joi, 19 martie 2015

Tradarea episodul 94 rezumat





Tradarea episodul 94 rezumat
Mete o întreabă pe Cemile de unde vine iar ea îl minte. Mete tace, uluit că ipoteza lui Neriman ar putea fi adevărată. Se urcă amândoi în mașină și Mete nu poate să mai țină "secretul" așa că îi spune ce știe. Cemile se enervează și îl ceartă că îndrăznește să-i ceară socoteală, în același timp bătându-l cu poșeta în cap. Până la urmă îi spune adevărul. Mai încolo merg amândoi la Arif, care își revine, și Mete îi mulțumește pentru că i-a salvat viața.

Osman crede că Betul e implicată în grupul lui Șamil și într-o zi când o întâlnește pe stradă cu Ayca, se repede la gâtul ei. Imediat apar pistolarii lui Șamil, dar el fuge cât poate de repede de acolo și nu este atins de gloanțe. Zehra este adusă acasă la Ekrem dar Berrin nu o poate vedea pentru că nu este lăsată de Carolin. Într-o zi vine cu Cemile și se bat amândouă cu Carolin în fața ușii, și tot nu reușesc să intre, lucru care o enervează pe Berrin și se duce s-o pârască pe Carolin la Hakan. Acesta o amenință și se poartă dur cu ea.

Halit o răpește pe Ayca și o duce într-un depozit. După un timp Osman vine cu de mâncare dar Ayca plânge și refuză mâncarea. Osman rămâne lângă ea până noaptea. Mete se duce acasă la Mithat și nu apucă să bată la ușă că pistolarii lui Șamil îl și amenință cu moartea crezând că știe ceva despre Ayca. Într-o altă zi Cemile se duce nervoasă la o terasă unde se află Betul și unul dintre pistolari. Mete se străduiește s-o convingă să nu meargă acolo, dar Cemile nici nu vrea să audă. O bruschează pe Betul ca să-i spună unde este Osman, apoi se iscă o bătaie generală, Mete apărându-și mama, iar pistolarul pe Betul. Ceilalți se implică în scandal fiecare de partea cui dorește, până când din bar iese un tânăr să anunțe că a sunat Osman. La cimitir, Halit pune la căpătâiul lui Aydîn monumentul din marmură cu chipul lui și trage un glonte în aer în onoarea fiului său.

Tradarea episodul 94 rezumat

Fostul iubit al lui Bahar nu se lasă și reapare ca arhitect.  cu o propunere de noi spații de joacă pentru școală (grădiniță?) pe care să le sponsorizeze Soner. Soner se întâlnește cu arhitectul din dorința de a-i face un proiect pentru construirea unui Centru pentru Cultură și Educație în memoria lui Aylin și acel centru îi va purta numele. Este ceva cu adevărat demn de apreciat ceea ce Soner face în memoria mult iubitei lui soții (informație furnizată de Flory). Când trebuie să-i dea răspunsul final, Soner, care află cine este arhitectul, zdrobește toată macheta lăsându-i pe toți cei de față fără grai.

Osman, care este tot cu Ayca în depozit, o aude la un moment dat declarând că-l iubește pe Mete. Atunci el îi deschide ușa lăsând-o să plece. Ea aleargă până când ajunge la o dubă de unde apar pistolarii și Betul, cu care se îmbrățișează. După aceea vine și Mithat cu o mașină și Ayca își dă seama că fratele ei vrea să-l omoare pe Osman. De la distanță, Arif, Cemile și Mete privesc. Osman și Halit se baricadează în depozit iar pistolarii se postează după o baricadă din mobilier și cherestea. Dar exact în spatele lor, de după un mal de pământ, trag gloanțe Mete și Arif. După câtva timp pistolarii se retrag, Arif și Mete văd sânge în depozit (Halit fusese rănit la braț) și pleacă să-l caute pe Osman, dar Osman ajunge față în față cu Ayca. Când apare Betul, Ayca ține un pistol dar nu poate să-l împuște. Atunci Betul preia arma și îl duce pe Osman în pădure dorind să-l execute cu un glonte la ceafă. Dar înainte să tragă, Ayca o lovește pe Betul cu un lemn în cap și îi spune lui Osman să fugă. Acesta nu face nici doi pași și dă nas în nas cu Mithat. Amândoi se amenință reciproc cu pistolul ...

sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr

 episodul următor: Trădarea ep.95

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 94 rezumat pulbere de stele

25 de comentarii:

  1. Multumiri -si felicitari - pt blog .

    ps Öyle Bir Geçer Zaman Ki este tradus (vezi wikipedia) ca As Time goes by :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu, Amaryllis! O zi frumoasa si un weekend placut, cu soare - nu cu strat gros de zapada, ca la noi! Ninge in prostie...! :((

      Ștergere
    2. Eu am cautat pe google cu toate variantele posibile acest serial si nu am gasit nimic despre subtitrari in engleza. nici pe facebook si nici nicaieri. Nu spun ca nu exista, dar eu nu le-am gasit. E posibil ca adminul sa fi setat acel site sa nu apara in cautarile google sau sa nu fie accesat de crawlere, asa cum se intampla cu site-urile de torrente (am inteles ca un site care are astfel de setari apare in paginile google la o cautare, dar nu in primele pagini - daca nu e asa, scuze, ce mi-a spus colegul informatician, am repetat si eu...). As Time Goes By este si un serial britanic, cand dau cautare pe acest titlu apar zeci de pagini despre serialul britanic.....

