joi, 16 aprilie 2015

Tradarea episodul 114 rezumat





Tradarea episodul 114 rezumat
Fericirea lui Arif este de scurtă durată. El va fi bătut de oamenii lui Tugrul atât de rău încât va intra în comă, dar și Tugrul este în spital din cauza loviturii. Torționarul este extrem de nervos pe ceea ce i s-a întâmplat și mereu îi ceartă pe cei doi apropiați care stau cu el în rezervă.

Hakan va dori să răzbune moartea lui Ahmet și pentru a face asta îl roagă pe Ekrem să vorbească cu toți cei care au participat la atentat. (Înainte de asta reface testamentul și îi lasă lui Hakan toată averea.) Deși Ekrem nu vrea să-i facă jocul fiului său, acesta va insista punându-și pistolul la tâmplă și-și va convinge tatăl să dea niște telefoane. După aceea Hakan pleacă la locul unde sunt adunați cei trei care l-au ucis pe Ahmet și îi amenință. În acest timp Ekrem o anunță pe Berrin, la rândul ei ea cere ajutor la Soner și vin cu toții la locul respectiv, dar foarte curând ucigașii plătiți preiau controlul și o țin pe Berrin ostatică. Când totul părea pierdut, Ekrem vine și îi împușcă pe toți trei mercenarii salvându-și fiul. După aceea face o nouă criză de inimă, ultima, dându-și sufletul în brațele lui Hakan. Zehra, Berrin și micuțul Ahmet vor veni să locuiască cu Hakan de-acum înainte.

Tradarea episodul 114 rezumat

Suleyman observă într-o zi la masă inelul de logodnă de pe degetul lui Bahar. Toată lumea e fericită de acest eveniment iar Soner vorbește și cu Deniz despre căsătoria lui cu Bahar sperând că fata o să se bucure, însă ea nu reacționează conform așteptărilor, ci dimpotrivă, stă botoasă și apoi pleacă de lângă cei doi. După aceea vorbește cu Cemile și îi spune că este supărată pe Bahar și pe tatăl ei.

Tradarea episodul 114 rezumat
Mete își pregătește unul din pistoalele artizanale făcute de Arif și pleacă la serviciu, dar imediat Cemile se duce cu un taxi pe urmele lui să vadă ce face și unde merge el seara. După ce află că fiul ei vrea să se răzbune neapărat pe Tugrul, Cemile îl anunță pe Soner și îi solicită ajutorul. În restaurant, Mete servește la o masă a prietenilor lui Tugrul, se preface neîndemânatic și scapă o tavă, aduce alta, tot ca să fie în preajma lor să audă ce discută. La un moment dat unul dintre ei este sunat și vine la tejghea. Mete se preface că era și el treabă pe acolo și se dă mai aproape să asculte conversația. Mai vine unul de-al lor la telefon și scrie pe o bucată de hârtie dată de Mete un număr de telefon.

Tradarea episodul 114 rezumat

După ce pleacă cei doi, Mete sună la numărul respectiv, ascultă vocea care răspunde apoi închide telefonul. Imediat îl roagă pe un coleg să-i țină locul sub pretextul că s-a întâmplat ceva cu mama lui și pleacă la spital unde se îmbracă în haine de medic într-o rezervă. Ajunge la ușa rezervei lui Tugrul și o deschide brusc cu pistolul armat. Dar... surpriză! înăuntru nu e decât Suleyman, tot îmbrăcat în medic, și un pat răvășit dar gol ...Dar într-o altă seară, pe când și Suleyman era la o masă, norocul îi surâde lui Mete. Apare Tugrul, cu ochelari ca să nu se vadă vânătaia, iar Mete vine în spatele lui să-l servească ...

Tradarea episodul 114 rezumat

Carolin nu renunță de tot la ideea de a-l cuceri pe Hakan așa că într-o seară vine și îi aranjează masa înainte ca el să apară la cină, apoi îl așteaptă. Hakan rămâne surprins de gestul ei, dar când vede că ea chiar crede că îl poate manevra, începe să râdă, cu tot doliul din suflet, și apoi îi arată testamentul prin care Ekrem i-a lăsat toată averea lui.


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.115

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







28 de comentarii:

  1. Multumesc. Îmi pare foarte rău ca se va termina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu drag! Daca nu era blogul si voi, cititorii, nu ma mai uitam la sezonul 3 decat asa, sporadic. Odata ca m-am plictisit, a doua oara ca a fost un sezon cu multa cruzime. Nu pot spune ca-mi pare rau ca se termina. Nu credeam asta, in sezonul 2, dar acum altfel mi se pare tot serialul.

