joi, 2 aprilie 2015

Tradarea episodul 105 rezumat





Tradarea episodul 105 rezumat
Mama Aycei (ea stătea acum la Hasefe) o ia acasă aproape cu forța, sub pretextul că stă cu familia ucigașului fratelui ei și o aduce în fața lui Betul care o bruschează și o strânge de gât. Osman, care alergase ca un nebun în urma mașinii cu care plecase Ayca, ajunge aproape de casa ei dar oamenii lui Șamil îl bat. Din fericire Cemile și Arif ajung la timp să-l scoată din mâinile lor, apoi reușesc s-o salveze și pe Ayca de furia lui Betul. Mai încolo apare și tatăl Aycei acasă.

Tradarea episodul 105 rezumat

Bahar pleacă împreună cu Ziya din fața casei lui Filiz, iar Soner le taie calea. Cei doi coboară din mașină și până la urmă Bahar acceptă să meargă acasă, pe drum opresc undeva și stau de vorbă, dar Bahar este dezamăgită de tot. Ajunsă acasă, ea se gândește foarte mult dacă mai are rost să rămână în casa lui Soner, cu atât mai mult cu cât Filiz își face apariția pe acolo ori de câte ori are ocazia. Într-o dimineață Soner găsește camera ei goală, ea fiind într-un taxi care o duce într-o direcție necunoscută. Dar de dragul lui Deniz, și pentru că-l iubește pe Soner, se va întoarce înapoi. Însă acum, ori de câte ori el iese cu Filiz, merge și ea cu Seda și cu Ziya la bar și vine acasă pilită.

Tradarea episodul 105 rezumatBerrin le dă vestea că este însărcinată lui Cemile și Hasefe. Cemile presată de telefoanele lui Tugrul acceptă să se întâlnească cu Suleyman și să discute despre asta și despre situația lui Mete în general. Tugrul îl va suna și pe Arif să-i spună același lucru pe care i-l tot repetă lui Cemile. Cei doi soți încearcă să ia o decizie în privința lui Tugrul. Arif merge să se întâlnească cu el dar acolo se amenință reciproc. Tugrul îi va face probleme în închisoare lui Mete, iar Cemile va fi îngrijorată știind ce este Tugrul în stare.

Tradarea episodul 105 rezumat

Tradarea episodul 105 rezumat
Ekrem află despre crima făcută de Carolin în Olanda, cu ani în urmă (nu sunt sigură dacă am tradus corect din rezumatul in lb. turcă, dar despre o crimă este vorba...  e posibil și faptul ca ea să asculte cum Ekrem pune la cale uciderea lui Ahmet... ), iar ea ascultă la celălalt telefon al casei, îngrozită, convorbirea. Din cauza unor fricțiuni între sindicate și patronat - care pierdea bani din cauza grevelor - Ahmet este omorât în stradă, împreună cu un alt membru de sindicat. Hakan este martor la ce se întâmplă, dar nu poate face nimic pentru că și el este inactivat, lovit cu patul unei puști în ceafă. Când își revine, nu poate decât să strige disperat că omul lângă care a trăit atâtea, și bune și rele, este mort pe caldarîm. Berrin ajunge la locul unde zace soțul ei și cunoaște groaza morții celui drag.

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.106

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





28 de comentarii:

  1. Of, iar devine actiunea violenta...101, 102 au fost/sunt episoade linistite, lirice...Este clar, desigur, pina la final, probabil suspansul va creste...este o tehnica, probabil...a serialului turcesc!
    NUMAI BINE TUTUROR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil. Mi se pare ca mor prea multe personaje la rand, asa... Ahmet, soferul, Filiz...in numai 2 episoade.

      Ștergere
    2. Care sofer? Mai recitesc odata...

      Ștergere
    3. Soferul lui Ahmet este omorat dupa ce-l lovesc pe Hakan cu patul pustii.

      Ștergere
  2. Poate reușiți să postați week-end-ul ăsta episoadele 106,107, 108, iar zilele următoare incă vreo 2-3 episoade care se vor da de Paste :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mergeti dv. la serviciu in locul meu si dupa aceea ingrijiti o femeie de 85 de ani nevazatoare si care a cazut la pat (trebuie sa-i dati medicatia de 3 ori pe zi, de mancare ca la copiii mici, cu lingurita direct in gura, s-o schimbati de pampersi de cateva ori pe zi, s-o stergeti apoi s-o ajutati seara sa mearga la baie asa cum poate ea acum - adica in 4 labe - si s-o spalati peste tot, pt ca nu se poate misca decat foarte putin), sa-mi faceti si curatenia generala in casa, o pasca si un cozonac, niste oua rosii, un drob si o salata boeuf, sa curatati gradina din spatele blocului care este a noastra, ca numai noi am ingrijit-o si sa gatiti la fiecare 2 zile un singur fel de mancare fiert cateva ore (altfel batrana zice ca este cruda mancarea), va promit solemn ca intr-o saptamana postez toate rezumatele de la Tradarea pana la episodul 120 inclusiv.

      P.S. Cumparaturile le fac eu, sa nu ma anchilozez de stat in scaun si tastat la rezumate.

      Fara misto.

