sâmbătă, 4 aprilie 2015

Fatmagul rezumat episoadele 41-42-43-44-45





Episodul 41

Fatmagul rezumat episoadele 41-42-43-44-45 Fatmagul merge să-l viziteze pe Kerim la închisoare și cei doi se îmbrățișează îndelung pentru prima oară. Kerim o indeamnă să învețe să-și ia examenele și o roagă să-i scrie des. Asude îl ia la întrebări pe Mustafa despre Meltem și despre implicarea lui cu Yașaranii. Mustafa se enervează și nu vrea să discute problema asta, iar Asude înțelege greșit și vrea să plece de la el. Mustafa o împacă și ea se răzgândește. Pe de altă parte, Selim află despre întâlnirile dintre Meltem și Mustafa și o amenință pe Meltem, ca să recunoască tot ce i-a spus aceluia. Erdogan face planuri să-l distrugă pe Turaner. 

Într-o zi, din întâmplare, Fatmagul se întâlnește cu părinții lui Mustafa la o benzinărie și aceștia îi cer iertare pentru că datorită lor Mustafa a părăsit-o. Asude vrea s-o sune pe Fatmagul dar Mustafa îi ia telefonul și închide, apoi sună el din nou iar Fatmagul îl amenință că merge să-l denunțe la poliție. De fapt, Ausde era într-un taxi în noaptea în care Vural a murit și l-a văzut pe Kerim plecând și pe Vural că era viu și nevătămat. Tatăl lui Kerim vine din Australia, pe neașteptate, să-l viziteze la închisoare.

Episodul 42

Fatmagul rezumat episoadele 41-42-43-44-45 Kerim nu poate uita ce a făcut tatăl lui în trecut și afirmă că nu-l cunoaște pe acel bărbat apoi pleacă în apoi în celulă. Mustafa discută cu Asude dacă să spună la poliție că ea a văzut tot ceea ce s-a întâmplat înainte ca Vural să moară, dintr-un taxi. Mustafa se întâlnește cu Fatmagul ca să-i spună, și el, cât de rău îi pare că a părăsit-o și că ar vrea să dea timpul înapoi. Asude îl aude și îi reproșează că se folosește de ea ca s-o recâștige pe Fatmagul. Tatăl lui Kerim se duce să stea la Meryem și prin intermediul scrisorilor, el va afla ce mai face acesta. Asude îl urmărește pe Mustafa când acesta se duce la cimitir la mormântul lui Vural, măcinat de remușcări. Atunci ea își dă seama că el l-a omorât.

Episodul 43

Fatmagul rezumat episoadele 41-42-43-44-45 În lumina noilor indicii, Kerim este aproape de a fi eliberat din închisoare, deși procesul lor continuă. După ce îl vede pe Fahretin, Meryem trebuie să ia o hotărâre legată de o scrisoare pe care o ține la ea de ani de zile. Musafirul neașteptat, adică Fahretin, tatăl lui Kerim, stârnește iar curiozitatea lui Mukaddes. Mustafa nu mai are cum să-i ascundă adevărul lui Ausde și în clipa în care îi spune acest adevăr, e conștient că viitorul lui se află în mâinile ei. Dar Leman, care a jurat să-l găsească pe ucigașul fiului ei, îi prezintă lui Mustafa o nouă oportunitate ca să distragă atenția celorlalți de la el. Pe de altă parte, Yașaranii, care au atras toate suspiciunile privind moartea lui Vural, au devenit o țintă ușoară și în scurt timp ajung să se războiască cu familia lui Vural, dar și ei între ei. Reșat îndreaptă armele către Munir din cauza neîncrederii și acest război va da la iveală secrete de mult îngropate ale familiei.


Capcanele întinse de Erdogan ajung la un sfârșit când niște înregistrări video compromițătoare cu Turaner ajung în mâinile lui. Fahretin decide ca orice ar fi să nu-și mai părăsească fiul și are loc o confruntare între el și Yașarani la care aceștia nu se așteptau. Munir îi întinde o capcană lui Kerim în închisoare. Când Mukaddes află că există o scrisoare care n-a ajuns niciodată în mâinile lui Kerim, cu prima ocazie merge în cameră la Meryem s-o caute. Toate acestea vor declanșa niște întâmplări care duc finalmente la un accident care schimbă cursul evenimentelor. Fiindu-i teamă că Asude va spune adevărul, Mustafa își ia niște precauții înainte de audierea lui Kerim pt a-și asigura viitorul. În ziua procesului, Reșat e în drum spre casă, fără să știe că-l așteaptă un dezastru. Fatmagul și Kerim așteaptă decizia judecătorului, și doar câteva ore îi mai despart de la a fi din nou împreună.

