marți, 3 martie 2015

Tradarea episodul 82 rezumat





Tradarea episodul 82 rezumat
Osman și prietenul lui, Aydîn, se implică tot mai mult în acțiuni ale simpatizanților socialiști. Într-o zi, pentru că nu mai au vopsea să scrie pe pereți, fură un bidon de vopsea din cabinetul directorului. Soner stă singur în cabinetul lui de acasă și îl privește pe Suleyman cum se joacă cu Deniz.

Ayca vine din nou la magazinul lui Mete să cumpere o casetă. El nu-i dă caseta până când ea nu-i spune cum o cheamă. După ce Ayca pleacă, Mete se trezește că fluieră un cântec la modă și desenează marea și soarele deasupra ei. Bahar și soția fostului ei iubit se întâlnesc să stea de vorbă la o ceainărie. Cu prima ocazie când el o sună iar, Bahar îi povestește despre întâlnirea avută și din nou insistă să n-o mai caute.

Tradarea episodul 82 rezumat

Osman, Aydîn și colegii lor ies în noapte să scrie pe pereții cartierului sloganuri socialiste. Încep cu zidul vilei unuia dintre ei (chiar tatăl lui Aidîn), dar tatăl acestuia nu poate dormi și ei își întrerup treaba, plecând la alt zid. La un moment dat pe stradă trece o mașină și cu toții se ascund, dar Osman iese să ia căldarea cu vopsea care rămăsese în mijlocul drumului. Cade în fața mașinii care frânează brusc, iar dinăuntru iese Mete. Uluit, îl ia de braț pe fratele său, apoi se repede la unul dintre membrii grupului de colegi însă nu apucă să se certe cu ei pentru că apare mașina poliției. Imediat Mete îl trage pe Osman la mașina lui și merg acasă unde se răfuiesc până vine Cemile să-i despartă.

A doua zi Mete și Osman iar sunt gata să se bată în stradă, de data asta, în fața atelierului de tricotaje a lui Cemile și din nou intervine ea să-i scoată de sub privirile cartierului adunat ca la spectacol. Mai târziu Osman și Aydîn ajung și în fața directorului școlii.

Tradarea episodul 82 rezumat
Mete îi face o surpriză Aycei și o invită într-o sală de spectacol unde unul din foștii săi colegi de formație interpretează un cântec pentru ea. Cemile primește o citație din partea lui Carolin. Soner vine într-o seară acasă la Cemile, spre surpriza familiei, dar mai ales a lui Deniz. Hakan caută de lucru dar nu i se oferă nimic, și până la urmă va apela tot la Berrin și Ahmet.


sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr

 episodul următor: Trădarea ep. 83

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 82 rezumat, Tradarea 82 pulbere de stele, tradarea 82 online pulbere de stele

14 comentarii:

  1. Oare ce scrie pe citatie? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa este: http://www.dcnews.ro/serialul-tradarea-difuzat-de-luni-pana-vineri-de-la-ora-20-00-la-kanal-d_469131.html
    Fanii serialului "Trădarea" au motive de bucurie. Începând din această săptămână, serialul "Tradarea" va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

    Aventurile prin care trec membrii familiei Akarsu se vor întinde, așadar, pe tot parcursul săptămânii.

    Serialul turcesc "Trădarea" și-a câștigat încă de la prima difuzare fani în România, datorită scenariului foarte credibil – o dramă de familie ce se desfășoară pe parcursul mai multor ani. Producția reprezintă și o adevarată călătorie în anii '60, reușind să redea prin vestimenația actorilor, detalii stilistice, decoruri, "aerul" nostalgic al acelei perioade macinate și de frământari sociale și politice.

    RăspundețiȘtergere
  3. IMi cer iertare ca mereu comentez, dar azi, spre deosebire de ieri (fost f. ocupata cu alte proiecte) am vrut sa ma ocup nitel de acest serial f. preferat de mine. mai am 2 motive :
    1. Nu sunt bagacioasa, pur si simplu imi place Oana D. si blogul ei.
    2. Am inteles de pe FB, ca ea are ceva probleme de sanatate si VREAU sa o ajut.
    Clarific acum, pt. a preintimpina viitoarele observatii, doar mai avem multe ...episoade de...convietuit ! (pina la 120!)
    NUMAI BINE va doresc! O saptamina senina!