    Astept Dila. Si nu stiu cum o sa ma impart intre Dila si Legea Pamantului ca la Euforia tv stau popandau lipita de ecran o ora in fiecare seara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept Dila dar doar pentru Erkan, la celalalt nu m-am deranjat sa ma uit inca. Adica acum dupa ce ai vazut sezonul 3 nu iti mai place serialul per total? :D Pentru mine intr-o oarecare masura, serialul s-a terminat odata cu sezonul 2. Dar mi-au placut si anumite chestii din 3. Scenele de cruzime deja sunt prea exagerate dupa mine...

      Ștergere
    2. Nu la fel, mi se pare ca sez. 3 i-a scazut din calitate. Nu inteleg ce cauta in serial casa de tortura si ce rol are. Au existat asemenea practici pe vremea lui Kenan Evren, in anii '80? Daca da, atunci mi-e mila de oamenii aceia. Dar daca nu, atunci care ar fi justificarea pentru ilustrarea unor cruzimi de o asemenea anvergura fara sa ai practic vreo vina??

      Sigur, exceptand moartea fetei lui Arif si ce face Tugrul cu ostatecii, sezonul 3 este ok, chiar Tugrul ar avea pata lui de culoare daca n-ar fi fost atat de deplasat si de crud. Asa, culoarea pe care o aduce serialului este prea sangerie... Eu percep sezonul 3 ca fiind in diazrmonie cu restul.

      Ștergere
    3. Sunt de acord cu tine, si eu consider ca sezonul 3 e rupt de celalalte. Ei au inceput cu ceva, cu tradarea si cum afecteaza asta toata familia si au ajuns la torturi si nebunii. De unde au plecat si unde au ajuns, uneori zici ca e un alt serial. Cu aceste scene atat de crude au pierdut mult, s-a si vazut ca au scazut destul la audienta in acest sezon, cel putin la ei in tara....

      Nu stiu ce practici existau in acele vremuri dar daca sunt adevarate e teribil, sarmanii oameni. :(

      V-am raspuns la 109 atat tie cat si doamnei Balanescu, la restul ce mai am de raspuns o sa aduc raspunsurile la un rezumat mai recent ca sa fie mai la zi si sa nu trebuiasca sa te duci la cele vechi si sa nu se aglomereze prea mult.

      O zi cu soare! Aici e innorat :(

      Ștergere
    4. Eu inca ma intreb - poate o fi fost intr-un vreun episod, si nu stiu eu - ce este cu casa aia de tortura, care-i scopul acelor torturi si pe ce criterii li se da drumul unora? De exemplu, Gozde cum a fost eliberata? Ce cauta partea asta de serial? De ce sunt schingiuiti oamenii aia, pana la deces uneori? Bun, unul e Mete pt ca e fiul lui Cemile care e sotia lui Arif pe care are Tugrul ciuda, dar restul?????

      Hai sa admitem, Tugrul face parte dintr-un cerc mafiot. Asa, si? Ce obtin mafiotii torturand niste oameni?

      Ștergere
    5. Din ceea ce eu am inteles, se pare ca rolul armatei era ca sa faca oamenii sa renunte la democratie. Cei aflati la putere isi doreau ca locuitorii Turciei sa nu mai faca greve, sa nu mai existe sindicate ( Ahmet era directorul sindicatului, este clar de ce l-au omorat..). Inca din sezonul 1 al serialului existau partide de dreapta si de stanga, erau altercatii intre membtii partidelor si erau ucisi cei care luptau pentru democratie. In serial, Tugrul provine dintr-o familie bogata, cu influenta mare si dupa lovitura de stat militara, el a devenit directorul inchisorii.

      Ștergere
    6. Intr-adevar, orice lovitura de stat militara aduce cu sine o dictatura militara. (poate nu orice, dar de regula asa se intampla). Dictatura nu are culoare politica, mi se pare mie. Indiferent de regim, ca este unul de dreapta sau ca este unul de stanga, dictatura inseamna oprimare pt cei multi si privilegii pt o parte mica a societatii. Asa vad eu lucrurile, nu spun ca nu-mi scapa multe detalii, eu ma refer asa, in mare. (Noi am avut o dictatura de stanga pe vremea comunismului, iar spaniolii au avut o dictatura de dreapta pe vremea lui Franco.)