Episodul 44

Fatmagul rezumat episoadele 41-42-43-44-45 Libertatea lui Kerim dă ocazia ca relația lui cu Fatmagul să evolueze. Zilele lor sunt pline de iubire și de speranță. Cei doi se întorc de la Izmir la Istanbul dar pe ferryboat se întâlnesc cu Mustafa și Ausde. Mustafa se vede nevoit s-o asigure pe iubita lui că îi este devotat trup și suflet, dar cu ochii e tot după Fatmagul. Partea mai complicată este că Turaner îi cere la un moment dat lui Mustafa, prin telefon, să aibă grijă de Meltem, iar Asude aude discuția.

Noua casă unde s-au mutat cu toții le dă o șansă celor doi soți să se apropie și mai mult. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Fahretin vine pe la ei iar Mukaddes îi anunță despre asta. Atunci Meryem consideră că este timpul să-i dea lui Kerim scrisoarea lăsată de mama lui înainte de a muri. Astfel, Kerim află că tatăl lui nu era vinovat de suicidul mamei, și că părinții săi s-au căsătorit forțat, iar mama lui nu l-a iubit pe Fahretin ci avea pe altcineva și a fost descoperită. Citind aceste adevăruri, Kerim face legătura dintre mama lui și Fatmagul și crede că povestea părinților lui este reluată cu ei doi, pentru că ea a fost obligată să-l ia de bărbat, dar de fapt, l-ar iubi și acum pe Mustafa. Fatmagul se străduiește să-l facă pe Kerim să înțeleagă că ea nu este mama lui și că nu-l iubește pe Mustafa.

Episodul 45

Fatmagul rezumat episoadele 41-42-43-44-45 Dându-și seama că atâția ani a crezut într-o minciună, Kerim își reevaluează întreaga viață. De acum înainte viața și căsnicia lui vor fi pline de niște semne de întrebare. În acest timp, Meryem, care are impresia că el n-o s-o ierte niciodată, se vede nevoită să ia o decizie foarte importantă. Yașaranii află despre suicidul lui Turaner și vestea asta îi uluiește. Reșat ajunge la concluzia că Erdogan este motivul sinuciderii fostului său socru și din nou izbucnește războiul dintre ei. Dar el nu știe că Turaner a lăsat o scrisoare înainte de a muri, care să ajungă la procurorul care se ocupă de cazul violului. Scrisoarea face referire la Fatmagul ...

Mustafa care merge la Ankara s-o ajute pe Meltem așa cum a promis, folosește orice ocazie de a o vedea pe Fatmagul și de a-i vorbi, ceea ce sădește în Kerim teama că o va pierde până la urmă. Aceste temeri umbresc evoluțiile pozitive ale fetei de când face terapie. Kerim își reconsideră atitudinea față de tatăl său dar îi vine greu să se apropie acum, deodată. Fatmagul încearcă să-l susțină în această perioadă tulbure pentru el, dar va cunoaște un Kerim pe care nici nu-l bănuia.



Aceste rezumate se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate Fatmagul.
Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin





4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pentru moment am abandonat acest serial, de 3 saptamani nu am mai postat la el din lipsa de timp.
      Imi pare rau, il voi relua, pentru ca de obicei nu las lucrurile neterminate, dar nu acum. Nu-mi aduce mai mult de cateva zeci de cititori, fiind o reluare, probabil nu mai e vizionat ca la inceput, plus ca se da la o ora "imposibila", 8 dimineata! Cred ca nici kanal d nu are audienta la ora aia...

      Ștergere
  2. Draga Oana, se pare ca timpul nu ti-a mai permis continuarea rezumatelor, dar din fericire am reusit sa urmaresc serialul pana la final, datorita episoadelor inregistrate si postate on line. E de apreciat toata munca si pasiunea ta pentru serialele turcesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Irina, asa este, nu am mai avut timp de Fatmagul desi am materiale foarte exacte ca sa fac rezumatele, dar serialele astea date zilnic nu mi-au mai permis sa ma ocup de el si nici nu-mi aducea cine stie ce trafic dat fiind ca era o reluare pe care doar unii cinefili n-o stiau. Insa il voi relua in vacanta, cand am mai mult timp liber, pentru ca din experienta mea fisierele video dispar la un moment dat de pe net, cam la doi-trei ani - uneori chiar mai devreme, vezi Suleyman - si cred ca rezumatele sunt binevenite atunci cand filmul/serialul nu mai e disponibil pe net.

      Multumesc pentru sustinere :-f

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.