marți, 17 martie 2015

Tradarea episodul 92 rezumat





Tradarea episodul 92 rezumat
Osman își dă seama că Mithat este autorul uciderii lui Aydîn. Merge la el în cameră și îl plănge strângând în brațe lucrurile lui. După aceea merge la casa unde locuiește Ayca și se uită până când ea apare la fereastră să ude florile. Mete, care ieșise de la frizer, îl urmărește pe Osman și văzându-l la cine se uită, găsește prilejul unei noi bătăi după ce amândoi ajung acasă.

Deniz merge să doarmă cu Bahar și apoi îi mărturisește guvernantei că ar vrea să doarmă în camera mamei ei (care stă încuiată de Soner). Bahar îi spune lui Soner despre asta, și el o aduce într-o noapte pe Deniz, deja adormită, în patul lui Aylin și se culcă alături de ea. Dimineața Deniz are parte de o surpriză plăcută.

Zehra este foarte bolnavă iar Ekrem este în stare de orice sacrificiu pentru ea, inclusiv de a aduce din străinătate o instalație de dializă. Toată lumea este surprinsă de devotamentul lui Ekrem. În ziua nunții lui Mesude din cauza subiectului pe tema sarcinii ei este gata-gata să nu se mai mărite, dar până la urmă lucurile se restabilesc. Arif bea până când este adus de vecini în casă și lăsat pe jos, criță de băutură.

Tradarea episodul 92 rezumat

Aydîn îi apare în vis lui Osman ca un avertisment. A doua zi are loc o nouă bătaie între Osman și Mete din cauza lui Ayca, dar de data asta din încăierare, Osman scapă pistolul lui Aydîn. Mete rămâne uluit, Osman pune mâna pe pistol și reușește să fugă evitându-le pe Cemile și Hasefe, apoi ia mașina și pleacă. Mete merge la Mithat, Cemile îl găsește pe Osman la cimitir, apoi el fuge cu pistolul în mână până când dă de Arif. Dar scapă și de acesta ...


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.93

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




this article is tagged under: Tradarea episodul 92 rezumat pulbere de stele

9 comentarii:

  1. De ce postezi așa greu? Acum e de luni pana vineri și trebuie sa ții pasul. Oricum rezumatele tale sunt foarte bune și exacte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca nu am timp liber decat dupa ora 7 seara cel mai devreme.

      Ștergere
  2. Eu va apreciez mult doamna Oana pentru ceea ce faceţi, luandu-va o buna parte din timp sa vizionati şi sa scrieţi...Va mulţumesc mult pentru tot ce faceţi pentru noi! Lavinia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup cu drag, Lavinia! Iti multumesc si eu pentru prezenta pe aici :) :-f

      Ștergere
  3. Buna....stie cineva in ce episod este scena cand se joaca deniz cu soner si bahar de-a v-ati ascunselea!? Si soner si bahar nimeresc singuri intr-o camaruta ceva?multumesc

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.