      Ștergere
    2. Imi pare sincer rau pentru perioada grea prin care treceti, va inteleg foarte bine...Fiti sanatoasa si curajoasa si sa ii dea Dumnezeu cat mai multe zile (mai) bune mamei Dv.
      Sa aveti Florii linistite si pace in suflet! cu respect, Lara

      Ștergere
    3. Lara, nu are de ce sa-ti para rau, parerile de rau nu ma ajuta cu nimic, dar apreciez respectul tau si incurajarea. Nu se stie niciodata cine ce ajunge la batranete sau cum ajung parintii nostri pe care va trebui sa-i ingrijim, asa cum si ei ne-au ingrijit cand eram noi mici, galagiosi si kakaciosi (:D) cand ne tineau in brate si adormeam pe pieptul lor (la mine asa era, nu adormeam dupa amiaza pana nu venea taica-meu de la serviciu si ma punea pe pieptul lui sa dorm doua ore; abia dupa aceea se trezea si se punea la masa...! asta era pana pe la 2 ani).

      Este foarte neplacut, dar nu poti sa fii de piatra si sa nu-ti ingrijesti parintii.
      Si tu sa ai sarbatori de Florii cu pace in suflet si cu mult soare! Ca se spune ca asa cum este vremea de Florii, asa va fi si de Paste.

      Ștergere
    4. Mi s-a parut suspect soferul lui Ahmet, parca era spionul lui Ekrem (patronilor), parea ca asculta atent convorbirea dintre Ahmet si Hakan...(ep. 104)

      Ștergere
  3. Mulțumim pentru rezumatele postate. Am citit despre problemele dvs. si îmi pare rău. Sa va dea Dumnezeu putere si un Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un Paste fericit si dvs! Asta este, cu totii avem parinti si ne vine randul sa-i ingrijim mai devreme sau mai tarziu...!

      Ștergere
  4. Va apreciez si va multumesc pentru ceea ce ne oferiti,consumand din timpul atat de pretios .
    Sa aveti parte de pace in suflet si de bucurii pentru ca le meritati din plin.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceea ce fac fac cu placere si imi iau hobby-ul foarte in serios... Sarbatori fericite si dv., dna Ileana Oprea!

      Ștergere
  5. Bună Oana.
    Am şi eu câteva întrebări deoarece am văzut în acest rezumat că ai scris asta: "(nu sunt sigură dacă am tradus corect din rezumatul in lb. turcă, dar despre o crimă este vorba... e posibil și faptul ca ea să asculte cum Ekrem pune la cale uciderea lui Ahmet... )"
    Întrebările mele sunt următoarele:
    1.Tu ai tradus din lb.turcă în română din propriile cunoştiinţe,nu de pe google translate sau alte opţiuni?
    2.Cum ai reuşit să înveţi lb.turcă?
    3. Ai învăţat greu lb.turcă?
    4.Este grea această limbă?
    Sper să vezi acest comentariu şi sper să-mi răspunzi deoarece chiar mă pasionează lb.turcă şi vreau să o învăţ.
    Mulţumesc mult !

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata, user anonim! In nici un caz nu m-as apuca de invatat o limba straina la anii mei, si in nici un caz una ca turca (nu pot spune ca-mi place cum suna sau ca ar fi usoara). Da, rezumatele le dau pe google translate, dar ce sa intelegi de aici:
    - Ekrem’in konuşmalarını dinleyen ve suikastın nerede olacağını öğrenen Carolin, Berrin’i arar.// tradusa de Google asa: // Ascultat la conversația și să învețe că Onorabilul Carol unde asasinarea caută Berri.

    Am dedus ca despre o crima este vorba si am facut niste asocieri in mintea mea. Ori una, ori cealalta. Pana la urma se pare ca despre cealalta era vorba, am vazut si eu aseara episodul 103, de la jumatate incolo. Deci Ekrem isi baga nasul sa-l elimine pe Ahmet inclusiv fizic.

    Dar daca te pasioneaza limba turca, invat-o, ce mai stai sa pui intrebari? :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. Carolin sa moara? Ce gluma buna :)) Iarba rea nu moare asa de usor. Carolin nu moare ci se va intoarce in Olanda si va avea un trai bun. Cu siguranta suceste mintile vreunui domn si o va intretine, cum a facut cu toti de altfel...

      Ștergere
  8. Buna ziua,doamna Oana.Va citesc toate rezumate si va apreciez mult toata munca depusa,nu am mai comentat demult,dar am citit ce faceţi dumneavoastră zi de zi si ma gândesc cand mai aveti timp sa faceti niste rezumate atat de frumoase cu atata munca depusă..... Va respect foarte mult si nu toata lumea ar rezista măcar o saptamana sa faca ceea ce faceti dumneavoastră. Va doresc multa sanatate atat dumneavoastră cat si mamei dumneavoastră si fie ca sarbatorile pascale sa va aduca numai liniste,putere si bucurii!!! Lavi :):):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite cu lumina in suflet, Lavi!

      Ceva timp liber imi fac de fiecare data, la urma urmei statul pe internet si blogareala ma relaxeaza, nu?
      Eu nu m-am gandit ca rezumatele ar trebui sa fie frumoase (nici nu stau sa bibilesc textul, are uneori destule greseli de exprimare), ci sa contina cateva din elementele esentiale ale actiunii unui episod. Asa vad eu chestiunea. :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.