marți, 24 martie 2015

Tradarea episodul 96 rezumat





Tradarea episodul 96 rezumat
Ayca merge acasă la Cemile și răscolește totul strigând după Osman. Când ei înțeleg ce spune ea acolo, rămân uluiți de cele auzite. Ayca pleacă dar apare poliția care îi ia pe Mete și Cemile în speranța că astfel o să vină Osman singur să se predea. Vestea se răspândește ca fulgerul printre vecinii ieșiți afară să vadă ce se petrece. Cemile și poliția merg la atelier să vadă dacă nu cumva Osman se ascunde înăuntru. La înmormântarea lui Mithat Mete încearcă să îndrepte lucrurile, dar Ayca nu crede că Osman e nevinovat din moment ce l-a găsit lângă fratele ei mort. Până la urmă Mete se alege cu o palmă de la Betul.
Tradarea episodul 96 rezumat

Într-una din zile Osman sună acasă, va stabili o întâlnire cu Cemile și cu Arif apoi toți trei vor decide să se ascundă la Arif acasă, într-un dulap de care Cemile nu știa. Când ea îi aduce mâncare lui Osman la Arif și vecinii o văd, încep să creadă că bârfele lui Neriman sunt adevărate. Pe de altă parte, întâmplările din episod îi apropie pe Cemile și Arif, iar ea într-o noapte îl visează sărutând-o.

Tradarea episodul 96 rezumat
Hakan respinge propunerea Carolinei de a se căsători cu ea în schimbul rinichiului pentru Zehra, nu doar pentru că este un schimb absurd, ci și pentru că nu crede că este adevărat, dar medicul îi confirmă compatibilitatea Carolinei cu Zehra. Carolin ar semna acceptul pentru a fi donatorul Zehrăi, dacă Hakan ar fi de acord și el cu căsătoria lor.

Tradarea episodul 96 rezumat
Relația dintre Soner și Bahar continuă cu noi aventuri. Filiz face tot posibilul să se bage între ei, dar mai mult, arhitectul, care între timp scapă de prima soție, vine să o ceară de nevastă pe Bahar. Ea refuză. La un moment dat, Bahar face un gest identic cu al lui Aylin față de Soner prilejuindu-i acestuia amintiri pe care le-ar fi dorit uitate.

Episodul se încheie cu Berrin văzându-o pe Carolin sărutându-l pe Hakan în sufragerie.

sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr

 episodul următor: Trădarea ep.97

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




this article is tagged under: Tradarea episodul 96 rezumat pulbere de stele

4 comentarii:

  1. Un episod bun (nu au fost nici scene..violente!). Desi stiam actiunea (din rezumatul Oanei), am urmarit cu placere, fiind un apisod echilibrat, cu scene lirice, sensibile!
    O zi buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O zi frumoasa, Dana! Eu nu am urmarit aseara, am niste munci cu maica-mea care s-a lovit la coloana sambata noapte si nu se poate misca din pat. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa experiente! :(( Dar uite ca viata iti da sa faci si lucruri pe care n-ai crezut vreodata ca le vei face...

      Ștergere
  2. Multa putere, draga OANA! Ma voi ruga si pentru voi! Doamne da-i sa se vindece!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.