joi, 30 aprilie 2015

Wella, peste 100 de ani de garantie a calitatii




Wella - brandul pe care îl cunosc cel mai bine

Wella, peste 100 de ani de garanție a calității
M-am născut și am crescut într-o casă cu etaj în care era un mic atelier de coafură la parter, al mamei mele, unde lucrau ea și sora ei, tanti Florica. Toată ziulica îmi petreceam timpul acolo, în preajma lor măturând părul de pe jos după un tuns, sau ținând cutia cu bigudiuri la îndemâna mamei mele când coafa sau avea un permanent. De multe ori stăteam, însă, cuminte, într-o încăpere alăturată unde-mi făceam lecțiile, și unde era o somieră pe care adormeam după amiaza în sunetul motorașelor de la căști, ceea ce mi-a rămas ca un fel de obicei - în orice mijloc de transport aș fi, adorm în câteva minute de la zgomotul motorului, de aceea nici nu pot să conduc o mașină :)

De mică stând eu să văd ce fac mătușă-mea și mama în atelier, am învățat să pun părul pe bigudiuri, să tund, știu ce este un permanent rece și ce înseamnă permanentul cald, care astăzi nu se mai practică, pentru că presupunea folosirea unei substanțe corozive și oarecum periculoase, numită sublimat de mercur. Trebuia foarte bine dozate substanțele folosite la permanentul cald, pentru că altfel putea să ia foc părul clientei, iar pe de altă parte, erau substanțe otrăvitoare și toxice care mai târziu au fost eliminate de la comercializare fără aprobări speciale. Dar permanentul la rece mama mea îl făcea numai cu soluție de permanent Wella.

Produsele profesionale Wella înseamnă produse de top

Dincolo de o meserie pe care am învățat-o dar n-am s-o practic niciodată, am văzut în casa mea și în atelierul mamei mele șampon Wella, vopsea de păr Koleston de diferite culori, ulei de păr Wella și diverse recipiente dozatoare Wella. Pentru mine Wella reprezintă un nume pe care îl asociez întotdeauna cu calitatea și cu garanția durabilității în ceea ce privește produsele de îngrijire a părului. Când am aflat că această companie de produse cosmetice pentru îngrijirea părului a fost înființată în 1880, mi-am dat seama că impresiile mele nu se datorau numai celor văzute în copilărie și nu era doar obișnuința de a folosi un anumit produs de care ești pe deplin mulțumită, ci că mama lucra exclusiv cu Wella pentru că Wella este sinonimul pentru produse profesionale de top, cu o experiență venerabilă în această industrie.

Wella, peste 100 de ani de garanție a calității

Astăzi Wella a câștigat și mai mult renume și are o gamă mult mai bogată de produse profesionale de îngrijire a părului decât în trecut. Ca orice femeie, îmi doresc să am un păr flexibil, sănătos, bogat și plin de volum și toate astea nu le obțin cumpărând produse de la oricare producător de cosmetice. Am încredere în Wella și în profesionalismul celor de acolo. Pentru că astăzi îmi fac părul permanent și îl mai  vopsesc într-o nuanță deschisă, am nevoie de un șampon pentru păr subțire sau deteriorat, de un ser de păr ca și de un balsam cu substanțe nutritive potrivit părului uscat și friabil datorită agresivității substanțelor chimice, inevitabilă de altfel. Și mai am nevoie de un tratament pentru păr, pe care să-l aplic lunar, pentru că hrănește firul, îi da strălucire și rezistență. Și știu că nu dau greș cu produsele profesionale Wella.

Așadar, eu v-aș recomanda să încercați măcar o singură dată un produs profesional Wella - se pot comanda pe shopidoki.ro - și după ce faceți diferența, veniți să-mi împărtășiți și mie experiența voastră într-un comentariu. Vă mulțumesc și vă doresc să aveți un păr așa cum îl visați!


4 comentarii:

  1. eu folosesc produsele Wella si sunt extrem de multumita

    RăspundețiȘtergere
  2. Larisa Dobrescu5 mai 2015 la 14:12

    Mereu m-am gandit ca produsele profesionale sunt mai bune decat cele obisnuite. O sa-mi iau si eu de data asta, m-ai convins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te astept sa revii pe site cu o parere despre aceste produse!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.