      Ștergere
  2. Soner se intalneste cu arhitectul din dorinta de ai face un proiect pentru construirea unui Centru pentru Cultură şi Educație in memoria lui Aylin si acel centru ii va purta numele. Este ceva cu adevarat demn de apreciat ceea ce Soner face in memoria mult iubitei lui sotie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum, se anunta un episod DRAMATIC, dar si plin de actiune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Cand vrea muschiu' lui..!

      Ștergere
    2. Adaug ca actorul din rolul Osman interpreteaya tot mai bine. Adica, la inceput mi s-a parut cam anost. Insa acum, in aceste episoade este adolescentul framintat, indurerat...chiar, derutat! Recunosc ca ma cam irita secventele cu aceste lupte/rivalitati, dar fiind cartea lui Osman, era firesc sa ocupe mult din actiunea filmului. Oricum, cum am discutat cu prieteni si cu alti fani, acest serial este foarte bun surprinde aspecte politice, economice, sociale, familiale...specifice Turciei anilor '60-80. Si este bine dozat, atit ca sa nu plictiseasca. Dar, nici sa treaca de la o secventa la alta (in...galop...), ori cu personaje de-a valma, neconturate indeajuns, asa cum s-a vazut la unele seriale!
      turcesti

      Ștergere
    3. Si mie imi place Osman, desi ma tot intreb cum de l-au machiat asa de bine, ca actorul nu e tocmai tinerel, din cate am vazut in pozele lui normale.

      Ștergere
  5. Mai adaug despre noul serial, de care am pomenit LEGEA PAMINTULUI, da, este chiar turcesc (acum reclama este pe larg, initial, dupa desenele-arabescuri...credeam ca e indian, doar muzica mi se parea turceasca) si cu actorul din Inima nu cunoaste reguli (cu cele 2 surori, serial care nu mi-a placut si el idem, nu m-a convins). Va fi difuzat pe Euforia, din 6 aprilie reclama este si pe Antena 1 (de care apartine). Asadar, dupa PROTV TV, serial turcesc si la Antene!!! Este povestea adevarata a Nardinului (trebuie sa caut ce anume este!) DAR, acum va doresc, din inima, tuturor O SAPTAMINA REUSITA SI CU IMPLINIRI!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai mult pentru OANA, care m-a intrebat la un comentariu, mai demult. AM GASIT: Este de fapt, MARDIN, nu cum anuntau in reclama, Nardin Eeste un oraș din sud-estul Turciei, capitala provinciei omonime care se învecinează cu Irakul și Siria. Probabil ca si Van din serialul DRAGOSTE si PEDAPSA (poate si din Puterea destinului ori Trandafirul negru- regiuni salbatice cu puternice traditii conservatoare). Iar despre serial: http://euforia.tv/lifestyle/legea-pamantului-noul-serial-turcesc-difuzat-de-euforia-tv-incepand-cu-6-aprilie-id36243.html SIGUR, insa nu voi urmari, decit asa, uneori, de curiozitate. u-mi plac scenele violente si multe altele din ACEST GEN DE SERIALE! AM urmarit doar Dragoste i pedeapsa, care avea bine dozate scenele moderne cu acelea traditionale. Celellate 2 seriale mentionate, f. rar! Desigur, depinde de gusturi, insa, in vremurile noastre asa de ciudate si tulburi, incerc sa EVIT VIOLENTA si FANATISMUL! Macar in filme!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gasit si eu informatiile de pe site-ul Euforia tv, dar asa, pe net, am inteles ca are doar 20 de episoade - desi se poate sa ma insel - si nu gasesc nimic despre acest serial intr-o limba inteligibila. Daca e asa, si are doar 20 de episoade, nu inteleg de ce se va difuza zilnic. Deja s-au gasit persoane care sa ma roage sa fac rezumatele, dar nici toate episoadele nu sunt pe internet ! Asa ca... cred ca o sa zic pas la acest serial.

