vineri, 6 martie 2015

Tradarea episodul 84 rezumat





Tradarea episodul 84 rezumat
Toată familia e adunată în jurul lui Carolin care cere cheia casei. Hasefe pare distrusă, Cemile lăcrimează în timp ce ridică încet cheia, Mete și Osman sunt triști, iar Berrin se uită neputincioasă. Tot cartierul e adunat în rândul doi, ca la spectacol și așteaptă să cadă cheia din degetele lui Cemile în palma Carolinei. Dar o altă mână prinde cheile. Este Suleyman care anunță, spre disperarea Carolinei, că Soner este proprietarul casei acum. Lumea aplaudă, familia Akarsu răsuflă ușurată, în timp ce Carolin se înfurie. Imediat merge la Ekrem șă-i ceară socoteală pentru tranzacția făcută, și chiar sare la gâtul lui la bătaie.

Tradarea episodul 84 rezumat
Mesude se vede în postura de a avea pețitor. Iubitul ei cu care se giugiulea prin mașină stă acum emoționat în fața părinților ei. Însă întrevederea se termină prost, pentru că el abia așteaptă să plece și la un moment dat chiar o face, alergând disperat la mașină. Deniz se întoarce în casa tatălui ei, care îi găsește o guvernantă mai în vârstă. Lui Deniz nu-i place de dna Muazzez, care mereu îi face program și o disciplinează excesiv. Berrin cu Ahmet stau de vorbă cu Hakan iar acesta din urmă bănuiește că cei doi soți vor să plece în Germania și s-o ia și pe Zehra cu ei. Bahar se angajează la atelierul lui Cemile, iar în timp ce ea dă proba de lucru, fostul ei iubit o caută disperat acasă, și o bruschează pe colega ei de apartament care se proptește în ușă nedorind să-l lase înăuntru, doar-doar ar găsi-o să o lămurească despre situația lui.

Mete și Ayca evoluează în legătura lor și se văd tot mai des. Într-o zi, după ore, Ayca se duce ca de obicei, la magazinul lui Mete să asculte un disc. În acest timp și Osman se îndreaptă către magazinul fratelui său și deschide ușa ...

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep. 85

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




this article is tagged under:Tradarea episodul 84 rezumat, tradarea 84 pulbere de stele, tradarea 84 online  pulbere de stele 

12 comentarii:

  1. MULTUMIM! SI, din nou, urari de bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu multumesc si urez numai bine la toata lumea! Offf, :) de-ar veni primavara asta mai repede!

      Ștergere
    2. Daaaaa! Am inteles ca dupa..20 martie!!!!!!!

      Ștergere
  2. Ce se întâmplă când deschide ușa? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu,. banuiesc ca-i prinde pe Mete si Ayca sarutandu-se. Osman deschide usa si face ochii mari... asa se termina ep. 84.

      Ștergere
  3. Buna,
    Vreau si eu foarte mult sa te intreb unde vizionezi ep in turca pentru ca aveam un site unde le vedeam, foarte bine aranjat, iar de curand am observat ca au fost sterse de cei de la VK

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Asi dori sa te intreb daca mai da yaman?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. precis, nu am de unde sa stiu, dar banuiesc ca la fel ca si la Suleyman serialul a fost cumparat pe pachete a cate "n" episoade. La Yaman se poate sa fi fost cumparate deocamdata doar primele 25 de episoade. Nu cred ca postul Kanal D ar da un serial si dupa aceea l-ar intrerupe.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.