      In episodul de vineri Ekrem spune ca l-a omorat pe Ahmet pt ca era cinstit si deci nu putea fi cumparat. Eu inteleg asa: grevele ii afectau lui Ekrem - care reprezenta patronii - veniturile. Prin greve se pierdeau bani multi. Patronatul ar fi dorit sa ajunga la o intelegere cu Ahmet, seful sindicatului, in asa fel incat sa-i ofere lui niste bani ca sa renunte la dorinta muncitorilor de a se majora salariile. Ceea ce cu Ahmet n-a mers... deci... Ekrem a luat hotararea de a-l elimina total...(in fine, putea sa-i submineze pozitia si sa aduca pe altul in locul lui, dar se lungea probabil prea mult serialul).

      Aha! Nu stiam ca aceea era o inchisoare, adica... arhitectonic vorbind pare o vila, nu un loc de penitenta. Ma rog, o fi la ei asa.

      Ștergere
  3. Defapt la sfarsit Hakan ii arata lui Carolin actele ca a lasat toata averea la diferite institutii sau ceva de genul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha :) am vazut ca-i arata o hartie dar am crezut ca este testamentul.

      Ștergere
  4. Multumim OANA! Ai talent, daruire, pasiune! Suntem binecuvinatti ca ne bucuram de darurile tale! Va doresc tuturor un sfirsit de saptamina armonios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate putin din fiecare si din unele, deloc :P imi cunosc limitele :) gata cu laudele, Dana, mi-o iau prea in cap dupa aceea :X
      Eu postez oricum, multumirea mea este sa vad acolo zecile de mii de afisari la sfarsitul zilei.

      M-am gandit la ce ai scris in alt comentariu, cred ca ai dreptate, Mete nu stie cum arata Tugrul, altfel chiar ca nu ar avea sens cautarea aceea a ceasului cu piatra lipsa. Dar curios e ca am impresia ca nici Tugrul nu-l recunoaste, sau stiind ca Mete nu stie cum arata, nu reactioneaza la modul sa se dea de gol ..

      Ștergere
    2. Dana, ai dreptate in privinta lui Mete ca nu stie cum arata Tugrul. Dar Tugrul stie cum arata Mete. Episodul 113 incepe cu acea scena si din cate am inteles eu este ca atunci cand Mete vede cum reactioneaza Cemile isi da seama ca Tugrul se afla si el printre acei oameni. La un moment dat el isi intreaba mama ce s-a intamplat si daca l-a vazut pe Tugrul. Cemile ii spune ca nu l-a vazut si incearca sa-l convinga sa plece de acolo. El ii ameninta cu arma pe acei oameni si ii controleaza la ceas. Cemile striga la fiul ei sa fuga cand vede masina cu soldati. Probabil ca bijutierul a sunat si a chemat soldatii. Acum si eu sunt curioasa daca am inteles bine.

      Ștergere
  5. De ce Deniz reactioneaza asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil crede ca acum, daca Soner si Bahar devin sot si sotie, ea va primi mai putina atentie si iubire din partea lor... cred eu, dar nu stiu exact care este motivul. O sa vedem in episodul tradus, la tv.

      Ștergere
  6. Da, Flory 4 all, multumesc pt. e. Pe de alta parte...Si eu cred ca reactia lui Deniz e fireasca pt. un copil dragalas (si..cam rasfatat de ambele familii, dar si orfana, care abia isi regasise tatal ).

    RăspundețiȘtergere
  7. Mete si Ayca cand se impaca??

    RăspundețiȘtergere
  8. Ei spun ca mai sunt 8 episoade din film. Vad ca acum vor da Dila de luni pana miercuri si Tradarea joi si vineri. Azi au dat doar pana la 22:00. Probabil le editeaza ei de le ies 8. Anyway, in putin timp se va termina.

    Deniz era de fapt suparata pentru ca dadaca ei nu va mai dormi cu ea, nu ca se casatoreste cu Soner. Pentru ca Kerem i-a spus ca sotii dorm impreuna iar cei doi daca se casatoresc vor dormi si ei iar ea nu va mai putea dormi cu Bahar. De aceea s-a suparat si a plecat acasa la Cemile :)) Dar ambii i-au explicat ca vor dormi toti si ca va fi bine apoi fetita s-a bucurat :)

    Seara buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca s-a terminat la 10.00. Nu stiu ce-i cu televiziunile astea, Euforia a inceput sa dea cate 2 episoade din Legea Pamantului pe seara - adica 1 episod normal, turcesc, Kanal D le muta, le taie, le spanzura... nici nu mai stii cand si ce episod este.

      Cine-i Kerem?

