balet a Zehrei și bona lui Deniz, care și ea așteaptă un copil.

Peste ani, Osman scrie o carte despre povestea familie sale și o televiziune îi cumpără drepturile pentru a face un serial după cartea sa.

foto credit dizifilm.com
sursa rezumatului este pagina wikipedia în engleză a serialului
Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




this article is tagged under: Tradarea sezonul 3 rezumat, tradarea sezonul 3 pulbere de stele

23 de comentarii:

  1. Da, am banuit despre carte, fiindca se "simte" ca este o ecranizare si nu un simplu scenariu. Desi...cum am prevazut, poate sezonul 3, cel putin cum reiese din rezumat, pare cam fortat...
    Dar, am OBSERVAT in TV satelit ca se va difuza si joi, asadar vor fi 4 episoade pe saptamina. MLTUMIM mult, OANA. Un sfirsit de saptamina armonios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc si eu Dana pentru ca mi-ai spus de episoadele difuzate si joi ! :X Adica Yaman va fi dat doar vinerea?!

    Om vedea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de fortarile din serial: personajul Cemile in sezonul 3 ar trebui sa aiba cam 50 de ani, iar in anii '70-'80 o femeie la 50 de ani nu arata atat de bine la ten. Asta asa, dincolo de unele fortari ale povestii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cemile nu are 50 de ani ci 39 de ani

      Ștergere
    2. Actrita Ayca Bingol are 39 de ani. Personajul Cemile care in sezonul 3 are o fata de vreo 30-32 de ani adica Berrin, care are si ea un copil, Zehra, de cca 10-12 ani ... cam cati ani crezi tu ca are? Nu vreo 50, asa? :)

      Ștergere
  4. Oana eu sunt total dezamagita despre finalul sezonului 2.ma asteptam la un alt final.sper ca si sezonul 3sa fie captivant.si despre difuzarea filmului joi ..de când.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa-ti spun, pe un forum (pe port.ro parca) am citit ca sezonul 3 nu ar fi interesant, dar depinde de cine se uita. Despre sifuzarea serialului si joia, Dana Balanescu - vezi primul comentariu de pe pagina aceasta - spunea ca asa scrie in TV Satelit. Eu am vazut ca saptamana viitoare e pana miercuri.

      Ștergere
  5. RASPUND tuturor: 1. In TV Satelit, care incepe de vineri, 20 feb. asa este mentionat: joi 26 feb. TRADAREA si saptamina viitoare idem, 5 martie. 2. Da, asa este Oana, cu fortarile..cu Cemile, dar si personaje, aparute asa aiurea...din senin Acestea nu mai au "timp" sa se inchege in serial. De acolo si senzatia de neinteresant, necaptivant. 3. Trebuie sa revad/recitesc episodul 79 sau 78, in care Hakan il impusca pe tatal lui, deci el va face inchisoare doar pt. tentativa?, fiindca, in sezonul 3 Ekrem e bine mersi, ba se ocupa si de nepoata sa. Tuturor, numai zile bune va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, eu am cautat pe port.ro programul tv si pe acasa.ro. Acolo zice ca joia viitoare la ora 20.00 este Yaman.... Probabil undeva este o greseala, undeva in cele trei surse mentionate de noi doua.

      Hakan il impusca pe Ekrem, dar nu-l omoara :)

      Weekend placut si linistit! :-f

      Ștergere
    2. Da, s-ar putea TV satelit fiind pe 2 saptamini mai greseste! oricum, se va anunta pe canal D, daca nu ma insel, la Iffet au dat, in final mai multe episoade per saptamina, probabil sa se termine difuzarea...

      Ștergere
  6. Când veți posta următorul episod ? :) *♡*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am timp liber sa il vizionez. Deocamdata am de vazut Fatrmagul episoadele 11-15.

      Ștergere
  7. Asa fac majoritatea, pentru ca proiectele au succes le prelungesc si le pun multa umplutura si le strica. Serialul a inceput cu Bingol-Petekkaya si asa m-am obisnuit. E ciudat fara el. Dar putina lume stie ca de fapt Erkan Petekkaya(Ali) s-a retras din proiect cica pe motive de sanatate si din cauza oboselii. Asa am cititit. Probabil au trebuit sa schimbe scenariul, cine stie. Dar oare Cemile l-ar fi iertat dupa cate i-a facut? Oricum Ayça Bıngöl si Erkan Petekkaya mi-au placut foarte mult si sper sa ii revad intr-o alta productie impreuna. Apropo de Tv Satelit, stiu ca cei doi au iesit pe coperta Tv Satelit si scria ceva de genul Portie tripla la Kanal D din Tradarea si ziceau ceva de niste interviuri cu ei. Nu am apucat atunci sa imi iau revista :( Are cineva interviurile? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ale, eu stiam ca serialul este cu adevarat facut dupa o carte scrisa de Osman Akarsu (ma rog, poate ca numele lui e altul decat cel din film). Adica povestea nu e a lui Ali si Cemile, ci e viata lui Osman... Acuma, deh! o fi, n-o fi..!

      Ștergere
    2. P.S. Eu de cand cu internetul nu mai cumpar nici un fel de revista sau ziar. Portie tripla poate sa insemne ca avem parte de 3 episoade pe saptamana :P pe site-ul Kanal D azi la ora 20.00 este Yaman.

      Ștergere
    3. Buna. Intr-adevar cica ar fi povestea scenaristului care se numeste Coşkun ırmak. Oricum Osman este personajul central. Dar ma gandesc ce final ar fi avut Ali si Cemile daca nu se retragea actorul. Cica si Aylin ar fi fost insarcinata in realitate si de aceea a iesit. Sunt mii de scenarii si aici :) Nici eu nu mai cumpar reviste, asta e mai demult de cand l-au dat si miercurea inclusiv si scria ceva de niste interviuri cu Bingol si Petekkaya. Alea vroiam sa le vad dar nu cred ca am sanse daca nu am luat revista atunci. Nu cred ca are nimeni revista cu pricina :( Pupici si multumesc de raspuns

      Ștergere
  8. Buna Oana,uite aici gasesti mai multe detalii privitor la caracterele din serialul Tradarea.http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%96yle_Bir_Ge%C3%A7er_Zaman_Ki

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este pagina de unde am tradus rezumatul sezonului 3 :)

      Ștergere
    2. Scuze scuzeee am uitat pentru moment ca nu cunosti limba turca,eu am citit varianta in limba turca si de aici confuzia,acum am aruncat un ochi si pe varianta in limba engleza sunt foarte multe greseli dar ma rog probabil asa au considerat ei ca trebuie scris,Bahar nu este bona lui Zehra este profesoara ei de balet,va deveni bona lui Deniz .O seara buna

      Ștergere
  9. Am aflat ca Tradarea v-a fi doar miercurea joia si vinerea fiindca incepe Dila luni si marti
    Asa ca Tradarea se v-a termina miercuri sau vineri nu sunt sigura .
    Daca vinerea trecuta a fost episodul 113 inseamna ca se v-a termina tradarea pe data de miercuri 6 mai
    Dar daca a fost vinerea sapt. trecuta episodul 114 se v0a termina tradarea pe data de 1 mai vinerea

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.