vineri, 17 aprilie 2015

Tradarea episodul 115 rezumat





Tradarea episodul 115 rezumat
Mete îi pune paharul pe masă și vede ceasul fără o piatră. Apoi Tugrul vorbește cu colegul de la masă și Mete îi recunoaște vocea. După câteva secunde în care amintirile îl copleșesc, Mete își revine și începe să-l urmărească pe Tugrul în toaleta restaurantului, apoi afară, când Tugrul iese și pleacă. Mete merge cu mașina în urma lui până la hotel și așteaptă acolo până dimineața, dar torționarul nu apare. Cemile, Soner și Suleyman vin și ei aproape de locul unde parcase Mete, fiind neliniștiți că el nu venise acasă. Dar cu toții au parte de o surpriză: îl văd pe Arif scos dintr-o salvare și dus pe o targă în spital. Tugrul este și el acolo, iar Mete se repede să-l urmărească iar, în ciuda strigătelor lui Cemile de a nu se duce. După ce Tugrul oprește în apropierea casei de tortură, Mete aleargă după el și vede intrarea în vila în care și el a fost schingiuit. Soner și Suleyman vor căuta locul (rezerva) unde se află Arif ca să-l salveze de Tugrul, dar nu sunt siguri că acest lucru va fi posibil. Cemile, aplicând metoda fiului său, se îmbracă în doctoriță și intră la Arif, cu toate că la ușă sunt doi oameni de-ai lui Tugrul care se uită lung după ea.

Tradarea episodul 115 rezumat

Carolin, în camera de hotel, are coșmaruri cum Hakan vine s-o sărute apoi o strânge de gât dar imediat se preschimbă în Ekrem. Știind că Hakan a dat moștenirea unor fundații de caritate, își îndreaptă toată atenția asupra lui Ibo. Îl sună și îi propune să se întâlnească la masă, dar el este la bancă, de față cu toată familia. Neriman și Mesude sunt foarte atente la orice detaliu prin care Ibo s-ar putea da de gol - el se preface că discută afaceri cu un client - iar Kemal deși pricepe ce se întâmplă, are o atitudine binevoitoare, de bărbat care înțelege foarte bine un alt bărbat. Cei doi se duc la restaurant și după ce dau comanda, Ibo apucă să-i dea lui Carolin o pereche de chei, când apar în incintă Mesude, Neriman și Kemal. Mesude face scandal, aruncă în Ibo cu ce-i vine la îndemână, mâncare farfurii, etc, iar ceilalți se dau la o parte privind amuzați spectacolul inedit. La un moment dat, Ibo ridică tonul și Mesude tace, iar el își scoate verigheta și i-o aruncă pe masă, spunându-i că o părăsește.

Tradarea episodul 115 rezumat
Deniz devine mai cooperantă și le arată lui Soner și Bahar cât de mult o iubește pe mama ei, deși nu a cunoscut-o, ținându-i poza la piept. Într-o zi Soner și Bahar stau de vorbă în living iar el își toarnă un pahar de băutură și îi dă și ei să guste. Numai ce apropie paharul de nas, că lui Bahar i se și face rău. Se așează amândoi pe canapea, dar ei i se face rău din nou. Bahar nu știe ce ar putea fi, însă Soner zâmbește. Când ea află că este însărcinată, ezită să-i spună lui Soner acest lucru de teamă că nu va fi o veste plăcută.

Tradarea episodul 115 rezumat

Trei torționari de-ai lui Tugrul vin și îl iau pe Arif din spital, legat la ochi și acoperit de tot cu un cearșaf ca și cum ar fi fost mort. Suleyman și Soner care sunt prin preajmă văd totul și pleacă în urmărirea mașinii în care este transportat Arif. Pe drum, Suleyman rămâne în mașină pentru că mai încolo este un control de-al militarilor pe stradă, iar Soner merge pe un alt drum cu Mete care și el era în urmărirea lui Tugrul. Când ajung din urmă mașina unde se află Arif, Soner începe să tragă. Se opresc, are loc un schimb de focuri în urma căruia cei doi reușesc să-l elibereze pe Arif, dar unul dintre torționari își revine și îl împușcă pe Soner pe la spate. Mete și Arif ajung la mașina lor, apoi Arif îl lovește pe Mete ca să nu comită vreo crimă și îl împușcă mortal pe cel care trăsese în Soner. Însă în secunda următoare, Tugrul îi pune pistolul la ceafă și îl lovește, Arif pierzându-și cunoștința. Când vine Suleyman, Arif nu mai este, iar ceilalți sunt morți, răniți ori inconștienți. Suleyman îl preia pe Soner iar Mete pleacă spre casa de tortură, iar când rămâne fără benzină aleargă de nebun până aproape de casă, dar poate doar să-l vadă pe Arif dus înăuntru și pe Tugrul intrând după el. După ce îl ține pe Arif răstignit de perete, Tugrul își dă jos ochelarii ca să-i arate că și-a pierdut ochiul din cauza loviturii date de el. Apoi îi spune că în schimbul ochiului, nici el n-o s-o mai vadă vreodată pe Cemile, și îndreaptă către fața lui pumnul cu boxul metalic pus.