    RăspundețiȘtergere
  4. AM uitat: comentatorii la cele de mai sus sunt revoltati ca nu mai este Yaman (serial pt. tineri, spre deosebire de Tradarea, pt. noi, cei dupa 50!), iar pe portalul KANALULUI D nu specifica nimic despre modificare, cind este YAMAN etc, ba mai mult Tradarea este dupa vechea grila...luni-miercuri!

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce ar fi Yaaman numai pf tineri?????? Este educativ si pt parinti. SI ETICHETA DE PROST GUST PUSA SERIALULUI TRADAREA CA AR FI PT CEI DE PESTE 50 ani este probabil din partea cuiva incult si fff bagacios care nu are alta ocupatie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. remarcile referitoare la cele 2 seriale SUNT ale comentatorilor de pe linkul citat! Ambele seriale se adreseaza atit tinerilor cit si seniorilor!

      Ștergere
  6. Pe mine nu ma deranjeaza sa comentezi, Dana, dimpotriva :) sunt foarte de acord cu comentariile la obiect, fara patima (spun asta pt ca exista o persoana care ma jigneste constant in comentarii, dar nu-i asa?, cand esti atacat e dovada ca esti mai in fata decat altii, care vor sa te dea la o parte... ;) ). Si iti multumesc atat pentru comentarii cat si pentru ajutor. Cred ca am in inbox un mesaj la care trebuia sa-ti raspund de cateva zile, rusine mie ca l-am uitat acolo, singurel..!

    Ce sa spun? Pe mine nu ma incanta foarte tare ideea difuzarii serialului de 5 ori pe saptamana, dar ma voi stradui sa fac față.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu, desi imi place serialul, insa 5 episoade este deja prea mult, ma face...dependenta, plus contradictiile cu barbatul meu (avem un singur televizor...) Desi lui i-a placut si chiar a lacrimat la episodul de ieri (final)! Cred, asa cum scria cineva, mai jos, ca vor sa-l "termine" mai repede, parca asa a fost la Iffet. Si, Oana draga, nu te mai "chinui" stradui", in acest caz, sa ne scrii dinainte, acum, ca se ruleaza unul dupa altul..AR fi tare dificil si pentru tine!

      Ștergere
  7. Aaaha :))) eu m-am invatat de mult sa nu mai reactionez la anumite etichetari - in realitate fiecare vorbeste in dreptul lui si dupa cum simte, chiar daca pare ca generalizeaza. Si mie mi se pare ca Yaman este un serial in mare parte destinat tinerilor (scenele cu si despre grupul de prieteni Yaman-Mira, Mert-Eylul au o pondere mare in serial), dar Tradarea nu e nici pe departe doar pentru "pensionari".

    Dar cum ziceam mai sus, fiecare vorbeste dupa cum simte...

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci este adevarat ca serialul Tradarea va fi difuzat de 5 ori pe saptamana. Probabil ca cei de la Kanal D se gandesc sa difuzeze cat mai repede un nou serial de succes, avand in vedere ca Tradarea se va termina mai repede. Multa sanatate, Oana!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne ajuta sa difuzeze Kosem Sultan :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Il difuzeaza de 5 ori pentruca vor sa faca audienta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tradarea este pentru toata lumea, se adreseaza familei se poate spune. Mie mi se pare un serial psihologic care te face sa analizezi si sa gandesti si asta imi place. Uneori revad de mai multe ori anumite scene ca sa fiu sigura ca am inteles. Pentru mine este special si o sa ramana mereu in inima mea. Iar actorii de milioane, in special Ayca Bingol si Erkan Petekkaya care a iesit. Si cel mic, Osman, e genial. Imi e dor de el. Va pup si o primavara frumoasa

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.