      :-*

      Ștergere
    2. Kerem este un băiațel de la școală pe care Deniz îl simpatizează :)

      Ștergere
  9. Se vor da în seara asta: ,,După ce pleacă cei doi, Mete sună la numărul respectiv, ascultă vocea care răspunde apoi închide telefonul. Imediat îl roagă pe un coleg să-i țină locul sub pretextul că s-a întâmplat ceva cu mama lui și pleacă la spital unde se îmbracă în haine de medic într-o rezervă. Ajunge la ușa rezervei lui Tugrul și o deschide brusc cu pistolul armat. Dar... surpriză! înăuntru nu e decât Suleyman, tot îmbrăcat în medic, și un pat răvășit dar gol ...Dar într-o altă seară, pe când și Suleyman era la o masă, norocul îi surâde lui Mete. Apare Tugrul, cu ochelari ca să nu se vadă vânătaia, iar Mete vine în spatele lui să-l servească ...
    Carolin nu renunță de tot la ideea de a-l cuceri pe Hakan așa că într-o seară vine și îi aranjează masa înainte ca el să apară la cină, apoi îl așteaptă. Hakan rămâne surprins de gestul ei, dar când vede că ea chiar crede că îl poate manevra, începe să râdă, cu tot doliul din suflet, și apoi îi arată testamentul prin care Ekrem i-a lăsat toată averea lui.”

    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cosmine, nu stiu daca voi mai face ca la Suleyman, dar voi marca si epsioadele romanesti :)

      Ștergere
    2. Nu ai pentru ce :) Episodul 115 românesc este :,, După ce pleacă cei doi, Mete sună la numărul respectiv, ascultă vocea care răspunde apoi închide telefonul. Imediat îl roagă pe un coleg să-i țină locul sub pretextul că s-a întâmplat ceva cu mama lui și pleacă la spital unde se îmbracă în haine de medic într-o rezervă. Ajunge la ușa rezervei lui Tugrul și o deschide brusc cu pistolul armat. Dar… surpriză! înăuntru nu e decât Suleyman, tot îmbrăcat în medic, și un pat răvășit dar gol …Dar într-o altă seară, pe când și Suleyman era la o masă, norocul îi surâde lui Mete. Apare Tugrul, cu ochelari ca să nu se vadă vânătaia, iar Mete vine în spatele lui să-l servească …
      Carolin nu renunță de tot la ideea de a-l cuceri pe Hakan așa că într-o seară vine și îi aranjează masa înainte ca el să apară la cină, apoi îl așteaptă. Hakan rămâne surprins de gestul ei, dar când vede că ea chiar crede că îl poate manevra, începe să râdă, cu tot doliul din suflet, și apoi îi arată testamentul prin care Ekrem i-a lăsat toată averea lui. Carolin, în camera de hotel, are coșmaruri cum Hakan vine s-o sărute apoi o strânge de gât dar imediat se preschimbă în Ekrem.

      Deniz devine mai cooperantă și le arată lui Soner și Bahar cât de mult o iubește pe mama ei, deși nu a cunoscut-o, ținându-i poza la piept. Într-o zi Soner și Bahar stau de vorbă în living iar el își toarnă un pahar de băutură și îi dă și ei să guste. Numai ce apropie paharul de nas, că lui Bahar i se și face rău. Se așează amândoi pe canapea, dar ei i se face rău din nou. Bahar nu știe ce ar putea fi, însă Soner zâmbește.

      Mete îi pune paharul pe masă și vede ceasul fără o piatră. Apoi Tugrul vorbește cu colegul de la masă și Mete îi recunoaște vocea. După câteva secunde în care amintirile îl copleșesc, Mete își revine și începe să-l urmărească pe Tugrul în toaleta restaurantului, apoi afară, când Tugrul iese și pleacă. Mete merge cu mașina în urma lui până la hotel și așteaptă acolo până dimineața, dar torționarul nu apare. Cemile, Soner și Suleyman vin și ei aproape de locul unde parcase Mete, fiind neliniștiți că el nu venise acasă. Dar cu toții au parte de o surpriză: îl văd pe Arif scos dintr-o salvare și dus pe o targă în spital. Tugrul este și el acolo, iar Mete se repede să-l urmărească iar, în ciuda strigătelor lui Cemile de a nu se duce. După ce Tugrul oprește în apropierea casei de tortură, Mete aleargă după el și vede intrarea în vila în care și el a fost schingiuit. Soner și Suleyman vor căuta locul (rezerva) unde se află Arif ca să-l salveze de Tugrul, dar nu sunt siguri că acest lucru va fi posibil. Cemile, aplicând metoda fiului său, se îmbracă în doctoriță și intră la Arif, cu toate că la ușă sunt doi oameni de-ai lui Tugrul care se uită lung după ea..”

      Cosmin

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.