Tradarea episodul 115 rezumat


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.116

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




32 de comentarii:

  1. si...pana la urma Tugrul moare???????????????????
    super rezumatele, dar da-ne o veste buna in legatura cu Arif

    RăspundețiȘtergere
  2. Se complica rau, abunda in scene de violenta.....Poate ca sa ne bucuram de finalul fericit! Un sfirsit de saptamina insorit si linistit va doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa zic ...! Pe mine ma impresioneaza cu mult mai mult scenele negative si din pacate cu astea raman in minte pana la urma. Stii ce-mi amintesc eu din celelalte sezoane? Scena finala din sez. 1 si din 2 - adica atunci cand moare Aylin si cand Ali inoata in mare la nesfarsit... Acelea mi le amintesc de parca le-as fi vazut aseara. restul sunt tare estompate.

      Sper ca macar la tine, acolo, sa nu ploua si sa fie soare. Aici ploua de azi noapte, si eu tocmai voiam sa ingrijesc de trandafiri...!

      Ștergere
  3. Și Arif când va scăpa din casa de tortura ?

    RăspundețiȘtergere
  4. cate episoade sunt in total? Pe mine m-ai salvat cu brief-urile ca altfel era musai sa caut disperata sa i citesc maicamii, care e fan :))) asadar, curiozitatea ma impinge sa intreb cate episoade mai sunt?! sper ca macar filmul asta sa aiba happy end, ca toate se termina ,,, dramatic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt 120 de episoade

      Ștergere
    2. Se termina frumos de data asta :) da' de ce trebuie sa-i citesti mamei tale? Dumneaei nu poate citi?

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Asa ziceam si eu azi dimineata de dupa draperie, dupa aia am vazut ca era asa, semisenin iar acum parca sta sa ploua..!

      Ștergere
  6. Deniz o sa se comporte normal pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  7. Oana, poți pune, te rog frumos, rezumatul episodului 45 din Yaman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce tocmai 45? :) Azi nu, dar o sa-mi fac timp zilele astea, hai sa zicem saptamana asta sa-l pun. Mai repede nu pot, am de scris niste alt fel de articole neaparat. Dar ma voi ocupa si de Yaman 45.

      Ștergere
  8. Mulțumesc mult.! Vreau rezumatul episodului 45 deoarece am auzit ca este unul foarte drăguț și pentru că am văzut secvențe care mi-au plăcut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. din Yaman sezonul 2 ai mai pis ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu-am mai "pis" nimic :) O sa pun ep. 45 saptamana asta intr-o zi cand sunt ceva-ceva mai libera de alte rezumate si de advertoriale.

      Ștergere
    2. Sa stii ca toata lumea greseste in scriere!Pana si tu ai grsit in rezumate si nu te-a criticat nimeni!Sa stii ca te comporti foarte urat si nepoliticos.
      P.S. Sper ca acum am scris bine ca sa de multumesc Sultana OANA!

      Ștergere
    3. De ce reactionezi in halul asta de exagerat? Am vazut ca era o greseala de tastare, dar mie mi-a placut cum suna (ca pis-pis de la pisicuță), si de aceea am copiat cuvantul asa cum l-ai tastat tu si am pus emoticonul zambitor, ca mie mi-a venit sa rad de imaginea creata de tine involuntar! Pe mine m-a amuzat comentariul tau, dar daca tie ti se pare ca te-am criticat cu ceva... nu stiu, arata-mi si mie ce anume din ce am scris reprezinta critica, eu nu vad absolut nimic negativ in ce am scris.

      Of, Doamne, chiar ca mare ti-e gradina!

      Ștergere
  10. Soner a murit de tot? Nu isi mai revine?

    RăspundețiȘtergere
  11. Bahar si Soner se căsătoreasc sau Deniz nu-i lasa?

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu, Deniz vă fi de acord până la urmă , după ce îi vor explica. Eu aşa ştiu . Oricum sunt sigură că se vor căsători ( cred că în ep 120 , în ultimul) . Deniz vă înţelege şi "vor trăi fericiţi până la adânci bătrîneţi ". :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultimul episod are doar evenimente FERICITE. Tot ce va doriti sa se implineasca se implineste fiti linistiti.
      Se casatoresc, se impaca, se iubesc ....etc.

      Ștergere
  14. Dar Soner o sa moara sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce spune ca mai sunt 7 episoade?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pt ca acum dureaza 2 ore cu tot cu publiciutate si inainte durau 2,5 ore. Sunt altfel dimensionate, nu ai observat la tv? :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.