joi, 5 martie 2015

Tradarea episodul 83 rezumat





Tradarea episodul 83 rezumat
Soner acceptă s-o ia acasă pe Deniz, deși se poartă tot rece și fără imboldul de a se apropia de ea. Dar este un început. Totusi, o vreme tot Suleyman este și mamă și tată pentru micuța Deniz. Intr-o zi ea apucă pe drumul de țară să exploreze împrejurimile fără să fie văzută de careva și merge singură, până când vede o țestoasă. In acel moment apare pe drum un camion iar șoferul reușește s-o evite în ultimul moment. In acest timp toată familia o caută disperată, dar ea rămâne la o benzinărie să se joace cu țestoasa până când este găsită de ai ei.

Mai târziu în episod, un eveniment asemănător pățește și Zehra, care nu ia seama la o mașină și fuge de lângă Berrin către o tonetă cu dulciuri. Cel care o salvează de la accident este Hakan. In acel moment cei doi fac cunoștință, după aceea Hakan fuge pentru că îl năpădesc lacrimile, de ciudă că fiica lui nu-l cunoaște drept tată.

Tradarea episodul 83 rezumat

La liceu Aydîn se implică în lucruri tot mai periculoase și îl trage după el și pe Osman. Mete, ori de câte ori află, încearcă să-l determine pe acesta să înceteze colaborarea cu simpatizanții partidelor de stânga și să nu se mai expună inutil, dar Osman nu este dispus să-și schimbe părerile și atitudinea. La un moment dat o ajută pe Ayca să sară gardul liceului - ea pleacă să se întâlnească cu Mete - și el e cât pe ce să aibă o altercație cu fratele ei. Ayca pendulează între simpatia pentru Osman și atracția pentru Mete, dar ultimul are și mijloacele financiare necesare pentru a-i face curte. Astfel, el o scoate la ceainării, la terase, o face să se simtă foarte bine alături de el, ba chiar odată, la telefon, se face că se bâlbâie și-i spune c-o iubește.

Finalul episodului o aduce iar în prim plan pe Carolin, care ajutată de Ekrem, intră în posesia fostei case a lui Ali.


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep. 84

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 83 rezumat, tradarea 83 pulbere de stele, tradarea 83 online  pulbere de stele

11 comentarii:

  1. Cam scurt rezumatul asta :D oricum faci o treaba super ❕ te felicit :* daca nu te superi te mai ajuta cineva cu site-ul sau ești singura administrator ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca e scurt, am promis doua episoade din Tradarea si am avut de scris 5 articole astazi. Uneori actiunea e pe bune lungita intentionat.

      Da, sunt singura. Multumesc pt felicitari, si voi le meritati pentru ca datorita voua acest blog este cautat si accesat :-f

      Ștergere
  2. Spune-ai ca pui 2 episoade :-w

    RăspundețiȘtergere
  3. Carolin NU va intra în posesia fostei case a lui Ali,casa va fi cumparata de Soner si vanduta lui Cemile la o suma modica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, dar asta se va vedea abia dupa primele 5 minute din episodul urmator. Nu va place suspansul? :P

      Ștergere
  4. Sunt unele scene memorabile (in 82, de pilda, in ep. 81, nu le mai insir aici, ca ma dau lacrimile, fie: cele cu Deniz si Soner), altele, da, lungite intentionat!
    Oricum, serialul nostru favorit isi pastreaza calitatea!
    VA DORESC TUTUROR un w-end fain, un 8 martie cu bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am remarcat unele scene emotionante. Dar n-am inteles de ce in ep. 84, cand Deniz vine in pat la taica-sau pt ca-i e teama sa doarma singura, el se ridica dupa ce fata adoarme si merge sa se culce in dormitorul unde dormea cu Aylin.

      Emotionanta mi s-a parut scena - tot din ep. 84 - in care Osman sta in pragul usii dinspre gardina casei parintesti si isi aminteste de Ali...

      weekend placut si benchetuiala la maxim daca va distrati de 8 Martie!

      Ștergere
  5. 😔😔😔😔Of! Deja ma nerveaza filmul!!

    RăspundețiȘtergere
  6. 😔😔😔😔Of! Deja ma nerveaza filmul!!

    RăspundețiȘtergere
  7. care este ultimul ep di tradarea

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.