luni, 2 martie 2015

Yaman episodul 32 rezumat





Yaman episodul 32 rezumat
Yaman și Mira petrec o vreme singuri, în lumina lumânărilor din casa model. Apoi le sting pe rând și pleacă. În acest timp Selim și Ender sunt preocupați de crima care l-a implicat pe avocat și caută printr-o mulțime de poze de la înmormântarea celui ucis un indiciu, ceva... când găsesc o poză în care se vede și cineva într-o mașină cu geamurile lăsate în plan îndepărtat, dar brusc apare Asîm la ușă și le întrerupe cercetarea.

Yaman episodul 32 rezumat
Mai târziu, îi vedem pe Eylul cu Mert și Barîș cu Gamze la aceeași masă, iar Sude vine acasă condusă de Kenan. Asîm le iese în cale și o invită pe Sude la o cafea, dar frumoasa blondă îl refuză. Asîm bănuiește ceva între Sude și Kenan dar deocamdată totul se reduce la un joc de priviri. Yaman și Mira petrec timpul împreună în jurul unui foc pe plajă. Din vorbă în vorbă, Mira ajunge la subiectul Leyla (pentru că înainte de a pleca de la casa model, Leyla îl sunase pe Yaman care nu i-a răspuns) și insistă ca el să-i povestească despre ea.

urmează: Yaman episodul 33

Târziu în noapte Sude visează cum Kenan a venit la ea și sunt din ce în ce mai apropiați. Beren o trezește iar ea este confuză pentru că visul părea atât de real. Yaman o sună pe Leyla și află că tatăl ei a făcut un infarct apoi pleacă la spital s-o susțină. La un moment dat, pentru că ora e înaintată și spitalul se închide, cei doi merg la o baracă din Tozludere și intră înăuntru, Yaman sustrăgând niște documente legate de proiectul cartierului celui nou, afacerea lui Orkun. Fără să știe, vor fi filmați din ordinul lui Nadir Turunc care încearcă să afle cum ar putea pătrunde în cartierul bogaților. Hasan și Giray ajung în posesia filmării pe care i-o vor da lui Orkun, tocmai când Reyhan Arsen îl certase pentru neglijență.

Yaman episodul 32 rezumat
A doua zi grupul de prietene al Mirei se află la restaurantul lui Faruk. Micul prieten al lui Tan se străduiește să-l convingă pe Faruk să-l angajeze pentru că are nevoie de bani pentru școală, dar în timp ce vorbește stă cu ochii ațintiți la masa Mirei. Faruk îl refuză apoi băiatul pleacă și strecoară un biletel (de la Tan) în buzunarul gecii Mirei când trece pe lângă ea. Când se întâlnește cu Yaman , Mira îl întreabă despre timpul petrecut cu Leyla la spital, dar el minte că nu prea a stat de vorbă cu fosta lui prietenă, ci doar a vrut să-i arate c-o susține în acest moment dificil pentru ea.

Yaman episodul 32 rezumat
Mira fiind la volanul mașinii lovește din greșeală o dubă în care se află Nadir Turunc și un om de-al său de încredere (care de altfel o filmaseră pe Mira pe plajă cu Yaman). Mira, neștiind nimic despre ceea ce făcea Nadir, încearcă să-și ceară scuze și să-l ajute pe bărbat să-l ducă la spital dacă e rănit cumva (este lovit la un braț și va avea mâna în ghips). Acasă, Beren îmbracă geaca Mirei și găsește biletelul de la Tan. Mira crede că e de la Yaman și î-l arată mai apoi, bucuroasă. Yaman se miră, spune că nu el a trimis biletul dar Mirei îi vine greu să-l creadă. Yaman nu continuă discuția urmând să încerce să-și dea seama cine l-a scris și cum a ajuns în posesia Mirei.

Seara la restaurantul lui Faruk apare Orkun și arată filmulețul cu Yaman și Leyla intrând în căsuța cu documentele apoi îl acuză pe Yaman direct, de furt. În restaurant mai sunt și Mert, Nadir, Sedef și toți prietenii lor, toată lumea auzind ce se discută la masa lui Yaman. Nadir îl sună imediat pe Cenghiz și acesta îl imobilizează apoi îl bate pe Hasan, pentru că i-a dat filmul lui Orkun.

Yaman episodul 32 rezumat
Târziu în noapte, Sude se parfumează și se îmbracă sumar, prefăcându-se că-l pierde pe Safari care se duce la Kenan, apoi cei doi se lasă în voia atracției pe care o simt unul față de celălalt. Grupul de prieteni se adună în curtea lui Selim unde a rămas mâncare pe o masă. Orkun vine și face iar tapaj pe tema furtului documentului. Selim și Ender aud discuția, dar nu intervin până când Orkun nu-l strigă pe avocat să iasă afară. Între timp tinerii se împing reciproc în piscină apoi Yaman se enervează că s-au dus amprentele de pe bilețel pentru că voia să le verifice, convins fiind că Tan a scris biletul. Ceilalți înmărmuresc de uimire și teamă în același timp.

O asistentă intră în rezerva lui Tan și găsește în pat un străin. De fapt, un lucrător de la salubritate. Tan, evadat din spital, iese de tot din incinta sanatoriului pe spatele mașinii de gunoi ...

sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al medcezir.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Yaman episodul 32 rezumat, YAMAN 32 PULBERE DE STELE, yaman 32 online

6 comentarii:

  1. hei..cand mai da yaman ,daca luni si pana vineri este tradarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil dupa ce vor fi cumparate si restul episoadelor.

      Ștergere
  2. Bună,

    În primul rând vreau să te felicit, pentru ceea ce ai făcut până acum, am citit totul şi este foarte bine expus totul. Te rog să le postezi şi pe celelalte rezumate, că sunt tare curios ce se întâmplă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Multumesc tare mult! :) sigur ca voi posta rezumatele, o sa fac in asa fel incat sa postez cate unul pe saptamana, chiar daca Tradarea va fi zilnic de-acum.

      Ștergere
  3. De ce nu puneti traducerea la film?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica subtitrarea in romaneste? Pai daca ar exista tot filmul subtitrat, n-ar aparea si in romaneste pe site-urile de filme si seriale? :) exista doar unele scene mai importante, traduse in engleza, si se gasesc pe mai multe pagini de facebook (dar aceleasi texte).

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.