marți, 14 aprilie 2015

Tradarea episodul 111 rezumat





Tradarea episodul 111 rezumat
Mete are coșmaruri noaptea și încă nu-și revine din starea de indiferență față de ceea ce se petrece în jurul său. Ayca suferă că el nu mai este omul care era cândva. Cemile primește acasă un colet cu o cămașă de-a lui Arif plină de sânge, iar mai târziu poze cu Arif bătut și torturat. Se îngrozește și astfel se va decide să divorțeze de Arif, dar va fi împiedicată de Mete chiar când dorea să depună actele. Tugrul, înfuriat, pune să-l bată pe Arif cu un par apoi se apropie el însuși să-i aplice niște lovituri vărului său. Mete încă păstrează diamantul de la ceasul lui Tugrul în gură, așa cum făcea când era închis în casa cu ostatici. Într-o zi pleacă din casă fără să spună unde, iar Cemile și Osman îl văd într-un taxi.

Tradarea episodul 111 rezumat

Bahar se reîntâlnește cu Deniz la ziua unui copil unde ea este plătită să facă pe zâna cea bună. Deniz o convinge să rămână cu ea peste noapte fără știrea lui Soner, dar acesta bănuiește ceva și o vede când iese noaptea la baie, apoi se duce și se culcă în pat lângă ele. Dimineața, Deniz se trezește prima și îi lasă pe amândoi unul lângă celălalt. Când Bahar deschide ochii și îl vede pe Soner în loc de Deniz alături de ea, sare afară din plapumă și reîncep tachinările între cei doi.

Tradarea episodul 111 rezumat

Ekrem mai face o criză de inimă și acasă, apoi Carolin îl duce la spital pentru investigații și pentru a fi ținut sub observație medicală. În acest timp ea și Hakan merg la un restaurant și discută despre căsătoria lor, pe care Hakan o acceptă și ca să-i demonstreze lui Berrin că el nu a fost implicat în uciderea lui Ahmet. După ce Ekrem revine acasă, Carolin și Hakan vor merge la un hotel dar Hakan aranjează ca tatăl său să primească niște poze compromițătoare și un bilet cu adresa hotelului și numărul camerei, ca să vină acolo. Ekrem se hotărăște și merge la hotel exact când cei doi se aflau în pat. Ușa camerei este lăsată deschisă, intenționat. Ekrem intră și toți trei rămân uluiți ...

Tradarea episodul 111 rezumat

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.112

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




2 comentarii:

  1. Ce faza amuzanta partea cu Ekrem Hakan si Caroline....
    :) :) :)
    Caroline va ajunge pe drumuri pentru ca Ekrem nu o mai vrea y-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca cel mai tare ma uit la serial doar ca sa vad cum evolueaza relatia dintre Bahar si Soner....dar se pare ca nu evolueaza deloc...o iubire chiar ca in filme :))) :)))

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.