luni, 13 aprilie 2015

Tradarea episodul 110 rezumat





Tradarea episodul 110 rezumat
Arif este preluat de soldați apoi de către oamenii lui Tugrul și dus la vila-închisoare unde fusese ținut și Mete. Din acel loc fără de întoarcere Arif va încerca să evadeze dar va fi împușcat. Cemile primește vestea că Arif este mort și va trebui să-l recunoască la morgă, deși el nu se află printre cei decedați. În aceste condiții, după un timp în care cu toții cred că Arif a murit, Cemile primește un telefon de la Tugrul care se folosește de orice ocazie să obțină ce-și dorește. El îi va spune că Arif este viu, dar condiționează lăsarea lui în viață de acceptul ei de a-i fi soție.

Tradarea episodul 110 rezumat
Între Soner și Bahar izbucnesc neînțelegeri iar el va merge inclusiv la ora de gimnastică aerobică pentru a rezolva problemele dintre ei, iar Bahar îl pune să stea la curs și să exerseze la fel cu toată lumea. Până la urmă Bahar va merge din nou în casa lui și va rămâne acolo pentru Deniz.

Tradarea episodul 110 rezumat
Familia Akarsu merge în vizită la Mete, la închisoare, dar el nu mai este cel pe care-l știau cu toții. Halit își mărturisește fapta iar Mete va fi eliberat, însă chiar și așa, starea lui nu se schimbă și atitudinea lui față de Ayca și Osman este la fel de rece. Ba chiar preferă să rămână în casa din cartier și la un moment dat când ațipise și vine Cemile, el se sperie și reacționează ca și cum ar fi fost încă sub tortură, atât de puternic marcat este de ceea ce i s-a întâmplat în casa cu ostatici a lui Tugrul.

Tradarea episodul 110 rezumat
Berrin îl vede pe Hakan când se întâlnește cu Carolin să-i dea lănțișorul scăpat în magazinul de muzică în seara în care au petrecut împreună și devine geloasă. Ekrem o vede și el pe Carolin mergând la Hakan și într-o zi face o criză de inimă pe stradă Din cauza banilor depuși de Carolin la banca lui Ibo, are loc o confruntare întrer ea și Neriman în stradă, cu martori, care degenerează în violență. Neriman își înfige mâinile în părul lui Carolin, Kemal încearcă să le potolească, dar totul e în zadar.

Tradarea episodul 110 rezumat Tradarea episodul 110 rezumat


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.111

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




17 comentarii:

  1. Comentez aici despre episodul 109/vizionat, la rezumatul respectiv as aglomera comentariile. Foarte bun (l-am savurat nitel si la reluare). FARA violenta, cu 2-3 scene impresionante ARIF( rugandu-l pe Halit sa recunoasca crima, apoi pe Cemile sa nu cedeze lui Tugrul) a devenit f. convingator si parca, ALE draga, a fost mai bun. Apoi scenele comice (Soner cu Ursul, risetele lui si ale lui Suleyman-Doamne, ce simpatici sunt cind mai si rid...). Apoi scenele Hakan-Carolin. Demult nu am mai vazut un episod asa bun, echilibrat, cu secvente variate, parca ar fi din...sezonul 2!!!!!!!!! Acesta, ep. 110 (multumim, OANA) prevad ca va deveni iar violent...Daca descopar ceva pe FB (ceva... pe care o banuiesc - o pagina) revin. PINA ATUNCI, va doresc armonie si bucurie in SAPTAMINA LUMINATA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Te obliga cineva sa citesti comentariile? Daca nu iti plac mai bine te duci si faci altceva mai constructiv. Dar mai bine te-ai intoarce la scoala sa inveti sa respecti putin, pentru ca respectul iti lipseste cu desavarsire. Te poti exprima frumos si fara sa insulti. Dar bineinteles te crezi mare si tare sub masca de anonim... Doar administratoarea paginii ne poate sterge comentariile si ne poate spune ca nu ii place ce comentam si sa incetam. Pana atunci, fiecare are dreptul de a se exprima, asa cum si tu o faci, si noi avem dreptul, nu crezi? Prin urmare doamna Balanescu are dreptul sa se exprime cum si cand doreste. Daca nu iti place, pur si simplu nu mai intra sau citeste doar rezumatele. Si asa toata lumea e fericita...

      Numai bine!

      Ștergere
    3. Multumesc mult, ALE! Cind am spus/comentat eu...despre pisici???? AICI????? MA CONFUNZI...Nici macar pe FB, decit la profilul meu...eventual!!!!!!!! Si, unde te crezi, domnule/doamna ANONIM??? Pe o pagina aiurita???? Adolescentina, ca sa comentezi asa???? Rostul acestui site este TOCMAI schimbul de pareri...SIGUR, cine are pareri, proprii si nu doar...injurii! Sper, sa-ti revii si , daca, chiar urmaresti acest serial deosebit, SA POTI INVATA ceva din acesta! ALTFEL, chiar urmaresti degeaba....Chiar mi-este mila de dumneata!!!!! Te intorci in pestera, in preistorie, HALAL CULTURA, cu asemenea comportament si perceptie....

      Ștergere
    4. Doamna Balanescu, asa cum am spus la episodul 109, si mie mi-a placut acest episod. Chiar mi-au placut toti, inclusiv domnul Muhammet Uzuner(Arif), are si dansul momente bune. Problema e ca mie nu imi prea place personajul, e cam molatic pentru gustul meu. Dar aseara a fost ok. Domnul ce e Halit joaca si dansul bine. Si eu am vazut reluarea pentru ca nu reuseam sa adorm. Chiar nu m-a plictisit deloc acest episod. Per total, desi sezonul 3 e mai slab, are si momentele sale bune. Mai sunt vreo 11 episoade si se termina serialul... :(

      Sa aveti o zi buna!

