joi, 23 aprilie 2015

Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV)





Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV)
Omer află că Leyla este la o petrecere și se grăbește să vină s-o ia de acolo. Halil aude conversația celor doi, dar nu știe cu cine a discutat ea și stă prin preajmă să vadă cine va veni s-o conducă acasă. Dar cei doi pleacă exact înainte să apară Halil și să vadă cine a venit cu mașina. După aceea pleacă și el pe urmele Leylei. După ce află că Omer nu respectă tradițiile și legămintele făcute recent, Halil va căuta să se răzbune și să se înfrunte iar cu Omer. Emin Ali o seduce din ce în ce mai mult pe Diyar făcând-o să creadă că are intenții serioase cu ea, dar în același timp schimbă tactica în ceea ce-o privește pe Dicle - acum îi trimite sms-uri de iubire.

Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV)
Ceylan se ceartă cu mama ei și nici cu Kadîr nu vrea să mai vorbească, dar într-o seară el ascultă o discuție mai aprinsă dintre cele două, apoi vorbește cu Ceylan mai întâi, care este prea supărată ca să-l asculte și pleacă în casă, apoi cu Gulbahar. După ce crede că a lămurit situația, pleacă din nou cu mașina și la un moment dat bărbații dintr-o dubă îl roagă să-i ajute s-o împingă pt că au rămas fără benzină. Imediat apar încă vreo doi tipi cu o bâtă și îl răpesc pe Kadîr. Zilan îl tot sună, dar răpitorii lui îi aruncă telefonul pe jos. După aceea îl duc pe un câmp, în plină noapte, cu pistolul la tâmplă și legat la gură. Ajung la un anumit loc și îl dezleagă pe Kadîr lăsându-l cu un picior pe o mină, după care răpitorii pleacă. El este disperat, pt că trece o zi și el nu poate să anunțe pe nimeni să vină să-l salveze. Stă cu piciorul exact în aceeași poziție, pentru că dacă-l ridică, mina explodează odată cu el.

Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV)
Omer merge cu Leyla în casa din sat și încearcă să o facă să înțeleagă că în acel loc tradițiile și cutumele sunt foarte importante și foarte respectate, că de fapt, toată lumea se ghidează după ele și nu poți să le încalci fără să-ți asumi consecințe grave. De fapt, vrea s-o pregătească pe Leyla să-i spună că el este căsătorit cu Dicle, dar în momentul de față ea se arată doar împotriva acestor tradiții sătești. Tot stând de vorbă pe această temă, Leyla înțelege că familia lui Omer n-ar accepta-o, și atunci îi spune plângând că ea nu-și dorește să fie amanta lui secretă. Într-un avânt de iubire, Omer îi promite să se vor căsători a doua zi, ceea ce ar trebui să se întâmple, dar în secret și cu multe adversități (în episodul 8). După câteva zile, Halil are o întrevedere cu Leyla și îi mărturisește sentimentele lui pentru ea. Cu toate acestea Leyla încearcă să-l facă să înțeleagă că nu-i împărtășește sentimentele și vrea să-i respingă constant ofertele de ajutor, dar Halil este insistent.

Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV) Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV)












În războiul dintre Zilan și Dicle, care devine tot mai crunt pe zi ce trece, Zilan încearcă să și-o apropie, fie și prin șantaj, pe Binnaz, pe care o îndeamnă să-i spună tot ce știe despre Dicle. Deocamdată Binnaz nu știe ce să facă, dar Dicle o pune pe Zilan pe jar spunându-i că a fost adusă acasă de la petrecere de Kadîr, iar el a plecat imediat înapoi cu treburi. Zilan își sună soțul spunându-i că îi este rău și are amețeli, insinuând că este însărcinată, ca să-l facă pe Kadîr să vină acasă. Binnaz e aproape să fie bătută de Dicle când apare Kureyșa în cameră. Din cauză că Zilan a pus colierul cadou al Diclei în cameră la Binnaz, acum ea este bănuita și situația ei este foarte delicată. Dicle găsise triunghiul de pânză descântat și pus sub saltea de către Zilan, dar o acuză pe Binnaz că i-a făcut vrăji, după aceea se duce la Kureyșa și-i arată obiectul vrăjit. Kureyșa află de la o servitoare că Zilan e vinovata și o pălmuiește pe aceasta de față cu Dicle. Dar Kureyșa nici nu bănuiește cât de scump va plăti această palmă date primei sale nurori. Cum apare Kadîr acasă, Zilan i se plânge, iar Kureyșa este luată la rost de către fiul ei, dar ea spune că servitoarea era de vină.

Leyla se îmbracă în rochia de mireasă și îl așteaptă pe Omer. El vine cu mașina, dar pe drum este anunțat despre Kadîr, apoi îl și vede stând în câmp, ar vrea să oprească dar știe că îl așteaptă Leyla să se căsătorească. Se îndreaptă totuși spre acel loc, oprește și o ia către zona unde se află fratele lui. În acest timp Kureyșa, care aflase despre Leyla, vine acasă la ea ...



Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv





6 comentarii:

  1. Multumim mult Oana ,esti draguta ca de obicei !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Oana! Ai uitat să scrii și 17 la episoadele din paranteză. :) Merci pentru rezumat. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și o întrebare că nu am înțeles din rezumat prea bine. Cine este răpit și lăsat cu un picior pe o mină, Kadir sau Halil?

      Ștergere
    2. Kadir este cu piciorul pe mina, am gresit la paragraful de sus, corectez, multumesc!

      Ștergere
    3. Nu prea stiu care episod este care numar, dar am scris 17 la episodul 6 turcesc.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.