      Ștergere
  7. Sunt in plina deruta;sa mai urmaresc sau nu acest serial?Pacat ,serialul a inceput bine,inchegat,dar e din ce in ce mai dezlanat.Multe excese,batai peste batai, sange cat cuprinde,dragalasul Osman a devenit un razvratit insuportabil,sobrul Soner a luat-o si el razna si apare in posturi de tot rasul,,personaje indragite inlocuite cu figuri noi sterse si antipatice,etc,etc Nu mai continui numeroasele mele nemultumiri,dar ma intreb de ce oare un lucru care promite,sfarseste prin a deception.La fel s-a intamplat si cu serialul Suleyman!O fii o trasatura specifica turcilor?Nu inchei inainte de a mentiona un plus pe care-l dau din toata inima personajuluiSuleyman,fidelul slujitor al lui Soner!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca serialul va produce angoasa si stres, nu e mai bine sa va uitati la altceva sau sa practicati un hobby? eu asa as face daca ceva nu mi-ar mai aduce starea de confort anterioara.

      Ștergere
  8. Asa am comentat si eu la rezumat ep. 95: "boala" scenaristilor turci de-a introduce personaje noi, in "viteza". Insa aici, fiind vorba de o situatie reala (biografica), cartea lui Osman, este normal sa fie concentrat pe destinul sau, da, de razvratit, este virsta specifica-16 ani-adolescent, drama de-a-şi pierde cel mai bun prieten (si increderea), dar si SITUATIA de ATUNCI a TURCIEI ! Ginditi-va ca asa este chiar viata reala: intervin evenimente, oameni, nimic nu este lin, static (bine ar fi, mai ales momentele frumoase sa ramina...)! Ce as admite, ca nemultumire: ritmul este poate prea alert (uneori) si nu mai sunt scenele de reflectii, ori cele lirice, (cu muzica, etc.). Am observat si la sezonul 2 (cind se difuzau 3 episoade saptaminal) : 1 episod excelent si 2 ceva mai putin izbutite/interesante (ca o compensare, echilibru). Probabil scenaristul asa a gindit, dramatizind cartea lui Osman, din motive ce tin de "arta"/reteta serialelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu stim daca serialul urmareste fidel firul romanului respectiv...

      Ștergere
    2. Asa e, nici macar nu stim daca e roman. Am pus pe google translator un articol ce scria despre scenarist si doar am prins ca tatal lui era marinar. Deci eu tind sa cred ca el a luat franturi din viata lui, povestea lui de viata si de familie si le-a pus alt nume personajelor, a amestecat realul cu fictiunea si a iesit acest scenariu, care este foarte bun dar pe alocuri cade ici si colo. Eu inca cred ca sezoanele 1 si 2 au fost cele mai bune, desi si in 2 mai erau episoade cam lente pentru gustul meu si fara piper. Dar asa sunt cam la toate la turci, si nu doar la ei, pornesc bine si se inneaca pe parcurs si finalul il strica de multe ori. Cu toate ca prefer primele doua sezoane si in acest sezon final am momente care imi plac foarte mult si unii actori interpreteaza bine. Ma bucur ca Soner isi reface viata dar tot mai bine dadea cu Aylin. Si ma enerva cand era atat de isteric, se poarta mai rau ca un copil uneori. Fiica lui e mai matura decat el... Arif e molatic, cica e poet dar ce spune parca nu o spune cu pasiune, cu intensitate si ceea ce spune nu se reflecta pe chipul sau, parca e mereu acelasi. Vedem mai incolo ce va mai fi, insa per total au avut o distributie foarte buna, toti alesi atent si toti s-au potrivit atat de bine in rolurile ce li s-au dat! Clar au fost o echipa bine inchegata. Ce imi place la turci e ca nu se exagereaza, over acting nu prea am vazut la ei. Sunt foarte buni in ceea ce priveste mimica si limbajul non-verbal. In telenovelele latine, care au decazut mult fata de ce erau in trecut, se exagereaza in mimica, in gesturi uneori, multi sunt total paraleli cu actoria, sunt doar fete frumoase pe care le debraca cat mai mult si le pun in scene care mai de care pentru a le creste ratingul. De aceea, Turkish series rule! :))

      Oricum ar fi, o sa ma intristez cand se va termina Tradarea, clar a devenit serialul meu de suflet. Desi iubesc multe seriale dar acesta mi-a placut in special din toate serialele turcesti pe care le-am vazut.

      Va pup dragele mele

      Ștergere
    3. Da, aveti dreptate, OANA si ALE despre scenariu/roman! Iar despre interpretare/mimica, asa este, pina si barbatul meu, care f. rar urmareste seriale, inca de la Suelyman, spunea, mirindu-se ca "Turcii astia...vorbesc cu ochii"!!!!
      O seara senina va doresc!

      Ștergere
    4. Doamna Balanescu, are dreptate sotul dumneavoastra. Chiar sunt foarte buni!

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Inainte cu cel putin o zi de a fi date la tv. De cate ori pot, le dau mai inainte, cu 2-3 zile, sau cu cca o saptamana, dar la serialele de luni pana vineri mi-e mai greu.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.