joi, 30 aprilie 2015

Hai cu mine la magazinul de ceasuri





Hai cu mine la magazinul de ceasuri
Am avut primul meu ceas adevărat când aveam 7 ani și jumătate. Terminasem premiantă clasa întâi și mi se promisese un ceas, așa că după plânsetul de rigoare când am văzut că premiul meu conținea doar cărți, taică-meu, care uitase ce-mi promisese dacă voi lua premiul întâi la sfârșitul anului, a fost nevoit să meargă a doua zi la magazin să-mi cumpere ceasul promis. Era un Doxa original, micuț, auriu, cu limbile și cifrele aurii și ele, și cu o curelușă fină, neagră, de lac. N-am avut voie să-l port până târziu, când eram la liceu, dar și atunci îl luam pe furiș din cutia roșie de catifea și apoi îl puneam la loc, ca să nu observe taică-meu că îl luasem, că nu-i plăcea să știe că îl port la școală. Abia după majorat n-a mai avut nimic de obiectat să-l port fără să-i mai cer voie, la liber, ca să zic așa.

Altfel, aveam câteva ceasuri de purtat în fiecare zi, unele cu brățară metalică, altele având curea, rotunde sau pătrate, analogice sau electronice. Dar astea erau ceasuri obișnuite, ieftine, la kilogram, dacă vreți. Nu se comparau nici pe departe cu ceasul original, de marcă elvețiană, pe care îl păstram în cutia de catifea roșie și care avea o valoare nu numai materială ci și sentimentală. Astăzi, însă, mă întreb de ce mulți oameni preferă ceasul de la telefonul mobil, când un ceas original, produs de o firmă de prestigiu, are, pe lângă o notă de eleganță absolută, multe alte avantaje tehnice și nu numai, pe care ceasurile de acum câteva zeci de ani nu le aveau.

Hai cu mine la magazinul de ceasuri

Oferta de ceasuri de la unele magazine este foarte bună, de exemplu de la watchshop.ro puteți alege orice ceas vă place, pentru dumneavoastră sau pentru un cadou deosebit, cu stil, pentru cineva care merită această atenție. Un ceas elegant este și un accesoriu prețios și potrivit la o anumită ținută, atât pentru un domn pedant cât și pentru o doamnă care ține la imaginea sa. Iar dacă prețul unui ceas original având o marcă de prestigiu vi se pare prea mare ca să-l plătiți pe loc, un asemenea ceas poate fi luat și în rate, fără dobândă, iar clienții fideli pot beneficia de un program de reduceri și de fidelizare. Dar ca să vă convingeți, intrați pe site și veți vedea că sunt acolo ceasuri pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile.

Răsfoind site-ul și "rafturile" lor pline de ceasuri, m-am oprit la câteva și până la urmă îl voi alege pe acela din fotografie, marca Q&Q, apoi voi mai lua câteva să le ofer cadou. Voi, care dintre ceasurile de la magazinul WatchShop l-ați cumpăra?


6 comentarii:

  1. am si eu o boala pe ceasuri si le adun sa ma bucur de ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi plac, chit ca de mult n-am mai purtat unul, dar cele vazute pe site la watchshop.ro mi-au placut foarte mult, unele parca ar fi din aur roz :) pe bune ca-mi cumpar cateva.

      Ștergere
  2. Larisa Dobrescu5 mai 2015 la 14:11

    Au multe ceasuri frumoase, Oana, ai dreptate sa iei cateva sa mai si daruiesti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut si tu? Mie chiar mi-e greu sa ma opresc la 3-4 ceasuri - unele le dau, dar eu vreau sa am macar 2 asortate cu culorile pe care le port cel mai des, bejuri si rozuri.

      Ștergere
  3. De curand am facut si eu cadou un ceas cumparat de la ei...si urmeaza sa-mi cumpar si eu unul dar..inca nu m-am decis ce vreau. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la fel, Delia, Dar tot o sa-mi iau cateva, cum ziceam si mai sus.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.