joi, 23 aprilie 2015

Ce spune geanta ta despre tine?





Ce spune geanta ta despre tine?
sursa: pixabay.com
Te-ai gândit vreodată că geanta ta preferată te reprezintă și te definește prin elementele sale, indicând anumite trăsături de personalitate? Să vedem împreună ce tip de geantă ai și ce anume dezvăluie din felul tău de a fi.

Geanta clasică, ținută de mânere sau purtată sub umăr și ținută cu antebrațul lipită de corp, indică clasă și rafinament. O domnișoară care lucrează într-un birou de lux, înaltă și suplă, ar putea alege acest tip de geantă.

Geanta mare, voluminoasă gen sacoșă de mers la piață - este specifică mai ales tinerelor femei sau acelora care trebuie să care după ele cărți, cursuri, caiete și au nevoie de o geantă spațioasă. De asemenea gențile mari și voluminoase sunt mai potrivite pentru doamnele care au trecut de prima tinerețe și nu mai sunt atât de suple pe cât ar dori. Unei siluete robuste îi stă mai bine cu o geantă asemănătoare, nu cu o poșetuță mignonă care să-i scoată și mai mult în evidență curbele generoase ale siluetei.

Ce spune geanta ta despre tine?
Geanta de firmă - costă mult și din acest motiv o asemenea geantă este purtată de o femeie de afaceri, ori de o celebritate. O asemenea doamnă are mare încredere în sine și își etalează puterea financiară de care dispune prin accesoriile pe care le poartă.

Geanta cu catarame și fermoare, colorată viu, este purtată de femeia de acțiune, căreia îi place să manevreze lucrurile din jur după cum dorește ea și care vorbește mai puțin despre planurile ei. Ea tace și face. Cu toate acestea, femeia care poartă o asemenea geantă este sociabilă, are multe prietene, îi place să iasă în societate, va intra ușor în vorbă cu o persoană necunoscută.

Geanta de culoare închisă, neagră sau maro, este asociată cu femeia având o personalitate rezervată, căreia nu-i place să iasă în evidență, care știe ce vrea de la viață și este cu picioarele pe pământ, dar timidă, care se apropie mai greu de cineva. De multe ori această timiditate este luată drept înfumurare, dar femeia care preferă o asemenea geantă nu se simte superioară dv., ci dimpotrivă, se dezvăluie mai greu pentru că are impresia că interlocutorul este adesea mai presus decât ea.

Ce spune geanta ta despre tine?
Geanta plic este purtată de femeia ordonată care știe exact ce are nevoie să care cu ea într-o anumită ocazie, mai ales oficială. Pentru că este o geantă foarte potrivită la ocazii speciale, nu caracterizează doar un singur tip de personalitate, ci este o geantă versatilă, potrivită ocaziei, mai mult decât unei anumite femei.

Geanta găleată, adică genul acela mare, dreptunghiular de geantă, cu un singur compartiment principal dar cu mai multe buzunărele, care se poartă pe umăr, caracterizează genul de femeie dezordonată, care poartă de toate după ea și care se pierde uneori în detalii. Această geantă are dezavantajul că fiind largă și încăpătoare, pierzi mai mult timp ca să găsești ceva în ea.

Geanta ghiozdan, purtată mai mult de adolescente, este foarte populară și atractivă, suficient de mare ca să pui în ea ce ai nevoie pentru a doua zi.

Eu, de regulă port genți mai mari și voluminoase, iar la serviciu port și o geantă pe umăr, mare cât să încapă un caiet-student. Voi? :)

8 comentarii:

  1. Mie-mi place geanta sport, incapatoare si plina de fermoare. Puteai pune si tu ceva poze mai bune la articol :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea erau disponibile, retin comentariul tau pt data viitoare.

      Ștergere
  2. Nu am nicio pasiune pentru pantofi,cum e la moda, dar CHIAR iubesc gentile... cineva mi-a spus ca e o chestie de zodie, si pot sa confirm ca am doua prietene (tot) scorpion care au aceeasi adictie.Banuiesc ca te referi la shopper, asa-zisa geanta galeata.Se poarta in continuare pentru ca e comoda si versatila.Pentru vara din piele lacuita sau din piele stantata model croco, sau din piele bronz ori aurie..Poti sa ii legi un batic/ o esrfa mica, in functie de ce imbraci.Plicuri mari sau mici, de dupa-amiaza sau de seara.Culori.E important sa aiba accesorii metalice fine, aurii sezonul asta, si, pentru cine agreeaza, se poarta franjurii...Ati inteles ca 90 la suta dintre gentile unei garderobear trebui sa fie din piele, altfel arata ieftin...exceptiile sunt gentile sport si cele din rafie, de vara, chiar si cele din panza, cu maner si rama din piele.Am o firma romaneasca de unde imi comand online genti italienesti, devanseaza cu cel putin un sezon moda de la noi.Sunt multumita, raportul calitate-pret e ok. DAR, indiferent de geanta,ceea ce conteaza e sa o umpleti cu ganduri bune de primavara! / Lara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e la moda?! =)) chiar nu stiam, eu ma imbrac asa cum imi sta bine si cum simt, moda e pentru cei tineri, cred eu, sau (in cazul persoanelor obsedate sa aiba toalete identice cu modelele de pe catwalk) pentru cei lipsiti de personalitate, care simt nevoia sa semene cu cineva. Moda, ca atare, trebuie adaptata la cine esti si la ce te avantajeaza. altfel... rezultatul poate fi realmente dezastruos.

      Imi place despre tine :P plic, franjuri, poseta incapatoare. Ai gusturi fine, Lara :)

      Ștergere
  3. oare ce zice aceasta geanta despre mine-https://www.miniprix.ro/produs/1135802/Geanta-Plic-de-culoare-gri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zice ca esti o persoana cu suflet bun, miloasa si cu picioarele pe pamant, care nu se da inapoi nici de la distractie dar nici de la munca :)) hai, Brindusa, te-am citit de multe ori, la blog ma refer, asa ca ma gandesc ca am inceput sa te cunosc putin. Nu-i asa? :P

      Ștergere
  4. Si eu cumpar de la minipirx, au preturi bune si marfuri asisjderea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, si eu am luat marfa de la ei intr-o vreme, insa nu prea gasesc marimi mari. Cunosc persoane care numai de la ei se imbraca.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.