miercuri, 18 martie 2015

Tradarea episodul 93 rezumat





Tradarea episodul 93 rezumat
Acum Osman știe cine l-a omorât pe prietenul său, iar pistolul acestuia este la el. Cemile și Mete se duc iarăși la Mithat unde este și Betul și îi cer să se ascundă de Osman, care crede că el l-a împușcat pe Aydîn, pentru că poate fi în pericol deoarece Osman armă la el. Mithat nu înțelege de ce ar trebui să facă asta, dar se lasă convins. Osman nu apare și toată lumea îl caută, iar Hasefe chiar îl confundă la un moment dat cu un alt tânăr pe stradă. Mete, însă, are un plan și judecă lucrurile mai corect: el crede că Osman, mai devreme sau mai târziu tot va veni acasă la Ayca, pentru a răzbuna moartea prietenului său Aydîn și a-l împușca pe Mithat în același fel, adică de la distanță, prin geam.

Tradarea episodul 93 rezumat Tradarea episodul 93 rezumat
Intuiția lui Mete se adeverește (el stă seara în preajma casei lui Ayca în mașină) și când Osman scoate pistolul pândind fereastra, el se repede din mașină în stradă în încercarea de a-l împiedica să facă o prostie. Ayca și Betul văd totul de la fereastră. Mete și Osman se iau, inevitabil, la bătaie, Mete reușește să pună mâna pe pistol apoi îl târâie pe Osman la mașină. Înauntru, îl bate până când acesta e pe jumătate leșinat. Însă pe la mijlocul drumului către casă, Șamil și încă trei acoliți le ies în cale și încep să tragă în ei. Frații ies din mașină și încearcă să fugă dar ajung la un zid. Osman sare ajutat de Mete, dar el nu mai are ce face și rămâne în bătaia pistoalelor lui Șamil. Cemile aude o împușcătură, la fel și Arif, și separat, cei doi se îndreaptă către locul unde este Mete încolțit de cei patru. Cemile începe să țipe, Mete îi strigă să plece de acolo, iar Osman aleargă ca un nebun până la mașină să ia pistolul lăsat în torpedo. Când cei patru vor să tragă, cineva nevăzut îi împușcă în brațe și în picioare dezarmându-i. Când ajunge și Osman cu pistolul, toți patru sunt răniți și se retrag la mașina lor.

Tradarea episodul 93 rezumat Tradarea episodul 93 rezumat
Mete și Cemile nu știu cine i-a ajutat. Osman iarăși dispare (pleacă acasă la Halit, tatăl lui Aydîn), iar Cemile și Mete merg la Arif să-l caue pe Osman, iar el le spune că nu l-a văzut. Mete văzuse niște pete de sânge și se întreabă a cui o fi. A doua zi Cemile vede în spatele casei lui Arif dâre de sânge în curte, de la poartă și până la ușă. Disperată, bate și Arif deschide prăbușindu-se rănit. Cemile ar vrea să cheme un doctor dar Arif nu este de acord. Atunci ea încearcă să-l îngrijească și îi desface cămașa, văzându-i pe abdomen niște cicatrici. Cemile merge la bucătărie să sterilizeze un cuțit în focul de la aragaz, apoi Arif își scoate singur glonțul din umăr, pe viu. După un timp rana totuși se infectează și Arif are frisoane până seara. Cemile pleacă pe ușa din spate să caute ajutor dar ghinionul ei, este văzută de bârfitoarea de Neriman care se și duce la Kemal, care stătea de vorbă cu Mete, să le spună ce ușuratică este Cemile.

Tradarea episodul 93 rezumat
Zehra începe tratamentul, dar boala ei necesită transplant. Toți cei din familie donează sânge pentru ea și fac teste. Carolin îi face ochi dulci lui Hakan ori de câte ori are ocazia. Suleyman, Soner și Deniz merg la mormântul lui Aylin și fiecare are câte ceva să-i spună. Atracția dintre Soner și Bahar crește.


sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr

 episodul următor: Trădarea ep.94

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 93 rezumat pulbere de stele

7 comentarii:

  1. Suspansul devine tot mai mare, legat de trecutul lui Arif (ca in sezonul 2, legat de Kenan)...Cam banuiesc eu, insa NU VREAU SA STIU INAINTE...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-unul din episoade, atunci cand bea si arde mancarea, amintirile sunt ceva cu niste impuscaturi pe strada... dar mai mult n-am inteles...

      Ștergere
    2. Da, asa este. Probabil are un trecut revolutionar, nu doar poet!
      Se anunta vreme frumoasa, asadar, iti doresc OANA draga si tuturor, un w.end linistit si insorit!

      Ștergere
    3. Dana, sper din tot sufletul sa vina odata caldura, sa ma lase si pe mine in pace tusea asta nenorocita! :)

      Weekend linistit!

      Ștergere
  2. Mi s-a parut super interesant in ep asta cand la un moment dat au aratat o scena cu povestitorul care scria la laptop si avea langa el o barca ce avea acelasi nume cu barca lui Ali din finalul sez 2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca era Osman cand isi scrie cartea... si langa barca era poza lui Aydin..
      Am vazut si eu aseara episodul la tv, in sfarsit mi-am dat liber de la blog ca sa vad episodul! :D

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.