      Ștergere
    5. Voi reveni imediat la rez. 109, sa citesc comentariile adaugate...Da, regret ca se va termina difuzarea serialului, se vor termina si...comentariile mele (fara sens...). Din fericire, raminem prietene noi...TREI! Cu Dumnezeu inainte! O seara placuta!

      Ștergere
    6. Ti-am raspuns, ALE, la ep. 109.Idem pe email.

      Ștergere
    7. Si pe mine ma apuca nostalgia cand ma gandesc ca se termina acest serial... Dar nu e nimic, ne mutam la Dila, numai asa de-al naibii! Sa pufaie cei carora nu le convine. Muahaahha :)) Ce vina avem noi ca altii nu au pareri despre serial sau ca ii intereseaza doar cand apare urmatorul rezumat sau cate episoade are in total serialul? Nici una. Asa ca atata timp cat Oana ne permite sa ne exprimam parerea si pe ea nu o deranjeaza, nu ma intereseaza ce cred altii. Prin urmare, vom continua sa scriem si sa povestim despre seriale. Cui nu ii convine, sa se duca sa faca o plimbare si sa se racoreasca sau sa faca ceva util. Nu ii obliga nimeni sa ne citeasca :)

      Desigur, noi oricum tinem legatura. Acum ma duc la episodul 109. Cat despre mail, l-am citit, inca nu am apucat sa raspund. O sa raspund dupa ce ma uit la ce ati scris la 109.

      Imbratisari!

      Ștergere
    8. Doamna Balanescu si Ale - nu va pune nimeni oprelisti la comen tarii. Eu nu accept comentariile cu insulte la adresa mea sau a altor comentatori, insa acum daca sterg acel comment, se sterge tot ce ati scris dv. sub el. De aceea, daca mai apare asa ceva si eu nu pot intra imediat sa il sterg, incepeti alt fir de discutie, nu mai dati reply-ul chiar sub acel comentariu,ca sa-l pot sterge ulterior. Va multumesc!

      Ștergere
    9. Nu e nici o problema, Oana. Stiu ca nu ni se pun piedici la comentarii, nu de tine spuneam. Eu doar incercam sa ii iau apararea doamnei Balanescu. Nu am stiut ca se sterge cu totul, bine ca mi-ai spus ca alta data sa nu mai dau reply. Daca e, poti sterge, nu e nici o problema din partea mea. Oricum Anonim a amutit :)

      Sa ai o seara linistita draga mea!

      Ștergere
    10. Eu ma bucur ca sunt persoane - pacat ca atat de putine - care comenteaza pertinent. Dar asa e peste tot, sunt cativa care spun "cu voce tare" ce au de spus, iar marea majoritate prefera sa citeasca ce o intereseaza. De cele mai multe ori doar rezumatele, uneori si comentariile. (Ca internaut, recunosc ca si eu ma incadrez in categoria intai - nu-mi place sa comentez si nici nu citesc ce spun altii, decat rareori. Dar ca blogger mi se pare musai sa am un alt tip de comportament, cu toate ca din cate am observat in blogosfera romaneasca, rareori adminul raspunde, sau daca o face, discuta doar cu comentatorii pe care ii cunoaste - cred eu - personal.)

      @ Dana: cred ca acel user care s-a ofuscat pt ca am comentat despre pisici, s-a referit la mine, nu la tine, Dana. Eu am zis despre pisicile mele la un moment dat. Si daca-l irita subiectul si are alergie la off-topicele cu pisici, de ce le mai citeste si de ce simte nevoia sa ":faca gat"?

      Atata vreme cat intra liber pe acest blog, are acces la o informatie gratuita, nu-l enervez cu reclame din alea care se deschid in browserul lui la fiecare click si la fiecare scroll de pagina - deci nu-l fortez sa genereze bani pt ca ma viziteaza, cu ce drept isi permite sa arunce cu piatra???

      Apropo de scenele comice din serial, in 112 va mai fi o scena in care Ibo e prins facandu-si ochi dulci cu Carolin, sare imediat la o parte, dar Mesude si Neriman il strang putin de gat... :D

      Ștergere
    11. ok.serialul se apropie de sfarsit.

      Ștergere
    12. ok.serialul se apropie de sfarsit.

      Ștergere
    13. Asta e. Nu are decat sa pufaie cat doreste. Pana la urma ce vina avem noi ca unii nu au pareri si ii deranjeaza ca altii au? Pur si simplu sa citeasca rezumatele si sa nu citeasca comentariile si s-a rezolvat!

      Mi-a placut enorm scena cand Neriman o pune la punct pe Carolin :)) In sfarsit am fost si eu de acord cu ea =)). I-a spus ca ce crezi ca eu sunt Cemile, ca nu reactionez cand vrei sa ne iei barbatii... poc de aici :)) Dar aici exagereaza pentru ca putea face Cemile cand olandeza i-a intrat pe sub piele lui Ali... E dragut mixul asta intre drama si scene comice. Neriman si Mesude sunt personaje satirice. Mai sunt si scenele certurilor dintre Bahar si Soner si mai e si copila. Inainte erau Aylin si Soner. Pe mine ma amuzau si Ali&Cemile in sezonul 2 ca erau precum soarecele si pisica.

      O zi frumoasa!

      Ștergere
  2. Ma uit si eu la tradarea in episodul 110 l-au luat pe alif in 111 oare ce se va intampla?

    RăspundețiȘtergere
  3. DA, OANA! Multumim de sfaturi, f. utile. Si eu (dupa ce am citit azi emailul), banuiam ca...e vorba de tine cu pisici (si mai rau, obraznic/jignitor, ca muncesrti PENTRU NOI!!!!) In fine...
    O seara placuta va doresc!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.