joi, 26 martie 2015

Tradarea episodul 99 rezumat





Tradarea episodul 99 rezumat
Deniz este luată de un taximetrist și pe drum se încrucișează cu mașina în care se află Soner cu Suleyman. Mașinile se opresc și Deniz ajunge la tatăl ei, apoi învățată de el, merge la fereastra pe unde a ieșit din casa nelocuită și îl atrage pe păzitorul lui Bahar într-o capcană. Acesta crede că-i deschide fetiței, și la ușă se află Soner cu Suleyman care-l inactivează cu o lovitură la ceafă.
Într-o seară Ayca vine acasă la Cemile. Mete o primește înăuntru, Cemile este și ea de acord, apoi fata spune că Mithat l-a omorât pe Aydîn, dar și că Osman este în pericol, pentru că oamenii lui Șamil forțează ușa din spate a casei lui Arif și îl amenință cu pistoalele. Cemile și Mete merg acasă la Arif și nimeresc fix în mâinile criminalilor lui Șamil, care după aceea caută exact în dulapul cu spatele dublu unde se ascunde Osman. Însă din dulap apare o gâscă .. Oamenii lui Șamil desfac totul să vadă pe unde s-ar ascunde Osman, dar nu găsesc nimic la etaj. Osman este ascuns într-o ladă de haine cu fund dublu, din dormitorul lui Arif. Târziu în noapte, Osman se îmbracă precum o femeie bătrână și merge cu Ayca la casa unde se ascunsese Mithat.

Tradarea episodul 99 rezumat

Zehra se pregătește de operație, la fel și Bahar și amândouă pleacă la Londra. Seara, la hotel, Bahar îi spune unui stewart că nu dorește lichior apoi o sună Suleyman care îi spune că Deniz se distrează de minune cu prietena ei iar Soner este ieșit în oraș. După aceea iarăși bate la ușă cineva și Bahar strigă că nu vrea lichior, dar persoana insistă așa că Bahar deschide. Surpriză, tava cu lichior și dulciuri este purtată de Soner. Surpriza cea mai neplăcută o are Filiz care abia acum află că Soner este și el la Londra. Suleyman nici nu se sinchisește, și execută un twist în fața lui Deniz și a prietenei lui Bahar.

Ruda lui Arif, Tugrul, vine să-l lămurească pe Arif că dorește răzbunarea unei neînțelegeri din trecut. Arif și Tugrul se iau la bătaie în stradă și intervin vecinii pentru ca să aplaneze conflictul. Mai încolo, Cemile primește un plic în care se află verigheta lui Ali fostei soții a lui Arif. Cemile merge la Arif să-i arate ce a primit, apoi în timp ce discută amândoi, Tugrul sună ... Are loc o întrevedere la o ceainărie între Arif și Tugrul. Arif iarăși e gata să sară la bătaie auzind ce-i spune ruda lui.

Tradarea episodul 99 rezumat

Soner și Bahar se distrează în Londra, joacă popice, fac poze împreună, merg la un club seara. Timpul trece foarte ușor iar ei doi se cunosc mai bine. Vine și ziua operației. Ahmet, Hakan, Berrin și Zehra, alături de Bahar se află la spital. Bahar e dusă către sala de operație, iar Soner, care ajunge ultimul la spital, își amintește de acea ultimă scenă cu Aylin în viață, mergând către sala de nașteri și fluturând din mână către toată lumea.

În atelier la Cemile intră Tugrul și se arată surprins că Arif nu i-a spus un anumit amănunt ....


sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr

 episodul următor: Trădarea ep.100

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







16 comentarii:

  1. Osman nu a fost dus in casa in care s-a ascuns mithat ci in casa aycai...si faza cu bahar la hotel e foarte amuzanta :)) no lichior no

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumim din suflet ca ne tineti la curent cu ce se intampla !! Mai multumim si pt. efortul depus pt. noi !! Va iubim !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tugrul apare intr-un episod recent (numele sau, de fapt, ), cind Mesude preia un apel telefonic la agentia de imobiliare a lor ( cu precizarea casa din colt). Stiind din rezumatul Oanei pt. sezonul 3 despre acest Tugrul (cu rol malefic, din cite retin), am fost atenta. Banuiesc secretul lui Arif sotia desi parca ea murise, insarcinata fiin...) Poate mai traieste....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El spune ceva la sfarsitul episodului, dara daca nu stiu turceste!

      Ștergere
    2. Am ramas socata cand am citit ca i-au trimis verigheta lui Ali :O :O Pentru ca el i le-a lasat atunci inainte sa moara, cum sa ajunga la nea Tugrul, care e uratel si deja nu il sufar :)) Si pare micuta verigheta, zic cum sa fie asa mic degetul lui Ali :)) Nea Arif are multe secrete, sper sa nu o duca de nas pe Cemile cu fata lui de nice guy, glumesc :)) Ca e de treaba dar ca si toti din acest film, a comis greseli. Errare humanum est. Pupici

      Ștergere
  4. Cine tot sterge comentariile?
    Cand pui ep. 100?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le sterg. Astea nu-s comentarii, e intrebarea care ma deranjeaza cel mai mult. Pun cand pot.

      Ștergere
  5. Astept cu nerabdare episodul 100 ��

    RăspundețiȘtergere
  6. In total sunt 120 de epis

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana la urma aveti idee cine le'a rapit pe Bahar si Deniz si care a fost motivul? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Carolin le-a rapit,motivul se stie vroia sa se razbune pe Hakan rapind-o pe Bahar

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.